דיווח וכמה שאלות

Lablabla

New member
דיווח וכמה שאלות

שלום! רציתי לעדכן אתכם במה שקורה בקבוצה בהקמה שלנו (GOLAN REPTILES) אז ככה, האימון הראשון יהיה מתישהו שבוע הבא, אתם מוזמנים :) הצלחנו לגייס עד עכשיו משהו כמו 14-15 שחקנים, כאשר כמה מהם כבר אחרי צבא (למרות שלא הרוב) עכשיו, יש לי כמה שאלות איך אתם (במשחקים ובאימונים) מודדים 10 יארד? ועם מה מסמנים אותו במשחקים? והשניה לא קשורה לליגה אלא למשחק מחשב (2006), אני רואה שכשאני בועט (בעיטת פתיחה או פאנט או כל דבר) והקבוצה תופסת אותו באנדזון, השחקן נוגע הם הברך (כדי לגרום לטאצ'באק). השאלה שלי היא, כשאני תופס את הכדור באנדזון, איך אני עושה את זה? וגם, יש איזה שהיא דרך לחסום פילד גול? זאת אומרת, לקפוץ לחסימה? תודה, כרמל

Reshefgarcia

New member
לגבי המשחק...

פשוט אל תדע באף מקש או כפתור...הפעולה היא אוטומטית

תשובות

כדי לעשות טאצ'באק, פשוט תחכה כמה שניות בלי לצאת מהאנדזון, והוא ירד לבד. פילד גול אי אפשר לחסום כי הם דפוקים, אבל פאנט זה די קל (במיוחד נגד ניו אינגלנד או כל קבוצה עם שני אנשים בצד ימין ב max protection). אתה בוחר את השחקן השלישיי מימין (הוא עומד בדיוק מול חור), ופשוט רץ אל הפאנטר ובסוף לוחץ E. זה עובד תמיד שהם בועטים מהאנדזון והפאנטר עומד קרוב שזה כמעט תמיד מסתיים ב safety.

modz0r

New member
תשובות..

בקשר למדידת 10 יארד.. זה בערך 10 צעדים, ואנחנו מסמנים את זה עם 2 סמרטוטים צהובים (אחד מסמן את הGo to line, והשני את ה-LOS). בקשר למשחק.. אם אני זוכר נכון, כשאתה לוחץ E בקבלת כדור מ-punt זה עושה Fair Catch. במידה ואתה בתוך האנדזון שלך, הוא יורד עם הברך לקרקע. כשאתה עם שחקן הגנה, אחד הכפתורים זה קפיצה. אם אני לא טועה זה R או W, אבל אתה יכול ללכת ל-Training Camp ולבחור בזה של שחקן ההגנה, ושם הם יסבירו לך איך קופצים לכדור ואיך חוטפים עם שחקני ההגנה (שזה אותו דבר בהגנה מול בעיטה.. שאגב אף פעם לא הצלחתי).

למעלה