דיווח מחיפה

alexkagn

New member
דיווח מחיפה

6:30-10:30 הריף פיק עבד מצויין עד לשעה 10 בערך, עם גלים גבוהים (מטר) המון המון צינורות ענקיים ורוח אופשור חזקה. תענוג. לקראת 10 הים התחיל לרדת ולההרס.

W u t a n g

New member
דיווח מנתניה

חוף נעורים\בית-ינאי בבוקר (7:00-10:00) נתן ים מושלם, גלי צינור נקיים, ארוכים, פיקים של 1.20 מטר.. וכמעט ללא רוח. המון גולשים בבית ינאי והאזור, ים פשוט מצויין של אחרי סערה. ראיתי לפחות עשרה אנשים שנכנסו ויצאו מצינור.. היו לי כמה גלים מצויינים. הזמן עבר כ"כ מהר, והייתי חייב לזוז לביה"ס. ישנתי אח"כ 3 שיעורים ברצף :)

BADbob

New member
יאללה תגידו איך אני דיווח מת"א

חוף הילטון בשתיים בערך חשבתי פלטה אבל סתם הייתה ירידה של רבע שעה היו אחלה גלים לא כל כך גבוהים אבל מסודרים כמו שצריך לקראת 3 ורבע בערך לא יודע למה אבל עלה טיפה ואחרי חצי שעה התחיל לרדת ונעשה פחות מסודר התחילו להיות מלא גלים כאלו שנשברים בשניה ואיאפשר לקחת פינה עליהם שכחתי איך קוריאם לזה אני משאר שהיה משהו בין 40-60 ואל תצחקו עליי עכשיו

אשדוד

הקשתות עבד נון סטופ בבוקר וסיפק גלים מושלמים צינורות ושבירה לשני הצדדים לקראת הצהוררים ירד עברנו לדרומי והיה שם בלאגן מחר בבוקר הולך להיות שם ים נדיר אני הולך להיות שם מ 3 וחצי אחרי האנונימוס ישר לדרומי (ננסה סוף סוף את הפנס)

למעלה