דיווחי גלים!!

b m x

New member
ים עצבני?

יום שני הולך להיות אחד הימים הסוערים של השנה, סוואל של החיים ים של יותר ממטר וחצי האם זה יתכן?

jKiTTiE

New member
וואי וואי איזה יום טוב היה לי היוםם

ממש! הייתי בחוף אכזיב היה מעולההה היה פרק זמן די ארוך בין התקפה להתקפה אבל כל התקפה הייתה פיההה מעולהה!! ממשש!! היה ממש טובב!! חוץ מזה שהברכיים שלי כחולות לגמריי! =\ לא נורא יעבור יומטוב לכולםם! אגבב מי שבאיזור רחובות...פתחו בקניון חנות בת זונה קוראים לה בלו בירד יש אותה גם בעזריאלי נראלי אין חנות חלוםם! היא ליד TNT תבואו!!

וואי איזה גלים מתקרבים!!!

ראיתי דרך התחזיות של ה NAVY. אבל יהיו גשמים? שלא ידפוק הכל. אגב..אפשר יהיה לגלוש בלי חליפה, למה אני עוד מתחיל..לעמוד שניה וחצי בלי ליפול זה הישג אצלי. אז מה אתם אומרים. יש מצב ללכת או לא כדאי?

vejita

New member
גלים?

תגידו אנשים שווה מחר לרדת? למה אני לא גר ליד ים אז אני רוצה לדעת עם שווה לי לרדת.. התחזית של הnavy מראה ששווה לרדת.. אבל לא תמיד זה נכון אז אני שואל אותכם...

Mtntz

New member
Wave-alert!!!../images/Emo27.gif

יאללה עופו לים...עכשיו חזרתי אחרי איזה שעה וחצי בחיפה מול המלו,ים ממש
איזה 80 להערכתי.. כל הצעירים שיחקתם אותה,אחלה גל יש לכם לחופש סוכות...עוד חצי שעה אני בשבוע ניווטים צפון[צבא נו...] יאללה תהנו כולם!!

ILANA360

New member
לך תמיד שאתה יכול

אני גם בנתים בלי חליפה עד שכולם לא לובשים גמני לא <טראומת פדיחה של חליפות > ובקשר ללכת ברור שתילךךך למה מה קרה אז ים גבוה ,ביום הראשון שהלכתי לגלוש היה ים שך 80 לא היה לי מושג מה אני עושה במים ואכלתי כול כך הרבה סרטים אבל זה היה כול כך כיףףף וכול כך מפדיחות חחחחחח.. ורק שלא יהיו גשמים חזקים:( גוד לאק!:)

רiזיA

New member
איך קרנו הז' הזה הגיע לקלי סלייטר..

אלוהים יודע.. איך הוא הגיע לזה שמישהו חווה פה געגועים אי פעם ועוד בקשר אליו זאת כבר קושיה כוסיה כושלאמ... קרנו הלוואי תיפול בשבי הסורי..

Black Soul Om

New member
כל יום הוא יום אימונים

גם אם זה ים גבוה וגם אם נמוך תמיד תלמד משו חדש שיעזור לך בהמשך... בהצלחה תעשה חיים

ILANA360

New member
חופש וגלים..ואי אין מה יותר מושלם

אני כול כך שמחה שיאן לי איך לתאר לכן.. יאלה עפםתי לאכול ולים!!

Black Soul Om

New member
רובין?!?! איפה אתה?!

נמצא בפרום אבל לא באיי סי?! נו אני צריך שתשלח לי כברררר יא שרמוט

urbanrider

New member
היא ממש ישנה עם זה מה שאת מתכוונת

אליו אבל לא מוכרים שם גלשנים יש שם רק גלשן בתצוגב קצת ביגדי ים קצת ליקרות ומלא חולצות ומכניסים

למעלה