דיווחים לשבת

DANIELI06

New member
לא יהיה יותר קל...

בפעמיים הראשונות שהלכתי כאבו לי הרגליים למטה... אבל אתמול כבר לא. מתי אנחנו הולכות היום ?

אור685

New member
מ'זתומרת?אותה שעה,לא?

אצלי זה בין שמונה לשמונה וחצי. תלוי מתי הקטנים נרדמים.

אור685

New member
אני -אחרי ההליכה,אבל לא יודעת מתי זה

יהיה היום. קצת הסתבכו התכנונים שלי. מקווה שזה לא יהיה תירוץ לוותר על ההליכה

היו המון פיתויים

לא נכנעתי בכלל!!! היו לנו אורחים ולא מנעתי את מה שאני רגילה להגיש אני פשוט אכלתי רק בארוחת הצהריים וזהו....

jesie12

New member
לא חסרים פיתויים

אבל למדתי לא לעמוד מולם אני לא רואה אותם ממטר

DANIELI06

New member
פיתויים זו לא מילה...

קודם כל הכבוד לכל המתגברות, זה באמת לא קל, אני עוד בהתחלה של הדיאטה אז זה עוד יחסית קל אבל היום הרגשתי שזה מתחיל להיות קשה ועכשיו אולי תבינו למה... אז בעיקרון ביום חמישי סגרתי עם 2 הגיסות שלי שהולכים לעשות פיקניק עם הילדים באיזה פארק. אני ארשום לכן מה היה שם : ג'חנון בייתי שגיסתי עושה שאחרי שאוכלים אותו לג'חנון התעשייתי יש טעם של נייר. בורקסים שאני עשיתי.(אין מה לעשות זה מה שהוטל עלי) בורקיטס שגיסתי עשתה. פיצוחים, במבות ועוד כל מיני חטיפים שגיסתי השניה הביאה. אני התארגנתי מראש והבאתי: לחם קל 4 פרוסות רק לי, בכמות שמספיקה לכולם אבל התאימה בעיקר לצרכי, ירקות(חתכתי שם במקום), לבבות דקל, תירס גמדי, חמוצים, חומוס, סלט חצילים שאני עושה (אבל פעם הבאה אני יעשה עם מיונס 5%, פשוט לא היה במכולת, יום שישי מצאתי בסופר), וסלט גמבות שגם עשיתי. אכלתי לי את המנה שלי עם הלחם הקל קצת מהסלטים שהכנתי והרבה ירקות, אני אומרת לכם שהבורקיטס ממש קרץ לי ואמר לי קחי אותי, קחי אותי ואני כמעט לקחתי אבל בסוף שכנעתי את עצמי שזה לא טעים (למרות שזה לא נכון). גיסתי אמרה לי "טטעמי מהג'חנון חתיכה קטנה" אמרתי לה "בסדר אחר כך" אז אחרי שסיימתי את האוכל שלי היא אמרה לי שוב "טטעמי מהג'חנון" אמרתי לה "אני לא יכולה אני מפוצצת" :מה שבאמת היה נכון, ככה גם לא התחשק לי לנשנש שום דבר אחרי זה, מסקנה בנות יקרות : או לאכול בבית או להכין לכן מראש לקחת איתכן את האוכל הדיאטטי שאתן אוהבות, זה מאוד יכול לעזור, למרות שהסלט חצילים שאכלתי הוא לא הכי דיאטטי אבל זה עדיף על בורקס וג'חנון.

כל הכבוד לך. אני חושבת שכל פעם שאנחנו מצליחות לעמוד בפיתויים כאלו, מהסוג שאף פעם לא היינו מאמינות על עצמנו שהיינו יכולות לעמוד בהם, זה מאוד מאוד מחזק אותנו גם באותו הרגע וגם לפעם הבאה. ובפעם הבאה, פשוט תזכרי בשבת הזו ותדעי שאת בהחלט מסוגלת, ותהיי מסוגלת שוב. ועל כך מגיע ../images/Emo106.gif בלי שום היסוס!

