דיווח מהשטח.

STIVENZ 426

New member
דיווח מהשטח.

כפי שידעתם- היינו היום בסימון. היינו 5 מסמנים ברגל +3 על אופנועים +אבו חליל בגיבוי ובאחריותץ מלאה על ארוחת הצהריים. הספקנו הרבה. אני יצאתי משם ב 5 ועשרים, יחד עם כל המסמנים הרגליים, נשארו שם דויד מארק ורונן ברמן עם האופנועים וחליל כגיבוי ב"ג´יפ" שלו. מהעמותה נמסר שהמסלול הולך להיות.. ממממ... איך נאמר.. מעניין... מסקנות לאחר היום המפרך: 1. לשים אולטרסול. היינו שם ריבוי של מרוקאים, עם סכינים, יעני חמושים, אבל מה? נשרפנו כולנו.... 2. רונן ברמן מסתדר רק, ואך ורק על 2 גלגלים. במקרה של 3 גלגלים הוא מתבלבל. 3. בהכלאה בין KLR לבין הונדה EX רצוי שיהיה ברקס אחורי..
4. בדיקות פוליגרף לכולם.(סתם כי זה באופנה) 5. לתוואי השטח המדובר לא מתאימים לא צמיגי IRC, לא KENDA, ולא שום דבר אחר. פרט ל.. כמובן.. צמיגי "חנניה" . ללא עוררין. חנניה הוא הצמיג אשר מאפשר שליטה ואחיזה בכל תוואי שטח. 6. ב DR-Z אין קיק סטארט, ולכן חבל לחפש אותו בכל פעם מחדש..
7. "פריכיות אורז" או בשמן הלועזי- "פתית" הם אינן, אני חוזר, אינן מזון לאצילים. (או לכל בעל חיים אחר אם תשאלו אותי..או את חיים) 8. XR250 נכנס ליונדאי גדולה (להלן: "ואן זיונים") ללא בעיה, במיוחד אם יש וילונות. 9. DR בלי מספר הוא ללא ספק "מתייר" או "תיירת".
דברי סיום: אני המשכתי מלטרון, בדוך ולא בסיבוב, היישר לבאר שבע. כרגע אני באפיסת כוחות מוחלטת. סטיב, בעיניים נוצצות, מוסר תודה רבה רבה רבה לחליל אבד רבו, ולרן ורדי. "שנייהם" יודעים על מה. מודה הסטיב לפניך חליל, על אשר נתת. באמת תודה מקרב לב. לסיכום: היה היום (מוקדש לאשר) "פצצות".
מחר אנחנו חוזרים למקום.. להמשיך לסמן. מי שמעוניין להגיע שייצור קשר איתי או עם דויד מארק על הבוקר. רק לידע כללי- נפגשים בשעה 10 בבוקר באיזור לטרון (ימסר מיקום מדוייק בטלפון). תודה וכל טוב לכם.
סטיב. בעל "ואן הזיונים", אחראי על העגבניות, יו"ר דירקטוריון "חנניה" צמיגים ומתלים בא"ש (באמא שלי), שמוסר תודה רבה רבה לכל מי שנכח בסימון היום!! ומגיד לכם ככה: "ותגידו שלא היה כיף???" עדכון על מחר יפורסם מחר. ביי בינתיים.. חג שמח, שנה טובה, שבת שלום וצום קל לכולם.

STIVENZ 426

New member
../images/Emo93.gif שכחתי משהו...:

סטיב-054673319 דויד מארק-052260260 למי שהחליט ברגע האחרון ורוצה לבוא מחר.... אדיוס לבינתיים.!!

STIVENZ 426

New member
ועדכון של היום השני..

