דיווח טיול יומי

לביא1

New member
דיווח טיול יומי

הממ ושוב פעם אותו אזור(מה לעשות זה האזור הכי מדהים שאני מכיר בגבעות מודיעין עם הכי הרבה בע"ח והפתעות) אזמה ראינה היום. 1 שועל ממש מקרוב בערך כמה מטרים 1 צבי דיי מרחוק כנראה ברח מהשועל שהגיע למיקום שלו לפני. 5 לטאות לא מזוהות כמה כשרות חגבים מערה שנכנסתי עד הפתח שלה לא ממש גדולה אבל גם לא קטנה בכלל ולא ראיתי תחלקים הפנימיים שלה יותר בגל שחששתי להיכנבס בגלל שמסתובבות פרות באזור ויש חשש לקרציות שנגועות בקדחת המערות והיה לי כבר מספיק עם זה. מה שכן ניתן להגיד על המערה שבניגוד להרבה מערות אחרות לא היה בא שום זבל או כל דבר אחר שמזכיר בני אדם היא הייתה לא נגועה לחלוטין. היו בתוכה מאות זבובים צעירים. ממצא אחרון והכי מעניין של היום, הממ 2אנשים 2 מכוניות רשת הסוואה וטלסקופ לכיוון מודיעין. מישהו יודע מי הם? שב"כניקים? בכל מקרה אבא שלי הכריח אותי לצלצל למשטרה ולדווח למרות שלעניות דעתי מדובר בשבכניקים שכנראה מתצפתים על ערבים באזור. לא פעם ראשונה שאני מוצא משהו כזה בוואדי ענבה באחת הגבעות מצאתי איזור מוסתר בין עצים שהייתה פה מערה חפורה בכדי שבן אדם אחד יולכל להסתתר בה ועוד כוך שבו בן אדם נוסף יכול להסתתר, בנוסף מצאתי קופסאות שימוריפ ובקבוקי מיים זרוקים באזור ככל הנראה תצפית שהשתמשו מתישהו לא בעבר הרחוק, מי או מאיפה אין לי שמץ יכול ליהיות ערבים חיילים או שבכניקים. הממ עוד מישהו נתקל בדברים האלו בזמן טיולים או שמה רק אני רגיש לענייני בטחון המדינה?:)

תצפיות בבעלי חיים

בפורום שמירת טבע יש לוחות לתצפיות בבעלי חיים ובצמחים, אתה מוזמן לדווח על תצפיותיך גם שם - לטובת הציבור הרחב.

ESU Boscorelli

New member
התצפיות

התצפיות הם צבאיות... אין מה להזעיק משטרה ויותר מזה אני לא יפרט

למעלה