דיווח מהשטח

SmartToyBoy

New member
דיווח מהשטח ../images/Emo195.gif

שלום חברים! כן, אני יודע, הרבה זמן לא כתבתי. למען האמת - הרבה זמן לא הייתי. כשחזרתי לפני שבועיים פשוט לא הספקתי לכתוב. וגם עכשיו, אתם יכולים לראות מה השעה... אכן הקורס תובעני. ורק השבוע אסיים את ההכנה ואתחיל בעזרת ה' את בה"ד 1. עד סוף בה"ד 1 אני אמור לחזור פעם בשבועיים (ורק לשישי-שבת!), ופעמיים לסגור שתי שבתות ברצף. זה אומר הרבה צבא - קצת בית - טיפה פורום. ראיתי שקרו המון דברים... אני בקושי מספיק לעקוב. ואין לי זמן גם להחזיר תשובות למיילים, אז סליחה מראש. מזל טוב ענקי לארז (-: ול"מואדמים" החדשים. ויומולדת שמח לבייביבוי. ועוד כל מיני דברים - סלחו לי שלא הספקתי לעבור על הכל. זו תקופה לא קלה - אבל זו חוויה גדולה. החברים, האווירה. לא ישנים הרבה. מתאמנים, לומדים, יורים, מנווטים. סה"כ די כיף. ואני עוד אשוב !!! שבוע טוב ומבורך
מתגעגע... סמארטי

מצטרף מכל הלב

לדברי סבבב והאדום החדש - הנמר הסקסי ועוד, שטרם הספיקו להגיב. לא שכחנו אותך כאן ומקווים, שתעבור בהצלחה את כל המטלות הצבאיות ותהיה מפקד אמיתי לתפארת המדינה והעם (לא הפוליטיקאים...). לא שכחנו, שרק לפני שני מחזורים "אדומים" אתה הוא זה, שהיית האדום. עכשיו אתה בצבע זית עם כומתה בצבע... (איזה?...) ובהחלט אנו גאים בך, סמרטי היקר. יהי רצון, שנפגוש אותך בשמחות ואך ורק בשמחות.

BabyBoy1

New member
היי סמארטי ../images/Emo13.gif

תודה על הברכות :) מתאמן, יורה, מנווט.... שלא תהפוך לנו לסטרייט
שיהיה בהצלחה בקורס!

בה"ד 1 זו בהחלט אחלה חוויה../images/Emo50.gif

גם בקורס קציני יבשה גם בבסיסי אז שיהיה בהצלחה וד"ש לטאוויטו הרס"ר

likud1

New member
בהצלחה בבה"ד1

מהחוויה האישית שלי, בה"ד1 זו חוויה מדהימה, אולי המדהימה ביותר שהייתה לי בצבא. תנצל את הזמן הזה להנות מכל רגע ויש ממה. זה עובר כל כך מהר שלא תרגיש שכבר נגמר. שנראה אותך בקרוב עם ארונות על הכתפיים

likud1

New member
אין מה לעשות, אבל מתחילים עם ארונות

את הפלאפלים יראה יותר מאוחר בע"ה.

למעלה