דיווח אימון קונג פו 24.11.2001
אוקיי את החצי שעה הראשונה של השיעור העבירו יואב וטל כהן(בן אני צודק?) כלומר יואב העיבר לחצי מהאנשים וטל העבירה לחצי השני. אני הייתי חצי של יואב, אוקיי התחלנו בחימום הכייף, החימום אני מרגיש שהוא מאוד נחוץ לפני השיעור ושהוא משחרר נפלא. אחרי החימום עשינו בעיטות, כגון: -בעיטות עקב-הכוונה שני שלבים. -בעיטות ישרות. -שני בעיטות אחת לפנים, ואחת לבטן. אחרי זה יואב העביר גמישות היה כייף, אהבתי לעשות את הגמישות הרגשתי מאוד נינוח בגמישות, וגם בשפגט הרגשתי מאו נינוח, ולמי שלא יודע אני עובד כרגע על העניין של השפגט... אחרי הגמישות נותרה דקה ועבדנו מהר על כתפיים, ואז נגמרה לה חצי שעה... אוקיי בן נתן לנו 10 דקות לעבוד על מה שאנחנו רוצים אז התחלתי לעבוד קצת על ההליכות, ואז פתאום בן אומר לי "עידו בוא הנה", ברתי, ואז הוא אמר לי טוב אתה עכשיו נלחם איתו, קוראים לו עופר, אני לא מכיר אותו, אני חושב שהוא למד עם בן, לפי הרמה הגבוהה שלו בלחימה, יכול להות שאני טועה?? בן?? אוקיי אז בקיצור הוא אמר לי שאני נראה מפחיד ממבט ראשון.... חחחחח, אני מפחיד......
אז התחלנו להילחם, עשינו קרב סימון מלא, היה כייף, על ההתחלתי ראיתי שהוא ברמה גבוהה, ניסתי ליישם את החלק של ההסתכלות כמו עדשת מצלמה, כלומר על כל היריב ולא רק על הרגליים או הידיים, אך לפעמים התרכזתי ברגליים ושמתי לב לזה, וזה כל כך טוב כי בפעמים קודמות אנשים רק אמרו לי את זה ועכשיו באמת שמתי לב לזה ואני הרגשתי במה בדיוק אני צריך להשתפר, וזה היה כייף לדעת זאת.... אוקיי נלחמנו היו כמה מכות חזקות, אבל אני די רגיל בדניס לקרבות פול קונטאק והרוב לא כאבו לי, אל תדאגו מה שכאב לי אמרתי לו. נלחמנו יחד בצורה נפלאה אני הרגשתי זרימה, אך הרגשתי שישנם מקומות לשיפורים בקרב שלי, ואני הרגשתי שהייתי בקרב ברמה גבוהה מאוד, ואם עכשיו אני ברמה גבוהה מאוד ואני עוד לא :לוחם מתחיל" אז מה יהיה כאשר אני יהיה אמן קונג פו???? ואיי תיזהרו חבר´ה ג´ט לי החדש מגיע.........
