דיווח חלומות צלולים.

Dazed&Confused

New member
דיווח חלומות צלולים.

היום בבוקר היה לי הרבה זמן לישון, והנה התוצעות. אתם מוזמנים להגיב פה. אני גם ממליץ לכול מי שמעוניין לבדוק את השירשורים בנושא החלימה בדרך הלוחמים יש הרבה מה ללמוד מזה. שלכם, b o a z

אלון ב

New member
מגניב !! הצלחת פעמיים WILD !!!

מגניב ! ניכנסת פעמיים לחלום צלול בעזרת שיטת ה WILD ישירות מתוך מצב של עירנות ! פשוט גדול ! והוכחת שוב ששיטת הסיחרורים שנתן לי Dave פועלת ! הוא באמת אמר לי שאם ישר מהתחלה כשהולכים לישון ( אחרי 6-5 שעות השינה ) מדמיינים כל הזמן שעושים סיחרורים אז השיתוק שינה והוויברציות יגיעו הרבה יותר מהר ( לא יותר מ 15 דקות הוא אמר לי ). דרך אגב אם היית ממשיך את הסיחרור בזמן הוויברציות ובזמן שראית את הצבעים מול העיניים אז זה היה מכניס אותך תוך כמה שניות לחלום צלול, היית צריך בשלב הזה להתחיל להסתחרר עד שתראה את סביבת החלום ברורה ויציבה מול העיניים. דרך אגב מה היתה רמת הצלילות ? גבוהה ? גבוהה מאד ? ( אני שואל גם לגבי הצלילות המחשבתית וגם לגבי רמת צלילות הראייה ). שמע נתת לי עכשיו דירבון חזק מאד לנסות שוב את שיטת ה - WILD משום שקצת זנחתי בשבוע האחרון ! אני שוב הולך על זה ! ( לא יודע בעצם למה הפסקתי ... כנראה ששוב בגלל עצלנות, כל פעם שאני מכוון שעון כדי לנסות אחרי 6-5 שעות שינה אני מכבה אותו וחוזר לישון בלי לנסות ... אוף ! ) נ.ב - אני מציע שבפעם הבאה תעתיק את ההודעה כולה גם לכאן במקום לרשום אותה כקישור, זה יהיה יותר נחמד לקרוא אותה כאן ולא בפורום אחר. באמת תודה לך ! אלון

חלמן

New member
עזרה לברמן + דיווח מלא!

קודם כל.. ברמן - כנראה שאין לך בכלל כוח רצון! אתה צריך לעבוד על זה ! אני לדוגמא.. קמתי ב- 5:15 ונשארי ער עד 5:30 ואז ניסיתי ויילד! אתה צריך להוכיח את זה לעצמך שאתה יכול ויש לך כוח רצון! ישר תקום תקפוץ בחבל או אנא ערף מה... תעשה משהו.. כפיפות בטן.. שכיבות שמיכה.. משהו.. היה לי היום חלום מה זה מגניב חבל על הזמן.. ממש ממש לא הגיוני אבל אין לי מושג איך לא עליתי על זה. חחחח טוב יאללה בייי

אלון ב

New member
אתה מוכן לפרט ?

ספר מה הדברים הלא הגיוניים שניתקלת בהם במהלך החלום, הוא היה ארוך ? מציאותי מאד ? יש לי כוח רצון וזה רק עניין של זמן עד שאני אתגבר על העצלנות, אני מתכוון להתחיל להתאמן שוב מעכשיו על שיטת ה - WILD , ממה שאני שומע מהרבה מאד אנשים בפורומים אחרים זו שיטה מעולה, בעבר כשניסיתי אותה הייתי קרוב מאד לחלום צלול ופעם אחת אפילו הצלחתי להיכנס איתה לחלום צלול ( כתבתי את זה כאן בפורום ) אבל עכשיו אני כבר לא זוכר פרטים, אני לא רושם יומן חלומות בינתיים. אלון

חלמן

New member
אני יספר לך \ לכם את החלום..

