דיווח מצער

galvin

New member
דיווח מצער ../images/Emo129.gif

בשבת חיסלה עדת החתולים בגינה של סבתי זיקית-(זכר לדעתי) בוגר וגדול יחסית, והשאירה ממנו שאריות, בקושי, שנימיה צעירה סילקה מהמקום מאוחר יותר. מה שכן, היה מעניין לראות את התארכות הצלעות, פרופורצית הריאות ומבנה הכרבולת... מבפנים ...
אח"כ נקלענו לוויכוח. סבתא טוענת בתוקף שברוק הזיקית יש רעלנים מטיפוס כלשהו, ושאיזה סטודנט לפני מיליארד שנה בדק את זה. למרות שחיפשתי ברצינות, לא מצאתי שום אזכור לענין בשום מקום. מישהו?

Itamar Levy12

New member
אני מישהו

סבתא שלך התבלבלה. לטאות כוח(Monitor lizard) יש להן ברוק בקטריות בכלל שאריות בשר מארוחות ישנות,זה מנגון הריגה איטי וטיבעי שיש להם לטרף קטן(בתוכנית שממנה אני לוקח את המידע הראו את זה על עכבר). זה מה שאני ידוע בכל מקרה,אני לא ממש מבין בלטאות אבל ראיתי את זה באנימל פלאנט וגם קראתי על זה באיזה שירשור פעם.

galvin

New member
אני מכיר גם לא מעט אנשים שיש להם

ברוק חיידקים שחוגגים על שאריות בשר ישנות ... למיטב ידיעתי אתה מדבר על כוח ספציפי מקומודו, שלו חיידקים אלימים ברוק, שממיתים לא רק עכברים אלא בעיקר טרף בפרופורציות המתאימות ללטאה המדוברת. לי לא ידוע על כוחים אחרים שברוק שלהם יש נוכחות חיידקים פאתוגניים. אולי מישהו כאן יודע אחרת. ובכל זאת, מישהו שכן מתמצא? (חזרתי לזיקית ..)

למעלה