דיווחי תקליטי זפלין...

דיווחי תקליטי זפלין...

נסעתי היום לת"א לקחת את הכרטיס שלי לווטרס וגם עברתי בחנויות התקליטים.. הנה הדיווח: חוד המחט- שני עותקי- Presence, תוצרת חןץ. חור בשחור- Houses Of The holy, לא ברור לי איזו תוצרת, אבל זה לא עם השרוול הנפתח כמו שלי. אני אישית קניתי לי תקלטים אחרים: Bad Company- Desolation Angels Greatful Dead- Terraping Station Roger daltrey- Ride A Rock Horse The Guess Who- The History Of

yaelhr

New member
יש אפשרות לקבל את

הכתובות של החנויות האלה?
תודה רבה..

אישית היא הפחות מועדפת עליי.

המבחר שם די מצומצם והם קוראים במחירים... הם לקחו על תקליט של הביטלס תוצרת הארץ 40 ש"ח...

Anuerysm

New member
אוי מסכן שלי

על תקליט של הביטלס תוצרת הארץ 40 ש"ח איזה קריעה אפשר לחשוב

Rockamora

New member
קריעה?! זה זול מאוד.

דיסקים ישראלים בדר"כ עולים 50-65 שקל

MusicA

New member
רק שזה תקליט, ואני קניתי אלבומים

תוצרת הארץ ב35 ש"ח הכי הרבה.

בבקשה..

"חור בשחור" נמצא ברחוב שלמה המלך, בסמוך להצטלבות עם קינג ג'ורג'. "חוד המחט" נמצא בכיכר מסריק, וזה נמצא בסמוך לקינג ג'ורג' וגם לכיכר רבין. משני המקומות אפשר להגיע לשם תוך שתי דקות...

אה כן, ואנקדוטה קטנה ששכחתי לספר.

התקליט של- Bad Company שקניתי הוקלט בחברת התקליטים Swan Song, של זפלין יקירינו. למי שלא ידע, הם הקליטו להם את האלבומים, והלייבל על התקליט הוא עם אותו ציור כמו כל תקליטי זפלין מ- Physical Graffiti ועד- CODA

Anuerysm

New member
כן..

דווקא העדפתי את האדום ירוק שהיה לפני פיזיקאל

AeroTom

New member
אכן, הלהקה הייתה בין הראשונות

שהחברה החתימה ואם אני לא טועה הראשונה או השניה שיצא להם אלבום תחת שם החברה.

AeroTom

New member
תודה על הדיווח

אגב בחור בשחור אמור להיות עדיין ספר על זפלין ששמו - In Their Own Words. למי שמעוניין. וגם יש כמה וכמה בוטלגים. Live At The Greek של ג'ימי וה-Crowes עוד נמצא גם ב-קצת אחרת למעוניינים.

MusicA

New member
חדש על המדף, תקליטים מהחור בשחור:

זפלין I + זפלין III (את שניהם יש לי על דיסק, עכשיו גם על תקליט). המודי בלוז - OUT OF THIS WORLD THE WHO - פסקול של הסרט MCVICAR, שדאלטריי משחק בסרט גם. כוורת - סיפורי פוגי. אלבום משולש של השירים הישראלים הגדולים (47 שירים). תיסלם - רדיו חזק. תמוווווווווווווווז - סוף עונת התפוזים!!

למעלה