*מומלץ להרחיק ילדים קטנים,כלבי פינצ'ר וגיל דנן מהמסך* שנת 2007...פרדי חוגג שווי של 8 מיליון ואוטוטו גיל 18. המנג'ר רץ להחתים אותו אך למירב הפתעתו רואה שקלאב ברוז' מציעה עליו. מתפלא לו המנג'ר על העניין הפתאומי בשחקן קבוצתו ולא ממש מבין מה הסיפור. נזכר לו המנג'ר שפרדי עוד לא בן 18 מה שאומר שהחוזה שלו לא מוגן עד שיחתום על אחד חדש, בגיל 18. נכנס מהר המנג'ר כדי להציע לפרדי חוזה מפוצץ. אך נתקל בידו הקמצנית של לוני ומסתפק בהצעה של 10,500 אלף יורו. עובר לו שבוע ופרדי נשלח לקלאב ברוז'. עוברים יומיים ופרדי חותם שוב על חוזה חדש..הפעם מצטרפת שורה עד 2009. נכנס המנג'ר ומגלה שפרדי נחטף ממנו 9 ימים לפני שמלאו לו 18.מנסה להציע על פרדי בצע כסף אך נתקל בסעיף שחרור מטורף של 25 מיליון. נכנס המנג'ר אל קלאב ברוז' זורק כמה קללות והולך. וככה מסתיים הסיפור של פרדי אדו במכבי ת"א
אחרי 3 הפסדים בלבד בליגה (2 מהם למכבי חיפה, סוסים) הצלחתי לקחת את האליפות בצורה מרשימה מאוד וכרגע נצחתי את הפועל תל אביב בגמר הגביע. עונה בהחלט מתוקה עם כמעט אפס השקעה
4-4-2 עובד מצויין אצל מכבי, ומה שיפה זה שהשחקנים הם צעירים וכישרונים ככה שאפשר רק לחזק
נכון שהוא שחקן טוב, והוא ישתבח עם השנים, אבל יש שחקנים לא רעים שגם להם יש סיכוי. שחקן אחד שאני תמיד בונה עליו זה VIAM AMSHA מקרית שמונה. החלוץ הזה יהפוך לסוס עבודה
למה לא החתמת אותו כשהוא הגיע ל17? בליגה הישראלית גיל החוזה של בוגר הוא שונה? תשמע אני מבין את הכאב שלך הבן אדם מחזיק לי את הקבוצה וגם לי כמעט לקחו אותי אבל צומחים הרבה כשרונות חדשים ומדהימים במשקח אפילו מישראל (אצלי בשמירה לפחות יש כשרונות מדהימים מישראל) אז אני בטוח שתמצא תחליף חוץ מזה ממה שאני זוכר לקבוצה שלך יש רוטציה לא רעה ואני בטוח שתסתדר בלעדיו