דיווח מיום שבת...

masterform

New member
דיווח מיום שבת...

שלום, לכל מי שמכיר ולא מכיר אותי... כן, הרבה זמן לא ראיתם אותי כאן, אבל היום החלטתי לשתפכם בסיפור הקטן שלי. יום שבת ה- 15/3/03 בשעה 17:00 בערך, רוכב אני עם חברתי מהוד השרון לכיוון פ"ת, הנסיעה הראשונה שלה על אופנוע, אותה הנסיעה שאמורה להפריח את כל הפחדים לגבי הרכיבה על הכלי הכלי הזה, אותה הנסיעה שאחריה מבינים שאופנוע זה לא כל כך נורא כמו שכולם אומרים... ואני מגיע לצומת נווה נאמן, רוצה לפנות ימינה לכיוון תחנת הדלק ובדיוק לפני שאני מגיע לסיבוב, מחליט אדון בחור נלהב שהוא לא נוסע ישר וממצב של עמידה מוחלטת פתאום צץ לי בתוך הנתיב. לחברה המתוקה שלי נפתחה הברך עד כדי חשיפת עצמות, משהו מכובד ועמוק, ואני חבול בצורה די קלה בכל הגוף. הבחור המבוהל פנה למד"א ולאחר כ- 20 דקות(!!!!!) סוף סוף נזכר האמבולנס להגיע... מספר שעות של בילוי מרתק בבית החולים וחברתי יוצאת עם תפר לרוחב בירכה ואני עם עוד ועוד הפניות לאורטופדים, ביקורות ושאר מיני ירקות. שתי מסקנות שאני הסקתי מכל הסיפור: 1. אל תרכיבו רכוב נוסף, אם אכפת לכם ממנו הוא יפגע הרבה יותר מכם, דבר הגורם לרגשות אשם, חרטה ועוד הרבה זבל שלא כל כך כיף מהסגנון הזה. אם לא אכפת לכם ממנו, הוא יצא מזה ללא אף שריטה ואתם תחבלו לחלוטין.... מה שיגרום לכם לרצות להרוג אותו בעצמכם :) 2. הפסקתי לעשן, החיים יפים מידי בשביל לדפוק אותם ללא תועלת :) מסקנת בונוס: לא משנה עד כמה המכה קטנה, כשנופלים מאופנוע זה תמיד כואב! אוהב את כולכם. יוני.

SCOOTERMAN

New member
../images/Emo20.gifרבי עזוב אותו המסקנות עוד יבואו.

רק טוב לשניכם

DavidGPZ

New member
צר לי לשמוע

כואב, ברור שיש מצבים קשים שמפתיעים אותנו. אני מאחל לך ולחברתך החלמה מהירה ולא כואבת מדי. אגב, הייתם עם הגנה לרכיבה כמו שצריך? -דוד

masterform

New member
תגובתי לכולכם.

קודם כל, תודה לכולם. שנינו רכבנו עם קסדות, ונתתי לחברה את הכבוד לרכב עם המעיל הממוגן, אני לבשתי ג'קט רגיל. בכל אופן, היא לאנפגעה בכלל בפלג הגוף העליון עד כמה שידוע לנו, ואני נפגעתי ביד שמאל. לגבי הרכיבה שלי, אם לומר את האמת לא ממש הסקתי שום מסקנה כי אני לא חושב שעשיתי משהו לא בסדר, בסך הכל נסעתי בנתיב הפונה ימינה, הוא עמד ברמזור וכשהרמזור התחלף לירוק, הוא קפץ ימינה ואז ארעה התאונה. בכל זאת, אשמח לשמוע תגובות וביקורות ואוסיף עוד פרטים אם צריך על מנת ללמוד לעתיד, אני לא שואף להגיד סתם שהייתי בסדר.

C O L T

New member
מה יעזור עכשיו לזרות מלח

הפצעים גם ככה בטח לא נעימים מדי. מה זה משנה אם עשית משהו לא נכון? אני אישית לא אוהב להרכיב, אבל אם צריך, אז לא ישר לגהנום התנועה העמוסה של גוש דן, במיוחד כאשר הנוסע חסר נסיון. מה שקרה לך עם הנהג הזה קורה לי פעם-פעמיים בשבוע, אבל בלי תוצאות כואבות, למדתי כבר לצפות התנהגות לא צפויה של ה-$@#@*. מקווה שהחברה שלך לא תשפוט את כל הרכיבות לפי הראשונה, ושיהיה לך האומץ לחזור בהזדמנות ולנסות שוב. טוב שהעברת מיגון, אבל ראה את החשיבות של מיגון מלא - יכולת לצאת רק עם עצבים, אילו היה יותר מיגון, לכך בדיוק הוא נועד. שוב, קל לדבר עכשיו, אף פעם לא יודעים מתי זה יבוא. העיקר שאתם שלמים יחסית.

masterform

New member
האמת...

גם אני נתקלתי במקרים כאלה לא פעם ולא פעמיים, אך הפעם לא הצלחתי להגיב... אני מניח שהעובדה שהיתה לי רכובה נוספת סיבכה מעט את המצב. אני באמת חושב שאני אקנה מגיני ברכיים, אני ממש לא רוצה להתנסות בזה שוב, וכמו שיכולת להבין אני מתכוון לטפס על האופנוע שוב ברגע שהיד שלי תתחזק קצת או כשהוא יצא מהמוסך - המאוחר מבין השניים. מישהו יודע, ד"א, כמה עולה מיגון הגון לבירכיים?

master שלא תבין לא נכון.אין לי שום

ביקורת עליך. רק מעוניין ללמוד מנסיון של אחרים. החלמה מהירה.

C O L T

New member
זול

פחות מכפפות טובות. ומנסיון נפילות בשטח - שווה כל שקל, ניסיתי גם על אספלט, 0 נזקים לברך, המגן קיבל שריטות מפחידות, אבל נותר שימושי ויעיל. אלה מגינים של אולי 100-200 ש"ח, קניתי מזמן באופנועית. עלו כאן דעות שלא נוח לרכב עם מגיני ברכיים ללא מגפיים, אבל לי מעולם לא הייתה בעיה. ראיתם את המבחן במוטו האחרון אופניים מול אופנוע? מיגון הברך\שוק של רוכב האופניים מרשים מאוד וגם עם פתחי אוורור, מעניין מה המחיר של כאלה. גם נועדו לשימוש ללא מגפיים.

aloner5

New member
אולי נעשה בירור

איפה אפשר לראות את המגנים המאווררים ?

למעלה