STIVENZ 426
New member
דיווח מהשטח.
כפי שידעתם- היינו היום בסימון. היינו 5 מסמנים ברגל +3 על אופנועים +אבו חליל בגיבוי ובאחריותץ מלאה על ארוחת הצהריים. הספקנו הרבה. אני יצאתי משם ב 5 ועשרים, יחד עם כל המסמנים הרגליים, נשארו שם דויד מארק ורונן ברמן עם האופנועים וחליל כגיבוי ב"ג´יפ" שלו. מהעמותה נמסר שהמסלול הולך להיות.. ממממ... איך נאמר.. מעניין... מסקנות לאחר היום המפרך: 1. לשים אולטרסול. היינו שם ריבוי של מרוקאים, עם סכינים, יעני חמושים, אבל מה? נשרפנו כולנו.... 2. רונן ברמן מסתדר רק, ואך ורק על 2 גלגלים. במקרה של 3 גלגלים הוא מתבלבל. 3. בהכלאה בין KLR לבין הונדה EX רצוי שיהיה ברקס אחורי..
4. בדיקות פוליגרף לכולם.(סתם כי זה באופנה) 5. לתוואי השטח המדובר לא מתאימים לא צמיגי IRC, לא KENDA, ולא שום דבר אחר. פרט ל.. כמובן.. צמיגי "חנניה" . ללא עוררין. חנניה הוא הצמיג אשר מאפשר שליטה ואחיזה בכל תוואי שטח. 6. ב DR-Z אין קיק סטארט, ולכן חבל לחפש אותו בכל פעם מחדש..
7. "פריכיות אורז" או בשמן הלועזי- "פתית" הם אינן, אני חוזר, אינן מזון לאצילים. (או לכל בעל חיים אחר אם תשאלו אותי..או את חיים) 8. XR250 נכנס ליונדאי גדולה (להלן: "ואן זיונים") ללא בעיה, במיוחד אם יש וילונות. 9. DR בלי מספר הוא ללא ספק "מתייר" או "תיירת".
דברי סיום: אני המשכתי מלטרון, בדוך ולא בסיבוב, היישר לבאר שבע. כרגע אני באפיסת כוחות מוחלטת. סטיב, בעיניים נוצצות, מוסר תודה רבה רבה רבה לחליל אבד רבו, ולרן ורדי. "שנייהם" יודעים על מה. מודה הסטיב לפניך חליל, על אשר נתת. באמת תודה מקרב לב. לסיכום: היה היום (מוקדש לאשר) "פצצות".
מחר אנחנו חוזרים למקום.. להמשיך לסמן. מי שמעוניין להגיע שייצור קשר איתי או עם דויד מארק על הבוקר. רק לידע כללי- נפגשים בשעה 10 בבוקר באיזור לטרון (ימסר מיקום מדוייק בטלפון). תודה וכל טוב לכם.
סטיב. בעל "ואן הזיונים", אחראי על העגבניות, יו"ר דירקטוריון "חנניה" צמיגים ומתלים בא"ש (באמא שלי), שמוסר תודה רבה רבה לכל מי שנכח בסימון היום!! ומגיד לכם ככה: "ותגידו שלא היה כיף???" עדכון על מחר יפורסם מחר. ביי בינתיים.. חג שמח, שנה טובה, שבת שלום וצום קל לכולם.
כפי שידעתם- היינו היום בסימון. היינו 5 מסמנים ברגל +3 על אופנועים +אבו חליל בגיבוי ובאחריותץ מלאה על ארוחת הצהריים. הספקנו הרבה. אני יצאתי משם ב 5 ועשרים, יחד עם כל המסמנים הרגליים, נשארו שם דויד מארק ורונן ברמן עם האופנועים וחליל כגיבוי ב"ג´יפ" שלו. מהעמותה נמסר שהמסלול הולך להיות.. ממממ... איך נאמר.. מעניין... מסקנות לאחר היום המפרך: 1. לשים אולטרסול. היינו שם ריבוי של מרוקאים, עם סכינים, יעני חמושים, אבל מה? נשרפנו כולנו.... 2. רונן ברמן מסתדר רק, ואך ורק על 2 גלגלים. במקרה של 3 גלגלים הוא מתבלבל. 3. בהכלאה בין KLR לבין הונדה EX רצוי שיהיה ברקס אחורי..