דיווח מהשטח

נחמד...

כנס לטופיק "דיווח מהשטח 2", תראה את שתי האליפויות שלי, ותראה באמת מה זה מתח

א מ י ר 7

New member
עליתי ליגה!!!!!!

אחרי שלוש שנים בתור מאמן פליימות'(קבוצת תחתית בליגה השנייה באנגליה) עליתי היום אחרי ניצחון על נורוויץ' בגמר לפריימר ליג, בינתיים הספקתי לרכוש את דה רידר ואת המונד (אני לא בטוח שכך מבטאים את השם שלו) חלוץ צעיר ומוכשר מאוד מאיפסוויץ', כמובן ששני השחקנים שהובילו את הקבוצה השנה הם אדו וסרקי. פרטים בהמשך.....

CyberP

New member
עדכונים מת"א

אחרי עונת אליפות ראשונה שלי במועדון, העונה הנוכחית התחילה קצת צולע. שני הפסדים בליגה ומשחקים לא מרשימים בכלל. ברונו רייס החליט שהקבוצה שלי קטנה מדי בשבילו וביקש לעבור, הסכמתי לו והוא סיכם תאנים עם קבוצה עוד יותר קטנה ממכבי בברזיל. לכו תבינו. בתחילת העונה שני רכשים - עומר בוקסנבוים והשוער הצעיר ניצן גולן שעליו המליצו בפורום. גולן ישר טס בהשאלה לרעננה. הוחתם גם קשר אחורי טוב בשם אלי ששון לשעבר מבית"ר י-ם, כדי לפצות על עזיבתו העתידית של רייס והוא מצטרף לזיתוני ומשאלוף כקשרים האחוריים שלי. הקבוצה קרטעה בתחילת העונה ונראתה לא מרשים במיוחד. הייתי במקום השלישי אחרי בית"ר וחיפה. החלטתי לשנות טאקטיקה ולתת ליניב עזרן את עמדת החלוץ הפותח על פני כריספיס שנעלם. החלפתי לטאקטיקה התקפית יותר. הייתי ב4-4-2 עם קשר התקפי וקשר אחורי. וכרגע ב-3-5-2 עם שלושה בלמים, שני קשרים אחוריים, קשרים באגפים עם חצים למעלה, קשר התקפי ושני חלוצים. לקח לקבוצה שני משחקים בשביל להכנס לזה אבל הם נכנסו לזה כמו שצריך והתחלנו לשחק מעולה. בליגת האלופות לעומת זאת הפסדנו לקלאב ברוז' על העליה לבתים, הגעתי לגביע אופ"א לבית עם רנג'רס, רומא, שחטיור ועוד קבוצה רומנית אחת. שחטיור קרעו אותי במשחק הראשון שלי ואת הרומנים ניצחתי. לרנג'רס הפסדתי בחוץ 2-1 ונשאר משחק בית אחרון נגד רומא, בזמן שהרנג'רס משחקים באוקראינה, שיקבע אם מכבי או גלזגו יעלו. במשחק הגנה טוב ומשחק מעולה של שטראובר הצלחתי לנצח 1-0 משער של רייס בזמן שגלזגו מפסידים לשחטיור ולעלות לשלב הבא (תמונה). בשלב הבא אני אשחק נגד... שחטיור! בחזרה בליגה הקבוצה התעוררה ורועי דיין חזר להבקיע (20 שערים עד עכשיו). לעומתו כריספיס עדיין ישן. החלטתי להביא עוד חלוץ והבאתי בחור גרוזיני בשם. הוא נכנס ישר לרוטציה ובשני משחקים בינתיים כבש פעם אחת, בחצי גבר גביע הטוטו שאותו ניצחתי ועליתי לגמר מול מכבי פ"ת.

Dark Muse

New member
חחחח אל תתלהב כל כך מהר

למרות שאני בספק שלא תקח את האליפות, אבל מכבי חיפה אצלי בשלב הזה היו גם מקום ראשון עם הפרש של 10 נקודות+ ובסוף אני סיימתי ראשון עם כמעט 10 נקודות הפרש
כמה משחקים רעים והגלגל יכול להתהפך (פציעות למשל) אגב, בעונה הראשונה לירן שטראובר שיחק קצת בהתחלה כמו ליצן (כמו היום) אז נזפתי בו פעמיים בתקשורת ומאז הוא לא מפסיק להוציא 8+

למעלה