אני נמצא פה מטעם העבודה ואמרתי לעצמי למה שלא נלך לברר מה אומרות הסוכנויות על תוצאות הגמר האפשריות. אז ככה :לפי סוכנות ההימורים, על כל דולר שתשקיעו בטיילור תקבלו בחזרה 1.36, בעוד שעל כל דולר שתשימו על ק'תרין תקבלו 2.36. זה אומר שהסוכנויות מעריכות את הסיכויים של טיילור לזכות בכמעט פי שתיים מסכויי גברת מקפי! לא משכנע אותכם להמר חלילה, רק שבדרך כלל האנשים שקובעים את הסיכויים לא טועים. מזל טוב טיילור?
דווקא מעניין כי לקתרין יש המון מעריצים אבל לטיילור יש ASSHOLE PATROLE שלם (SOUL PATROLL) אז מעניין מי יותר חזק... נ.ב כרגע קראתי לעצמי ASSHOLE PATROLL..... אני הרי גם שייכת אליהם..... טוב נו.... לא נשנה ונשלח....
הוא גם לעולם לא היה בבוטום הבעיה היא אם לא יצטרפו צופים סתם ככה לגמר [כי אני חושב שזה קורה] ואז בגלל שטיילור נראה להם מוזר והם לא רגילים הם יצביעו לקת'רין שתראה להם יפה מושלמת ומוכשרת
שאני לא חושב שיש אדם באמריקה (או כלב. או חתול) שלא שמע או יודע מה זה אמריקן איידול ומי בגמר. גם אם כן , אלו צופים שיתרכזו בעיקר בשואו ופחות בלהצביע. המספר המטורף של 50 מיליון(!) הצבעות בחצי גמר מאשש טענה זו.