דיווח מהשטח

eyay22

New member
מהפך ומתח בצמרת!

תמונה אחת שווה 10000000000 מילים: (קובץ מצורף) לחשוב שארסנל הובילו עלי ב 6 נקודות .........במחזור 27 משהו כזה

Thierry Henry

New member
פרדי אדו - המחטף ../images/Emo10.gif

*מומלץ להרחיק ילדים קטנים,כלבי פינצ'ר וגיל דנן מהמסך* שנת 2007...פרדי חוגג שווי של 8 מיליון ואוטוטו גיל 18. המנג'ר רץ להחתים אותו אך למירב הפתעתו רואה שקלאב ברוז' מציעה עליו. מתפלא לו המנג'ר על העניין הפתאומי בשחקן קבוצתו ולא ממש מבין מה הסיפור. נזכר לו המנג'ר שפרדי עוד לא בן 18 מה שאומר שהחוזה שלו לא מוגן עד שיחתום על אחד חדש, בגיל 18. נכנס מהר המנג'ר כדי להציע לפרדי חוזה מפוצץ. אך נתקל בידו הקמצנית של לוני ומסתפק בהצעה של 10,500 אלף יורו. עובר לו שבוע ופרדי נשלח לקלאב ברוז'. עוברים יומיים ופרדי חותם שוב על חוזה חדש..הפעם מצטרפת שורה עד 2009. נכנס המנג'ר ומגלה שפרדי נחטף ממנו 9 ימים לפני שמלאו לו 18.מנסה להציע על פרדי בצע כסף אך נתקל בסעיף שחרור מטורף של 25 מיליון. נכנס המנג'ר אל קלאב ברוז' זורק כמה קללות והולך. וככה מסתיים הסיפור של פרדי אדו במכבי ת"א

Dark Muse

New member
סוף עונה ראשונה עם מכבי תל אביב

יש דאבלללללל
אחרי 3 הפסדים בלבד בליגה (2 מהם למכבי חיפה, סוסים) הצלחתי לקחת את האליפות בצורה מרשימה מאוד וכרגע נצחתי את הפועל תל אביב בגמר הגביע. עונה בהחלט מתוקה עם כמעט אפס השקעה
4-4-2 עובד מצויין אצל מכבי, ומה שיפה זה שהשחקנים הם צעירים וכישרונים ככה שאפשר רק לחזק

eyay22

New member
עדכון מהיר :

הפער מארסנל קפץ ל6 נקודו מצ'לסי ל7 :D

Dark Muse

New member
חחח הוא לא כזה סיפור

נכון שהוא שחקן טוב, והוא ישתבח עם השנים, אבל יש שחקנים לא רעים שגם להם יש סיכוי. שחקן אחד שאני תמיד בונה עליו זה VIAM AMSHA מקרית שמונה. החלוץ הזה יהפוך לסוס עבודה

moonch

New member
גם לי זה קרה

רק שולנסיה גנבה לי אותו... הלוואי והיה אפשר לדרוש פיצויים או משהו, זה ממש מעצבן.

א מ י ר 7

New member
לא הבנתי משהו....

למה לא החתמת אותו כשהוא הגיע ל17? בליגה הישראלית גיל החוזה של בוגר הוא שונה? תשמע אני מבין את הכאב שלך הבן אדם מחזיק לי את הקבוצה וגם לי כמעט לקחו אותי אבל צומחים הרבה כשרונות חדשים ומדהימים במשקח אפילו מישראל (אצלי בשמירה לפחות יש כשרונות מדהימים מישראל) אז אני בטוח שתמצא תחליף חוץ מזה ממה שאני זוכר לקבוצה שלך יש רוטציה לא רעה ואני בטוח שתסתדר בלעדיו

כי עד גיל 18 כול קבוצה

יכולה לקחת אותו(אני חושב שהם שילמו מחיר סימלי ביותר של איזה כמה מאות אלפי דולרים לא יותר מזה)

ofir91

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

*מומלץ להרחיק ילדים קטנים,כלבי פינצ'ר וגיל דנן מהמסך*

Dark Muse

New member
תגידו גרנט מתישהו מופטר מהנבחרת?

אף פעם לא ראיתי אותו מפוטר, גם שהנבחרת גוססת. אגב תהחלתי משחק חדש עם מכבי ת"א, אין לי כוח להפועל אפילו שהיתה לי קבוצה חזקה, נמאס לי ממרקוס
בכל זאת מכבי ת"א זאת קבוצה שאהבתי שהייתי ילדון

Thierry Henry

New member
לא מפטרים אותו

אז גרמתי לו לעזוב כנגד רצונו
פשוט עשיתי יוזר חדש,ריטייר ואז הצעתי מועמדות..קיבלו אותי

למעלה