דיווחי קניות

hagith1

New member
דיווחי קניות

בנות, רציתי לספר לכן שאתמול הייתי במשביר מחסני אופנה וקניתי 3 חולצות. אחת מטריקו בצבע אדום עם רקמה בצורת פרחים על השרוולים, ממש מדליקה - עלתה לי 40 ש"ח. אחת בצבע ירקרק עם מפתח V ומין רקמה מסביב למפתח ושרוך ועם שרוולים מתרחבים בקצוות גם מאוד יפה - עלתה לי 60 ש"ח. ועוד אחת אחרונה ודי בצבע לבן מלוכלך די דומה לירקרקה רק לבי השרוך במפתח החזה.- זו עלתה לי 55 ש"ח. סה"כ 15 ש"ח, שזה לא כל כך זול לתקופה זו של העונה, אבל מצד שני, האיכות של הבגדים שלהם היא באמת גבוהה והמידות שלהם גדולות יחסית. עוד משהו שייאמר לזכותם הוא שעל הדיקט של המחיר לדגם רשום עד איזו מידה ניתן להשיג אותו, וזה אחלה, כי לא צריך כל רגע לרוץ ולשאול את המוכרת (דבר שאנחנו לא אוהבות לעשות....!!) אז רוצו גם אתן לקנות כי אין כל כך מבחר של מידות וצבעים. שבת שלום לכולן, חגית

hagith1

New member
בחולצות עד XXL

במכנסיים נדמה לי שעד 46 או אפילו עד 48, אבל המידות של המכנסיים לא תואמות ל-46 ו.- 48 שאנחנו מכירות. אבל החולצות כן גדולות

ממש לא יקר

ואני דווקא מתכוונת ל155 השאלה שלי היא למה הXXL זהה בערך? ותחחדשי

תתחדשי ותהני מהקנייה , גם אני שנה

שעברה רכשתי כמה סריגים מהמשביר ובאמת ה-XXL יחסית מידה מכובדת אצלם רק לא מספיק מכובדת לצערי שיעלו עליי השנה

hagith1

New member
תודה על הברכות, לגבי המידות

ה-XXL בחולצות ובסריגים הוא די גדול. קשה לי להשוות את זה למידות של רשתות למידות גדולות בכל אופן זה די גדול ורחב וייאמר לזכותם שיש להם הרבה דגמים עשויים מבדים רכים ונופלים. לי לדוגמא יש ציצים גדולים, אגן רחב ומותן מאוד מאוד צרה, אז יש לי גוף של ברבאבא....ככה, שחולצות צמודות זו לא ממש בעיה בשבילי למצוא, רוב הבעיה היא בטן וישבן.......וכמובן באיזור החזה...(לכן חולצות מכופתרות/מחוייטות זו בעיה קצת יותר רצינית ומכנסיים אני לא מוצאת באף מקום חוץ מאשר ברשתות הגדולות).

למעלה