יתחדש בדקות הקרובות אל דאגה.
T talaktush New member 13/12/13 #25 ברחביה העצים קורסים בזה אחר זה כ - 30 ס"מ שלג והסופה בעיצומה!!! אפשר להגיד שאפילו זקני ירושלים לא זוכרים שלג כזה!
ברחביה העצים קורסים בזה אחר זה כ - 30 ס"מ שלג והסופה בעיצומה!!! אפשר להגיד שאפילו זקני ירושלים לא זוכרים שלג כזה!
א אש יגן חיות New member 13/12/13 #34 סופת שלגים בירושלים!!! המזל שיחק לנו היום,הרכבת התיישבה בידיוק במקום הכנון..
ש שי אגם New member 13/12/13 #32 ראשון לציון לבנה!!!! עבר פה ענן עוצמתי שהמטיר למשך רבע שעה לפחות כמות מטורפת של ברד..!! יש גם רעמים עוצמתיים באזור..!! ככה נראית הגינה שלי!
ראשון לציון לבנה!!!! עבר פה ענן עוצמתי שהמטיר למשך רבע שעה לפחות כמות מטורפת של ברד..!! יש גם רעמים עוצמתיים באזור..!! ככה נראית הגינה שלי!
ש שי אגם New member 13/12/13 #40 33 מ"מ ביממה האחרונה, הטמפ' כעת על 3.6 מעלות! לא זכור לי מתי נמדדה טמפרטורה כל כך נמוכה בראשון לציון..! אגב, כל דצמבר ירד כאן 116 מ"מ שזה מאוד מכובד..! הנה תמונה נוספת מהברד..
33 מ"מ ביממה האחרונה, הטמפ' כעת על 3.6 מעלות! לא זכור לי מתי נמדדה טמפרטורה כל כך נמוכה בראשון לציון..! אגב, כל דצמבר ירד כאן 116 מ"מ שזה מאוד מכובד..! הנה תמונה נוספת מהברד..