דיווחים מהפארק

the1head

New member
דיווחים מהפארק

טוב, אז ההכנות טרם הושלמו, אבל אפשר לומר בוודאות שהכל יושלם עד מחר.. אחרת לא קוראים לי the1head.
בכל מקרה, הדשא צהוב ומוכן לכל ומהכל, הרמקולים תלויים ומוכנים להרעשה ארטילרית והבמה מוכנה ומזומנה לכל תעלולי מיק החתול.
תהיו בטוחים שהוא הולך להראות לכולם למי יש את הלשון הגדולה ביותר בעסקי הרוקנ'רול.

דברים נוספים:
כדאי להגיע באופניים, סקטים, קטנועים או סירות משוטים. על רכבים אל תחשבו אלא אם כן תחנו רחוק - בפרדס כץ או בפ"ת.
מי שלא רכש כרטיס יכול לתפוס עמדת תצפית טובה מכמה פינות מחוץ למתחם. הייתי ממליץ על איזור המדרכה סמוך לשער 13.
על פי הגידור של המתחם לא צפויים להגיע יותר מ50000. ההערכות על כמות של 60000-70000 היו קצת מוגזמות.

חברים, תהיו חזקים. ומוכנים. ההיסטוריה לא תחזור שנית.

tzvika321

New member
אין לי מושג אם ווטרס משמש מצפן למישהו

אבל וודאי הוא שהמישהו הזה אינו ג'אגר.

גם על ניל יאנג יש כנראה לא מעט לחצים, עד כה שקט בגיזרה.

הביזאר

New member
יש משהו שאתם לא מבינים

הדיונים אם ווטרס משפיע או לא משפיע הם חסרי ערך וגם מראים על אי הבנה שלכם את המציאות.
השאלה מי כן יגיע או מי יקשיב לווטרס היא הכל שאלה של כסף.
''האבנים'' עושים כסף וזה מה שמדבר וזה גם בסדר. אם ההגעה לישראל משלבת יפה בסיבוב ההופעות וגם מכניסה קופה יפה אז למה לא?

oren29at

New member
בשם כל חברי הפורום- תודה על השיעור בהבנת

המציאות

tzvika321

New member
אם לא היו לנו בעיות בהבנת המציאות

היינו באמת מתעסקים באגדות רוק?
זה כל כך אנלוגי.

tzvika321

New member
התייעצות חנייה עם המבינים

קצת קשה לי לדווש מהבית, אז בהנחה שאני מגיע מצפון, איפה כדאי לחנות? שעת היעד המתוכננת להגעה בסביבות 6.

יש כבר שילוט לחניות ולארוע ברדיוס גדול מסביב

ראיתי שלשום.

תנסה ליד מרכז הספורט ביד אליהו. יש שם חניונים יחסית גדולים, אם כי כולם יתמלאו בסופו של דבר. אחרת, באמת יהיה צריך להרחיק עד אצטדיון ר"ג (קניון איילון), וללכת משם ברגל. בסביבות האוניברסיטה אין ממש חניונים. אפשר לנסות לחנות ברחובות שם ולעבור ברגל את הגבעה. בכיוון מערב: רדינג (אם כי גם הוא יתמלא). אפשר לנסות לחנות בשכונות שם, כגון השכונה שהכי קרובה לארובה (כוכב הצפון?). בצד המערבי שלה, לא רחוק מדרך חיפה (נמיר) יש חניון די גדול שתמיד ריק.

oren29at

New member
ישאר אוטו בסוף?

למעלה