דיווח לילה

BlogTV Police35

New member
דיווח לילה

הלילה היו 2 מאורעות שמצריכים דיווח. 1. שוקי הראה סמלים נאציים ודיבר בעד נאצים בחדר שלו, דבר שפגע בעשרות צופים אשר כתבו לי. 2. בחדר "כוסיות מתפשטות" קבוצת ילדים צילמו איך הם מפשיטים ילדה ישנה בזמן אמת. במהלך הלילה היה איתי מיקי שהעיר את נטע אשר חסמה את שני החדרים הנ"ל (לא היה שום מורשה חסימה אחר). נטע ביקשה שאשמור את ההוכחות למקרה הצורך.

BlogTV Police10

New member
במצב שאין מורשי חסימה

ואני חושבת שדיברנו על זה בהתחלה, אפשר להעיף את המשדר ותוך 60 שניות גם החדר נסגר, אני לא יודעת אם זה השתנה בזמן האחרון, אבל שווה לנסות.

BlogTV Police44

New member
תגובה להדר לגבי העפת המשדר...

אין אפשרות להעיף את המשדר הספציפי הזה(שוקי) מכיוון שהוא אפילו לא מופיע ברשימת גולשים...אני רואה רק עצמי בכחול ואת שאר הגולשים...ואותו אני לא מוצא!!!!

BlogTV Police44

New member
בנוסף חשיפת הפורום בפני הגולשים...

בחדר של שוקי מלבד כתובות הנאצה...יש לו אפשרות ואני לא יודע איך להיכנס לפורום של השוטרים ולהציג אותו בפני הגולשים!!!!! ===צריך לטפל בזה דחוף====

BlogTV Police44

New member
הסבר איך הגעתי לזה...

בזמן שנכנסתי לחדר של "שוקי" חוץ מכתובות נאצה והצגת דגלים נאצים..בין לבין שמתי לב שהוא מראה קטעי פורום ממש לכמה שניות..בהתחלה סברתי שזה פורום גולשים רגיל עד......שראיתי שהפורום מאוד מאוד מוכר לי...וקלטתי כמה שמות פרטיים וניקים מוכרים....של שוטרים!!!!!!! ===הקטעים שקלטתי היו בעיקר מופנים לכל נושא הקומציץ!!!!!!!======= מוזר אבל מפחיד...אני לא יודע איך הוא הצליח...

BlogTV Police35

New member
ועוד

אולי זה המקום להוסיף ששוקי מסוגל לשדר גם כשהוא חסום. הוא אמנם לא מחובר לצ'אט, אבל הוא עדיין משדר וידאו, ומתקשר עם הצופים ע"י כתיבה ב-Notepad וצילום מסך של זה. אני אומר את זה כדי להמחיש ששוקי בעל תושייה גבוהה וכנראה מסוגל לדברים שמשתמשים רגילים לא.

BlogTV Police35

New member
תעלומת השידור של שוקי + שאלות לענת

שוקי כידוע נחסם כבר מספר פעמים, אבל זה לא מפריע לו להמשיך לשדר. כן, קראתם נכון - הוא משדר למרות שהוא חסום. איך הוא עושה את זה? הלילה סוף סוף גיליתי. אני לא יודע בדיוק איך החסימה עובדת, אבל שוקי נחסם מהצ'אט. זה לא מונע ממנו ליצור חדר ולשדר (בכינוי אחר וכנראה גם בכתובת IP אחרת). לגבי הצ'אט, הוא מבקש מאחד הצופים האחרים שיעביר לו את שידור הצ'אט ע"י תוכנת תפיסת מסכים דרך כנראה מסנג'ר. כדי לגלות את זה נאלצתי לפעול בצורה לא קונבנציונאלית, ולבקש ממספר אנשים לעזוב את החדר למספר דקות. כאשר משתמש מסויים יצא, שוקי שידר שהוא בדיוק יוצא להפסקת סיגריה (הוא משדר בעזרת כתיבה על Notepad וצילום של זה). אז במקרה נכנסה לחדר ענתוש של הלילה. שוקי ראה אותה והתחיל לרדת עליה שהיא קוקסינל ושיש לה זין והיא מאוד נפגעה. בשלב זה הרחקתי את המשתמש שחשדתי בו שהוא העיניים של שוקי בצ'אט. ואכן חשדותיי התאמתו! שוקי החל להתפרע על כך שכעת הוא "עיוור" בחדר של עצמו, הציג סמלים נאציים והשמיע המנון של צבא גרמניה. בשלב זה היה מזל גדול וטליה הגיעה וחסמה לו את החדר. זה כמובן לא יפריע לו לפתוח חדרים נוספים, אבל זה לפחות הפסיק את הטירוף הנוכחי. שאלות לענת/אייל: מדוע החסימה לא משפיעה על שוקי? כיצד להתמודד עם החדרים העתידיים שהוא יפתח? האם צורת השידור הנ"ל (ע"י כתיבה ב-Notepad וצילום של זה, במקום להיות נוכח בצ'אט כמו שאר המשדרים) מקובלת על תפוז? האם יש אישור להרחיק את המשתמש שמשתף פעולה עם שוקי, או להניח להם?

eYaL

New member
שוקי D

הבחור חסום מגלישה בצ'אט, מה שאומר שהוא עדיין יוכל לפתוח תוכניות ולשדר אך לא לצפות בחדר, או לכתוב לחדר עצמו בצ'אט. בשלב זה סגרנו לו את הכינויים איתם הוא גולש. במידה ויפתח שידורים נוספים, העבירו אלי כינויים ונסגור גם אותם. בשלב זה, לצערי, זהו משחק חתול ועכבר..

BlogTV Police10

New member
מה לגבי ההודעות בפורום שהוא קורא?

זה הפורום של השוטרים איך יש לו גישה לשם

Queenati

New member
מי בכלל אומר שהוא יכול להיכנס

לפורום השוטרים - מאיפה הגיעה בכלל השמועה? אין סיבה להילחץ הרי אף אחד לא יכול להיכנס לכאן ללא הרשאות. ובכל מקרה - זה גם ככה לא כמו בעבר שיש לנו כאן פרטים חושפניים מידי... אבל בכל מקרה - שוקי לא נכנס לנו לפורום השוטרים - הסירו דאגה מליבכם.

BlogTV Police10

New member
מילותיו של שוטר 44

בזמן שנכנסתי לחדר של "שוקי" חוץ מכתובות נאצה והצגת דגלים נאצים..בין לבין שמתי לב שהוא מראה קטעי פורום ממש לכמה שניות..בהתחלה סברתי שזה פורום גולשים רגיל עד......שראיתי שהפורום מאוד מאוד מוכר לי...וקלטתי כמה שמות פרטיים וניקים מוכרים....של שוטרים!!!!!!! ===הקטעים שקלטתי היו בעיקר מופנים לכל נושא הקומציץ!!!!!!!=======

למעלה