אני נורא שמח שבן נתן לי לעבוד עם האיש הנפלא הזה, היה מאוד כייף, אפילו שהיא כמה פעמים שחטפתי לפנים, אבל הוא היה ברמה מאוד גבוהה, והוא ניסה לתת לי לפנים ורק פעם אחת הוא הצליח ממש...... אני מאוד מעריך את העבודה איתו באמת אני אחזור על זה שוב, אני הרגשתי היכן אני צריך להשתפר ורק המודעות משפרת אותי כבר, אבל ברור שאני צריך עוד לעבוד על זה והלתאמן. שמתי לב לצורת העבודה של עופר והיא הייתה: -ביטחון עצמי גבוה. -שליו בקרב. -שינה כל הזמן עמידות. -עשה כל מיני תנוחות. משהו שממש אני רוצה לרכוש אותו באימוני הקונג פו שלי שהוא חלק משיפור הקרב, הוא לדעת מה המכה הבאה של היריב תיהיה וכיצב להגיב כאשר היא תגיע אליי, אני ראיתי שהוא ידע ממש מה אני הולך לעשות למשל נתתי לו לאו קייק והוא במהירות הבזק הביא לי בעיטה בבטן שדחפה אותי אחורה, המודעות שלו למה שאני הולך לעשות ממש הקסימה אותי, ואני מה זה מת כבר להשיג אותה....... אני שמתי לב לכך שהוא ידע מה אני הולך לעשות, אז קצת ביבלתי אותו, וכמעט הצלחתי להגיע לפנים שלו, אבל הצלחתי לסמן עם היד על הראש שלו. בקיצור בקרב הזה אני הרגשתי: -כייף מאוד. -מודעות גבוהה למה שאני צריך להתפר בקרב. -היו חלקים שהרגשתי שליו והיו חלקים שהרגשתי טיפ טיפונת פחד, אבל חבר´ה אל תדאגו אני פה חי ונושם... -הרגשתי שאני באמת משתפר. לסיכום בן תודה שנתת לי לעבוד איתו אני מקווה שיהיו עוד פעמים, היה כייף, אבל משהו קטן חבל.... זה היה שהוא לא אמר לי הערות בסוף: הכוונה ברור שאני לא מעדיף שיהיו לי הערות, אבל פעם שאני נלחמתי עם טל כהן וטלייה במשך חצי שעה אני חושב, אז אנחנו דיברנו על הקרבות שלנו ונתנו נקודות לשיפור וזה היה מאוד מוצלח, אבל לא יצא לי לעשות זאת עם עופר..... הוא אולי אמר לך משהו על הקרב שלי שאני צריך להתפר פה, או שאני עושה פחות X ו-Y??? לא יודע אני פשוט רוצה לדעת כי ההערות האלה רק יכולות לשפר את הקרב שלי. בקיצור סיימנו את הקרב המדהים שלנו והיה כל כך כייף, וכמובן הודנו אחד לשני, וישר בן עשה מדיטציה, המדיטציה הרגיע אותי נורא נורא...... אחרי קרבות מדיטציה זה הדבר הכי כייף שאפשר לעשות..... בקיצור נהנתי מאוד מהשיעור. שלכם באהבה, עידודודו הלוחם שמת להילחם
אוקיי את החצי שעה הראשונה של השיעור העבירו יואב וטל כהן(בן אני צודק?) כלומר יואב העיבר לחצי מהאנשים וטל העבירה לחצי השני. אני הייתי חצי של יואב, אוקיי התחלנו בחימום הכייף, החימום אני מרגיש שהוא מאוד נחוץ לפני השיעור ושהוא משחרר נפלא. אחרי החימום עשינו בעיטות, כגון: -בעיטות עקב-הכוונה שני שלבים. -בעיטות ישרות. -שני בעיטות אחת לפנים, ואחת לבטן. אחרי זה יואב העביר גמישות היה כייף, אהבתי לעשות את הגמישות הרגשתי מאוד נינוח בגמישות, וגם בשפגט הרגשתי מאו נינוח, ולמי שלא יודע אני עובד כרגע על העניין של השפגט... אחרי הגמישות נותרה דקה ועבדנו מהר על כתפיים, ואז נגמרה לה חצי שעה... אוקיי בן נתן לנו 10 דקות לעבוד על מה שאנחנו רוצים אז התחלתי לעבוד קצת על ההליכות, ואז פתאום בן אומר לי "עידו בוא הנה", ברתי, ואז הוא אמר לי טוב אתה עכשיו נלחם איתו, קוראים לו עופר, אני לא מכיר אותו, אני חושב שהוא למד עם בן, לפי הרמה הגבוהה שלו בלחימה, יכול להות שאני טועה?? בן?? אוקיי אז בקיצור הוא אמר לי שאני נראה מפחיד ממבט ראשון.... חחחחח, אני מפחיד......