היום הותשנו כליל. ובלי ארוחת צהריים מידי האב חליל ברמן ומארק קרסו כליל. מזל שהיה שם סטיב אחד וג´וני( לא בדיוק מלך היופי
) שעשו לשלושה (ברמן,מארק ועמית) קצת קופי... או כמו ששם נאמר- "זה לא קפה, זה סירופ סוכר.."
היום היה: 1. ארוך 2. ארוך 3. מתיש 4. ארוך 5. לא נגמר... 6. ארוך כבר אמרתי.? אני וג´וני הגענו ב 10 לאיזור פארק קנדה. אחרי כמעט שעה בא סמארק ואחרי שעה וקצת בא רונן ברמן.(סיבות מוצדקות..) אז יצאנו לדרך, חיזקנו סימונים מאתמול, אני וג´וני. יש לציין שכפיר גרין (המארגן של מירוצי ה 50..) הגיע עם אמא שלו ואחותו ועזר לנו בחיזוק של החלק הראשון.. כמה דקות אחריו הגיע עמית, חמוש ב DR-Z 400, ואיתו המשכנו את הסימון. אחרי שסיימנו לחזק כמה קטעים ונפגשנו עם ברמן ומארק (שאגב, פגשו את קולרגול בדרך אבל המנוול לא עזר לנו..) ישבנו על איזה סירופ קפה קטן*, ואחורי זה יצאנו לסמן את כ-ל הקפת ההתשה. וכשאני אומר כ-ל, אני מתכוון לאחושלוקי הקפה.. טכנית, מסובכת. ו לא מתאימה ל 50 סמ"ק בכלל.. בכל אופן, נושא העבירות ל 50 ים יבבדק ביום שישי. הודות לסטיבנס, ציוד היקפי ושמירת חפצי בע"מ, ה"אופנוענים" לא נשארו רעבים (ברמן- אתה חייב לי 3.90 ש"ח על מלפפון ועגבניה. מארק- כנ"ל.) מה נאמר- חליל, חסרת לנו.. בקיצור- רשמים אישיים מהיום: 1. DR-Z כחול יותר טוב מ DR-Z צהוב. 2. עדיף לתרום 2 כליות לאיזה בן דוד מטייבה מאשר לעשות שוב פעם "גיבוש מטכל" של שלושה ימים ביום אחד.. 3. הולך להיות מירוץ, איך אומרים? בן-מוכרת מזונות... 4. KTM 200 פונה יותר טוב על אספלט אבל KTM 250 יותר מהיר. 5. תיק כלים הוא לא פאוץ´. 6. דבר חיובי? השתזפתי בכל מני חלקים מוזרים בגופי.. יותר מדי.. 7. סימון טוב יזכה אתכם ב"חיי מין תקינים וזקפה לאורך ימים". 8. לא צריך לטרוח לאלתר כפית (כפיים לי על האילתור) כשייש כפית מברזל בקרבת מקום. מתכון ל"סירופ קפה": החומרים: א. 4 כוסות. מהן 2 שלמות אחת סדוקה ואחת שבורה. ב. קפה, 2 גזיות, סוכר.(הרבה) ג. כפית. ד. פינג´ן. ה. מים. ו. 2 חולי נפש. אופן ההכנה: לוקחים את המים, מעמידים אותם על הגזיה, מוסיפים קפה, מחכים שירתח, רגע לפני שגולש מכבים ומוזגים: מוזגים בהתחלה לכוס הסדוקה, אם היא משמיעה רעש של שבירה ("קנאק") זה אומר שהקפה משובח. אחורי זה מוזגים לשתי הכוסות השלמות. מכינים את הכלי עם הסוכר, והכפית, ומגישים לדויד מארק(חולה נפש מס´ 1) הוא שם 7 כפיות סוכר בכוס של 20 מ"ל קפה. חוזרים על אותו התהליך עם רונן ברמן(ניתן להשתמש גם בכל חולה נפש אחר) והרי לנו 2 כוסות עם 80% סוכר, 20% קפה. להלן- סירופ קפה נגד שיעול. מקווה שנהנתם, אני נהנתי, וגם ג´וני מוסר את ברכתו, היה פצצות,היה ארוך, מתיש, אבל בסופו של דבר היה נחמד.. (חכה חכה קולרגול.. אני אתפוס אותך..
) רק בשמחות. אדיוס. סטיב השזוף..

ועל זה נאמר " היהפוך כושי עורו ו426

את לבנבניותו "
בכל מקרה תודה רבה לכל המסמנים אתמול אכן גיבוש מטכ"ל היה אתמול צקוקים בדחיפות ליום שישי מסמנים !!!!! נא להרים את הכפפה ו...קולרגול מוסר כי הקפה של חולה נפש מספר 1 היה מלוח מעט

STIVENZ 426

New member
מושחתים בעמותה!!!!!!

בדיקות פוליגרף לכולם!!1 לעכב יציאות הביתה... ברמן, אתה לא דובר את כל האמת.. בכינו? "בכינו" עלק.. אין לו בושה זה.. כולה נכנס לו קצת חול ואבק מהאחורי של קולרגול שהיה עמוק בתוך בור... אחח.. צפו בשישי הבא לתמונות מפלילות.. אגב, אני עובד עכשיו על להביא לפה את העורך של "הזמן הוורוד" או אולי את המנהל של מועדון "הצדפה הכחולה" ככה בישביל שניכם , שיהיה לכם... אחרי הכל, הבאתם לנו את לוגסי:? מגיע לכם את העורך של הזמן הורוד.. לא נורא.. "סרטים אדומים" זו לא מחלה מדבקת..

מישהו אמר " הזמן הורוד " ? ../images/Emo13.gif

אגב עדיין לא הבנתי מאיפה הבקיאות בנושא ? מעניין מ..... בכל מקרה הססלים האדומים אכן מוסיפים נופך של רומנטיקה לבלורית של הברמן ואולי גם של הקולרגול

מישהו אמר " הזמן הורוד " ? ../images/Emo13.gif

אגב עדיין לא הבנתי מאיפה הבקיאות בנושא ? מעניין מ..... בכל מקרה הססלים האדומים אכן מוסיפים נופך של רומנטיקה לבלורית של הברמן ואולי גם של הקולרגול

למעלה