דיווח - בבקשה לקרוא.
היי לכולם, יש לי כמה דברים שאני רוצה להגיד, ראשית - אני מתנצל שאני לא פעיל בימים האחרונים - יומיים שלמים השקעתי בלבנות את Dreaminder (השם של המכשיר), וסיימתי אותו. רק יש םה ושםבאגים שאני צריך לתקן כדי שההפעלה תהיה נוחה - כתבתי את זה האמתי במכתב דיווח אחר. בקשר לאתר - אני חייב להודות - אני מאוד מתקשה עם כתיבת התוכן לבדי. כל דבר שאני אכתוב, אני אוסיף ל"מאמרי הפורום" שתוכלו לבקר, לתקן ולתת לי מחמאות
.
יש לי רעיון, למה שלא תעזרו לי לכתוב את התוכן לאתר - את כולו - הרי סה"כ האתר הוא לשרות כולנו - אם נכתוב את השיטות ונחבר את מה שכתבנו, יהיה סופר סיכום לכל שיטה - עם הידע הכללי והנסיון האישי של כל אחד מה ממליץ ומה לא - וככה נפרסם. אני כבר אתרגם את זה לאנגלית - אז, אני עוד כמה זמן אפרסם את מה שאני רוצה לשים בתוכן, איזה שיטות - איזה דברים. ופשוט תשלחו לי לדואר האלקטרוני - ואני אבדוק, אחבר סיכומים כדי ואבנה גרסאות סופיות. ואפרסם (עם השמות של מי שכתב, ערך, תיקן וכו...).
ככה גם מחזיר את הפורום למה שהוא היה צריך לעשוק בו מההתחלה - אם שחכתם כבר מה זה - אני אזכיר >> חלומות צלולים <<
חלומות פז, Variety-
היי לכולם, יש לי כמה דברים שאני רוצה להגיד, ראשית - אני מתנצל שאני לא פעיל בימים האחרונים - יומיים שלמים השקעתי בלבנות את Dreaminder (השם של המכשיר), וסיימתי אותו. רק יש םה ושםבאגים שאני צריך לתקן כדי שההפעלה תהיה נוחה - כתבתי את זה האמתי במכתב דיווח אחר. בקשר לאתר - אני חייב להודות - אני מאוד מתקשה עם כתיבת התוכן לבדי. כל דבר שאני אכתוב, אני אוסיף ל"מאמרי הפורום" שתוכלו לבקר, לתקן ולתת לי מחמאות