תגובה..
בבקשה! אני לא בטוח אם זה לגמרי שיטת הסיחרורים, קשה לי להגדיר בדיוק את מה שעשיתי... וזה גם לא לגמרי WILD (ה כן בפרוש המילולי אבל לא בעצם השיטה). זה לא היה מתוכנן, ממש ספונטני זה קרה לי בפתאומיות. לא התרכזתי בצורה מיוחדת זה פשוט היה אני. אולי תקרא קצת על "נקודת התפיסה"? אני חושב זאת אחת התובנות שעזרו לי בעניין. אני מבין שאתה מאוד סקפטי בקשר לדברים לא מדעים גם אני הייתי חזק בזה עד לא מזמן, אבל - נקודת התפיסה זה דבר שקשור בתודעה, לא בהכרך לתופעות על טבעיות. אין לי בעיה להעתיק את זה פשוט לכאן, באמת התלבטתי מה עדיף. בפעם הבאה אני פשוט יעתיק לכאן, וישם גם קישור שיכולו לעקוב פה אחרי הנעשה בדרך הלוחמים ביתר קלות. רמת צלילות: מחשבתית 100% וויזואלית 90% (אני לא בטוח בהקשר של זה, לפי דעתי בחלום רואים דברים לא באותה דרך של המציאות בכלל כי זאת לא השתקפות אופטית של המציאות, אלא וויזואליזציה של המחשבות. יש שיקראו לזה אסטרלי. כשאני ברמת צלילות גובה ויציבה אז אני רואה את הדברים כמו שצריך, השאלה היא אם אני מבין את מה שאני רואה וזוכר את זה בדיוק בעירות.) אני שמח שגרמתי לך לחזור לווילד, גם אני עכשיו אתרגל יותר בדחיפות לפי התמכונת הנוכחית. עכשיו אני יודע שאני לא צריך לעקוב אחרי ספר, לעשות מה שבא לי כי מה שעשיתי היום ובפעם הקודמת מתאים לי ומשתין על השיטה (סליחה עם זה מפריע למישהו, אני לא מזלזל..).. תודה גם לך, b o a z