דיווח - בבקשה לקרוא.

Variety

New member
דיווח - בבקשה לקרוא.

היי לכולם, יש לי כמה דברים שאני רוצה להגיד, ראשית - אני מתנצל שאני לא פעיל בימים האחרונים - יומיים שלמים השקעתי בלבנות את Dreaminder (השם של המכשיר), וסיימתי אותו. רק יש םה ושםבאגים שאני צריך לתקן כדי שההפעלה תהיה נוחה - כתבתי את זה האמתי במכתב דיווח אחר. בקשר לאתר - אני חייב להודות - אני מאוד מתקשה עם כתיבת התוכן לבדי. כל דבר שאני אכתוב, אני אוסיף ל"מאמרי הפורום" שתוכלו לבקר, לתקן ולתת לי מחמאות :) .
יש לי רעיון, למה שלא תעזרו לי לכתוב את התוכן לאתר - את כולו - הרי סה"כ האתר הוא לשרות כולנו - אם נכתוב את השיטות ונחבר את מה שכתבנו, יהיה סופר סיכום לכל שיטה - עם הידע הכללי והנסיון האישי של כל אחד מה ממליץ ומה לא - וככה נפרסם. אני כבר אתרגם את זה לאנגלית - אז, אני עוד כמה זמן אפרסם את מה שאני רוצה לשים בתוכן, איזה שיטות - איזה דברים. ופשוט תשלחו לי לדואר האלקטרוני - ואני אבדוק, אחבר סיכומים כדי ואבנה גרסאות סופיות. ואפרסם (עם השמות של מי שכתב, ערך, תיקן וכו...).
ככה גם מחזיר את הפורום למה שהוא היה צריך לעשוק בו מההתחלה - אם שחכתם כבר מה זה - אני אזכיר >> חלומות צלולים << :) חלומות פז, Variety-

אלון ב

New member
אני מבין אותך, גם אצלי זה היה ככה

היי גיא, אני מבין מצויין על מה אתה מדבר, גם אני מאד התקשתי עם כתיבת תוכן האתר שלי ומה שלא עשיתי אף פעם לא נראה לי מספיק טוב וכל הזמן שיפרתי ותיקנתי דברים, אפילו עכשיו כבר יש דיי הרבה שינויים ותוספות שאני רוצה לעשות בתוכן האתר. כשהתחלתי לבנות את האתר פשוט זרקתי את כל מה שהיה לי בראש בצורה מאד מבולגנת לתוך דף אינטרנט ארוך וחובבני שבניתי, ואחר כך התחלתי לאט לאט ממש בעבודת נמלים התחלתי להביא אותו לאיך שהוא נראה וכתוב היום, במשך שנה וחצי כל יום כמעט הוספתי דברים, כל יום מצאתי ותיקנתי המון שגיאות כתיב שהיו לי, מחקתי וכתבתי מחדש מליון פעם קטעי טקסט שלמים שבהם הסיגנון לא נראה לי, וככה לאט לאט התוכן הלך והשתפר, כמו התמונות שאתה רואה לפעמים באינטרנט שבהתחלה עולות בצורה מאד מטושטשת ולאט לאט נהפכות ליותר ויותר ברורות עד שרואים תמונה יפה וחדה על המסך, ככה בדיוק היה גם עם האתר שלי. אני מציע לך לעשות דבר דומה למה שאני עשיתי, קודם כל תרשום על דף נייר את כל שמות הפרקים הראשיים שאותם אתה רוצה לפרט באתר שלך ( מהו חלום צלול, שיטות לכניסה לחלום צלול, שיטות להארכת החלום הצלול, שימושים מעשיים לחלומות צלולים, יציאה חוץ גופית ..." ומתחת לכל סעיף תפרט את כל הנקודות החשובות שצריכות להיות בפרק הזה ( לדוגמה תחת "שימושים מעשיים לחלומות צלולים" אתה יכול לרשום - ריפוי עצמי ( הסבר ותן כמה דוגמאות מהאינטרנט ) , התגברות על פחדים ( הסבר ותן כמה דוגמאות כמו לדוגמה התגברות על פחד גבהים או פחד מעכבישים ) , פתרון בעיות מסובכות מחיי היום יום וניצול כושר היצירתיות הגבוה שיש לך בזמן חלום צלול עקב הקשר הישיר שיש לך בזמן אמת עם התת מודע ... ) תרשום ממש כל מה שעולה לך בראש בלי שום סינון ( בשלב הזה יעזור לך מאד גם אם תעבור על כמה אתרים באינטרנט בנושא חלומות צלולים ותוך כדי קריאה פשוט תרשום לך נקודות חשובות שאתה קורא בכל אתר ושאותן תרצה לפרט גם אצלך באתר ) אחר כך שב על כל נקודה ופרט אותה במילים שלך בפנקס הרשימות, גם אם בהתחלה זה יראה לא מקצועי רשום כל מה שבא לך על כל אחת מהנקודות, אתה תראה שאחר כך אחרי שתקרא שוב כמה פעמים ותעשה תיקונים בסוף זה יראה הרבה יותר טוב. דרך אגב לא הבנתי ... אתה רוצה לתרגם את האתר שלך לאנגלית ??? למה זה טוב ?? ( אל תגיד לי שהאתר שאתה בונה יהיה באנגלית ... ) יש מליונים של אתרים באנגלית בנושא של חלומות צלולים, זה לא משהו שחסר להם שם, דווקא לנו הישראלים חסר חומר בעיברית בנושא, זה דיי עלוב שיש באינטרנט הישראלי רק אתר אחד בעברית בנושא חלומות צלולים, לדעתי אתה צריך להשקיע רק באתר עברי ולא לבזבז זמן על אתר באנגלית, זה פשוט נראה לי דיי מיותר. בתור התחלה אני אחשוב בימים הקרובים על כמה נקודות חשובות ואתן לך אותן, אני אשתדל לעזור לך ולפרט קצת על חלק מהנקודות. להתראות בינתיים, אלון