קודם כל לפני שאני מתחיל! רק שתדעו שבשניה שנגמר החלום - התעוררתי! בגלל זה זכרתי המון פרטים!! היה גדוווול אני בכלל לא בטוח אם זה לא היה חלום צלול בכלל.. אז נתחיל.. זה התחיל ככה.. שאני ובני דודים שלי דיברנו.. ואז היה לנו משעמם... אז אמרנו בוא נלך לפוצץ את אפגניסטן.. (גדול אה..) אז בהתחלה אמרנו שנלך קודם כל לאר"הב כדי להפציץ משם... אז תראו איך הגענו לארצות הברית.. - נסענו באוטובוס ליום התיכון .. ומשם התחלנו לשחות לארצות הברית.. אבל לא שיחנו כל הזמן.. גם מידי פעם הלכנו על יבשה.. מה שמוזר שהיבשה היתה כזה כמו של בריכה.. (יענו לבנים לבנים..) היו גם מדרגות וכל מיני דברים.. אז הגענו לארצות הברית ועד שהיגענו כבר שכחנו מה שרצינו לעשות.. דפוקים אה... חחחח אז אמרנו שנחזור! מה שהיה יפה שחזרנו היה בידיוק אותו מסלול כמו שהלכנו הלוך.. אותם מדרגות וזה! כמו במציאות.. אז שהיגענו הביתה שאמרתי לאחותי , את יודעת שהינו בארצות הברית? אז היא אמרה לא היתם בארצות הברית! הייתם באוסטרליה או שהיא אמרה אוסטריה ואז בוםם עפתי מהחלום.... - אחותי הזאת הורסת לי חלומות!!! - כבר פעמיים! אני נהנתי בחלום.. גם אני זוכר משהו מעורפל אבל שבדרך היתה אפשרות ללכת לשתי כיוונים... ואז אני זוכר שאני רציתי כיוון אחד ובני דודים שלי כיוון אחר... ואני ממש זוכר שאני אמרתי להם למה וזה.. כאילו שהייתי ער! אני חושב אולי זה היה חלום צלול אבל בצלילות גבוה.. אבל המוח היה קצת רדום כזה.. אז החשיבה היתה קצת מעורפלת... היום אני הולך לנסות שוב!!!!!!! היום אני יצליח!! זה היה כיף.. (אתם יודעים.. מאז ששמעתי על החלומות צלולים וזה אני התחלתי לאהוב לישון!! אתם לא יודעים עד כמה..) היו כמה ימים בהתחלה שישנתי כל יום צהריים.. - כמו כל הזקנים.. חחח טוב! אני נחוש בדעתי לנסות היום שוב! אבל הפעם נילך לישון יותר מוקדם.....

חלמן

New member
רק תראו כמה

המציאות משנה לנו את החלומות... "נלך להפציץ את אפגניסטן" אני ממש לא מבין איך לא עליתי על זה שמשהו מסריח.. אולי בגלל שהמחשבות שלי היו מעופלות... ואני ממש מצטער אם רשמתי הרבה שם למעלה...

Dazed&Confused

New member
תגובה..

