דיווח חם

• פותח הנושא dk6
  • פורסם בתאריך

dk6

New member
דיווח חם

ליהי ביקשה דיווחים מההופעה של שחר אדם יוסי אמירם וברלד. דבר ראשון אמירם לא חידש.. היה לו איזה וואנבי אילתור אחד חדש אבל הוא היה כ"כ לא משמעותי שאני אפילו לא זוכרת אותו אבל מה שכן שפעם ראשונה בחיי אמירם לא סגר עם הקטע על היתוש אלא עם קטע אחר.. מפתיע. ככה שחר מלך. הוא הבנאדם הכי חמוד בעולם וצריך להגיד לו תודה רבה על הכרטיס. והיה קורע (מן הסתם זה שחר) אדם היה מצחיק ממש אבל בשלב מסויים הוא התעצבן על איזה מישהי כיה יא אמרה לו שהוא משעמם אז הוא התחיל לצרוח עליה וזה היה מצחיק בשלב מסויים הוא התחיל להגיד תשמעי כל מה שיש לי זה את הבמה הזאת את יכולה לחזור הביתה עם המירמור שלך ולדחוף את זה לתחת אבל תני לי את הבמה שלי. יוסי היה מצחיק ומאז הפעם האחרונה שיצא לי לראות אותו הוא דפק שיפור. וברלד היה קורע ומופרע כהרגלו... אבל אפילו השתולים זה לא אותו הדבר כמו בקאמל. צוותא מקום מכוער ואני לא אוציא שם כסף בחיים שלי... קולה הלכתי לקנות בקיוסק. זהו כאן תם העידכון שלי. יאללה ליהי סיון יעל התפקדות מחר לקאמל!!!!

EagleGirl

New member
Yeeaaahhh...

אין לי כל כך הרבה דברים להגיד... כשהגעתי לקאמל רודי וחיים היו בחניה... אח"כ נכנסתי ישר מהסאונד לאטל אט ראיתי עוד אנשים... אבל הראשון שחיפשתי היה אלוהים... היה מצחיק בטירוף.. עברתי סטאנדפיסט סטאנדפיסט בקאמל ושאלתי אותו איפה אלוהים! בסוף מצאתי אותו על הבר... על הדלפק... אין לי הרבה מה להגיד... אולי הוא יכנס פה לפורום... בין לבין הכנסתי לו עוד 100 פעם לראש שהוא אלוהים... עד שהוא התחרפן.. על ההופעה באולם הגדול לא הסתכלתי.. הייתי יותר בקטן.. קיבלתי אפילו 5 שניות במה!! ליהי קיבלה יותר.. חחחח את ליהי ליעוז חתך ל2 ואני הייתי השור בקסם של ליעוז... אח"כ קיבלנו איזה 3 כוסות פופקורן.. חזרתי לפני שעה כמעט.. אין הרבה מה להגיד.. מחר מחלקים חולצות לסטאנדפיסטםי של הקאמל.. אני אהיה שם בכל אופן!! אה כן... קיבלתי מליעוז תתרנגול שעושה קולות מהבטן!! איזה כיף לי! נ.ב רשף לוי אלוהים

dk6

New member
הקפצה

מטורפת לראש העמוד. ליהי אני רוצה תגובה.

הנה!

ואני התלהבתי לעולם שהוא יוצא בקטע חדש...אין אין! כמו יציקה אותם קטעים! אבל קרדיט: הוא גיוון בקטע סיום! *הידד קונפטי וברור היום כולם קאמל שגיב! *עוד 3וחצי שעות לקאמבק של דפנה!

EagleGirl

New member
חחחח

אני מתה מעייפות... יש מחר בצפר גם... איזה גרועעעעעע

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo6.gifמפתיע

ידעתי שסתם התלהבתם...נו באמת,זה עמירם!! קיצור- 1.ליהי וסיוון מקווה שאתן מופיעות ביום שלישי כי יש מצב שאני רואה אותכן 2.חולצות קאמל? אני לא סטנדאפיסטית אבל אולי תביאו לי אחת?
3.אני נוסעת מחר לסמינר,ליהי תהיי מחוברת בבקשה ביום שני אחה"צ כי אני אצטרך לדבר איתך מתישהו!!!

EagleGirl

New member
בקשר לחולצות

גם אני אקבל אחת... ממש בקרוב :) יהיו לי כבר שלוש חולצות של הקאמל. טי-שירט סווטשירט עכשיו אני אקבל גם את המכופתרת!! שבוע הבא נוציא מטריות ותחתונים של הקאמל... נפתח גם חנות בעזרת השם.. יהיו גם סופגי זיעה..

dk6

New member
את הסופגי זיעה

אפשר להביא לאדם שרון החתייייך (איזה מילה מצחיקה) אחד. פחחח סיון את בת זונה תשונררי ממנו שתי חולצות.

EagleGirl

New member
חחחחח

דווקא אני לא קיבלתי בשישי שלוקים מהקולה של אף אחד... אאוץ''

EagleGirl

New member
אם רק היית יודעת....

כמה סופגי זיעה יש לי בבית... אני חופשי יכולה להשים את כל מה שיש לי בערב אחד... חולה על זה... יש איזה סופג זיעה שאני כבר חצי שנה מנסה להשיג... עדיןל א הצלחתי

dk6

New member
טוב גיוס סופגי זיעה

לאדם... זה לא בסדר מה שהולך אצלו

dk6

New member
כמויות מטורפות של זיעה...

לא ראית אותו מופיע? הבמה יותר רטובה מאשר אחרי שברלד מופיע. אבל הוא קורע ובחור יפה

למעלה