Variety

New member
ווואי, תודה רבה!

תודה רבה. אתה ממש עוזר לי. אני עכשיו הולך להדפיס את מה שאמרת. תודה רבה. Variety-

אלון ב

New member
בבקשה ! שכחת לענות לי על משהו

שאלתי בסוף ההודעה לגבי מה שאמרת על תירגום האתר שלך לאנגלית, אשמח אם תענה לי גם על זה. תודה ! אלון

Dazed&Confused

New member
בקשר לאנגלית

כמו שהבנתי באתר של גיא תהיה יחודיות שאין באתרים אחרים אז למה לא לכתוב גם באנגלית. נכון שזה קשה ולוקח זמן אבל זה השיקולים שלו שזה שווה את זה.

חלמן

New member
לתת לך משימה קטנה Dazed&Confused

לך לואללה או נענע וכתוב בחיפוש "חלומות צלולים" תגיד לי כמה אתרים מצאת.. לך ליאהו או ל - altavista וכתוב lucid dream תראה כמה אתרים מצאת.. תראה איזה הפרש.. רק של 2312313213 אז עדיף שהאתר של גיא יהיה בעיברית!

חלמן

New member
גיא----- קרא

גיא.. אז מה בסוף החלטת? אתה עושה את האתר באנגלית או בעברית?? אני אישית מעדיף עברית...

Variety

New member
תגובה

היי חלמן, אני כותב את האתר בהתחלה בעברית - אבל כל טקסט אני אתרגם גם לאנגלית. אני רוצה שהאתר יהיה גם וגם. Variety-

dhp7

New member
אם אתה צריך עזרה בתרגום

שפת האם שלי היא אנגלית, ואני אשמח לעזור לך ולתרגם את כל הטקסטים באתר לאנגלית באופן מקצועי, (לכשיהיו מוכנים), אם תרצה. עומר

אלון ב

New member
Liquid זה נוזלי, והוא התכוון - צלול

הוא התכוון - "חלום צלול" ולא "חלום נוזלי" ( למרות שגם זה נשמע מעניין ... )

Tiger 2

New member
אתה לא יודע מה זה?

Liquid dream בתרגום ישיר זה חלום נוזלי, אבל הכוונה לחלום רטוב, אם אתה יודע למה אני מתכוון...

UpTown~Girl

New member
אוישששש... התבלבלתי...!

ליקוויד, זה גם צלול בתרגום ישיר, בדקתי את זה. כי יש שיר אחד, שאני ברוב תמימותי חשבתי שזה חלום צלול ואז בדקתי במילון ואחד הפירושים זה היה צלול, לא רק נוזלי... אז עכשיו אני יודעת שזה לוסיד...

למעלה