בבקשה! אני לא בטוח אם זה לגמרי שיטת הסיחרורים, קשה לי להגדיר בדיוק את מה שעשיתי... וזה גם לא לגמרי WILD (ה כן בפרוש המילולי אבל לא בעצם השיטה). זה לא היה מתוכנן, ממש ספונטני זה קרה לי בפתאומיות. לא התרכזתי בצורה מיוחדת זה פשוט היה אני. אולי תקרא קצת על "נקודת התפיסה"? אני חושב זאת אחת התובנות שעזרו לי בעניין. אני מבין שאתה מאוד סקפטי בקשר לדברים לא מדעים גם אני הייתי חזק בזה עד לא מזמן, אבל - נקודת התפיסה זה דבר שקשור בתודעה, לא בהכרך לתופעות על טבעיות. אין לי בעיה להעתיק את זה פשוט לכאן, באמת התלבטתי מה עדיף. בפעם הבאה אני פשוט יעתיק לכאן, וישם גם קישור שיכולו לעקוב פה אחרי הנעשה בדרך הלוחמים ביתר קלות. רמת צלילות: מחשבתית 100% וויזואלית 90% (אני לא בטוח בהקשר של זה, לפי דעתי בחלום רואים דברים לא באותה דרך של המציאות בכלל כי זאת לא השתקפות אופטית של המציאות, אלא וויזואליזציה של המחשבות. יש שיקראו לזה אסטרלי. כשאני ברמת צלילות גובה ויציבה אז אני רואה את הדברים כמו שצריך, השאלה היא אם אני מבין את מה שאני רואה וזוכר את זה בדיוק בעירות.) אני שמח שגרמתי לך לחזור לווילד, גם אני עכשיו אתרגל יותר בדחיפות לפי התמכונת הנוכחית. עכשיו אני יודע שאני לא צריך לעקוב אחרי ספר, לעשות מה שבא לי כי מה שעשיתי היום ובפעם הקודמת מתאים לי ומשתין על השיטה (סליחה עם זה מפריע למישהו, אני לא מזלזל..).. תודה גם לך, b o a z

my_dreams

New member
שיטת ה- WILD?

אתה מוכן לפרט יותר?, כי בינתיים אני רק יודת שכדאי לעשות את זה אחרי שינה של 5-6 שעות (?) אבל לא הבנתי מזה הסחרור הזה..... תודה :)

חלמן

New member
אני יפרט את שיטת הווילד בשבילך..

טוב נתחיל - ראשי הטיבות של Wild הוא חלימת חלום צלול בערנות.. הרעיון הוא כזה.. אתה הולך לישון.. אבל מעסיק את המוח בפעולה כל שהיא כדי שלא תירדם.. לאט לאט הגוף שלך יתחיל להירדם ואז תחלום חלום צלול! ותוכל לעשות כל מה שתירצה! עדיף לעשות את זה אחרי 5-6 שעות שינה.. כאשר שאתה מגיע לוויברציות ולשיתוק שינה אז אתה צריך לדמיין את עצמך מסתחרר ומסתחרר - ואז אתה תיכנס לחלום צלול.

אלון ב

New member
רק כמה תיקונים

WILD זה קיצור של "יצירת חלום צלול מתוך עירנות" ( ולא "חלום צלול בערנות" ) וכפי שמעיד השם הכוונה לחלום צלול שנוצר ישירות מתוך מצב של עירנות, הולכים לישון, אבל נשארים מודעים עד תחילת החלום וניכנסים אליו עם מודעות מלאה וממש רואים מול העיניים איך החלום נוצר. לא עדיף, אלא רצוי מאד וחובה לנסות את השיטה הזאת אחרי 6-5 שעות שינה כי כשרק הולכים לישון בהתחלה מאד קשה להיכנס לחלום צלול כי החלימה מתחילה רק 90 דקות בערך אחרי שנירדמים ולעומת זאת אחרי 6-5 שעות מתחילים לחלום ישר איך שנירדמים. אחרי 6-5 שעות שינה החלומות גם הרבה יותר ארוכים ויכולים להגיע לשעת חלימה מלאה ויותר. כשמגיעים לוויברציות לא חייבים לדמיין שמסתחררים, זה לא חלק משיטת ה WILD, זו פשוט המלצה שקיבלנו לא מזמן ממישהו בפורום אחר אבל בעיקרון אפשר בהחלט גם בלי זה פשוט ע"י שממתינים בסבלנות עד שהחלום הצלול מתחיל. באתר שלי יש פירוט מלא של השיטה מהתחלה ועד הסוף, בפרק של השיטות המתקדמות. אלון

למעלה