דיווחים מהשטח

דיווחים מהשטח

שלום, מה שלומכם? אז ככה- יש לי כמה דברים להגיד לכם בקשר להופעות של עברי. 1) אתמול הייתי בהופעה של בן ארצי מארח את עברי לידר והיה ממש מקסים. עברי התלבש הורא יפה..היה מקסים כמו תמיד, נראה לי כל הקהל בא רק בשבילו..והם שרו ביחד את השירים הבאים:ליאונרדו, כשהקיץ יבוא, מטר של מטאורים, בחולצת פסים, ובסוף הוא חזר לשיר את יותר טוב כלום. ובאמצא ההופעה אני וחברה שלי יצאנו והלכנו לדבר עם עברי- איש מותק..והוא סיפר לי כמה דברים.. 2)מה שעברי סיפר לי- יש הופעה בהרצליה- ב"קמלוט"- זה בהרצליה פיתוח נראה לי, 95 ש"ח כרטיס, זה מקום קטן עם שלוחנות עגולים וכסאות, תהיה הופעה אינטימית, שונה משאר ההופעות, הוא ישתדל להכניס שירים מהדיסק הראשון... יוצא ביום שבת הקרוב- 28.9, צריך לבדוק איזה שעה.. 3)סקופ מעברי- הולכת להיות הופעה ב"בארבי" בת"א- ביום שישי, 1.11 עוד אין כל כך הרבה פרטים, אבל אם אני ידע, אני יעדכן...(עכשיו תקוו בשבילי שיוציאו אותי שבת ראשונה מהצבא הבייתה שאני יוכל לבוא) טוב, אין לי יותר מה להגיד... :) אה- כן, עברי במשא ומתן עם כל מיני אנשים ומקומות בקשר למופע שהיה "סקס ואהבה" אז מאוד יכול להיות שזה ירוץ בעוד מקומות, כמו בת"א... סוכות שמח לכולכם...

omersch

New member
עוד הוספות...

25/10 הופעה בצוללת הצהובה ורותם אין סיכוי שישחררו אותך ביום חמישי בערב משחררים בשבת הראשונה ביום שישי בבוקר סורי...

עומר...

לידיעתך... ה1.11 יוצא יום שישי אז אני יכולה לבוא! מה הקשר בכלל? אם אני יוצאת בבוקר אז אני יגיע עד הערב לא? המדינה לא כזאת גדולה.... בקיצור- אני מקווה שזה ילך ככה ותן לי לקוות. ופעם הבאה אל תבעט בי כי אני יחזיר לך.....נשבעת! מחר אני הולכת ליוסי וג´אגר- מי שלא ראה, אז מומלץ- יש בסינמטק בת"א עד סוף אוקטובר.. לילה טוב לנו

רותם...

היום הייתי ליד הסינמטק (סוף סוף הבנתי איפה זה)... וראיתי שעדיין משדרים את הסרט... לא היה לי מושג שישדרו אותו כל-כך הרבה זמן! אז תהני! אני יחכה שישדרו את זה בטלויזיה כנראה
וגיוס נעים חמודה!!!

omersch

New member
רותם...

אם זה יום שישי אזבאמת את תוכלי להגיע..... וזה לא היה בכוונה רציתי סתם ככה בצחוק משהו קטן אבל את פשוט קטנה מידי..... סורי סורי סורי סורי

Shani5

New member
../images/Emo9.gif תודה לשניכם על כל המידע

לצוללת אני 100% באה..
לגבי שתי ההופעות האחרות אני בספק
בכל מקרה רותם- שמחה שנהנת בהופעה!

למעלה