DANIELI06

New member
תודה ממי...

את רואה בגלל זה היית חסרה לי היום...

אני עוד לא סוגרת את היום - עדכון חלקי...

בבוקר - סלט ירקות חתוך דק דק דק - טעים מאד צהרים היו לנו אורחים אכלנו "על האש" אכלתי המבורגר, נקנקיה, שיפוד פרגיות אחד וסלט חסה, סלט כרוב וטחינה זהו עד עכשיו בטח אוכל משהו לארוחת ערב - עוד לא הוחלט מה

צריכה דחוף דחוף בעיטה בטוסיק כבר מתחילה לאבד שליטה, בדיוק כמו שחששתי. האמת שאני מרגישה ממש לא טוב, כל היום הרגשתי כמו סמרטוטית מהלכת, רגע אחד יש לי בחילה ושנייה אחר כך אני מתה מרעב. אני מרגישה שקשה לי לשלוט במה שאני אוכלת. זה מה שהיה עד עכשיו: בבוקר היינו אצל ההורים שלי. אכלתי קורנפלקס פוסט עם חלב רגיל, לא יודעת כמה - צלוחית קטנה. אחרי שעה וחצי בערך 2 חתיכות מלאי. צהריים - מרק כתום ותפוח. הרגשתי רע אז הפסקתי לאכול. שלוש בצהריים חזר התאבון - עוף עם ירקות ירוקים. אחר הצהריים ברגע של חוסר שפיות אכלתי 3 עוגיות (ארוכות כאלה, כמו מרוקאיות?) ואחר כך אגס עכשיו הבן אכל ארוחת ערב והשאיר פרוסת לחם (כמו הקוביות של ג'ס אבל לא קל) אז היא מייד נעלמה. ואני עדיין לא אכלתי ארוחת ערב! מה יהיה?... HELP../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אור685

New member
יש לי רגל פנויה בשבילך!

היי, סיכמנו שאת נשארת מאופסת , לא?... חוץ מזה-לא עד כדי כך נורא מה שאכלת , אם לא הוספת עוד... ו-כידוע לכולנו - (כולם ביחד)-מחר יום חדש,ושבוע חדש! אז מחכה לשמוע מחר איך התאפסת בחזרה. טוב?

תודה ועדכון לסוף היום.. הוספתי ארוחת ערב אבל לא כזה נורא: שתי פרוסות לחם קל עם קוטג' 5% וביצה קשה, הרבה ירקות וחצי פומלה. נסגרה הבסטה תודה על הרגל אבל תשאירי אותה בכוננות. יש לי הרגשה שזה לא יהיה קל כמו שקיוויתי ../images/Emo10.gif

לילית462

New member
אל תשכחי שיש כאן משטר דיקטטורי, אז היום היתה

כאן החלקה קלה שכלל התפרעות של כמה גורמים (את ואני בינהם, השאר עושות קולות של שטיח) אני קוראת אות לסדר, מזכירה לך שאת לא אוכלת בשביל שנים, כי השני הוא אפילו לא בגודל של גרגר אורז.
הרגליים שלי ארוכות (ככה תמיד אומרים לי בשיעור יוגה) אז אם אני אתאמץ אני יכולה להגיע עם הביאטה עד אלייך... אם כח זה מה שאת מבינה, אנחנו נפעל בשיטה שתעזור לך, אבל בעקרון אנחנו מעדיפים םלשעות הכל בדרכי נועם, כלומר ב.... איומים

DANIELI06

New member
אני לא אבעט בל אבל...

אולי משהו ממה שאני יגיד יזכיר לך כמה קשה לרדת את כל העודף אחרי הלידה,אז הנה כמה סיבות למה לשמור יפה יפה ולאכול בריא. 1. קודם כל בריאות : חלילה חלילה יש את הסיכון של סוכרת הריון. 2. נורא מבאס לשמוע "וואי איך רזית" ולדעת שאומרים לך את זה רק כדי לנחם אותך (כמו שאת עושה לאחרות אחרי לידה כדי לא לבאס אותן אפילו שהן ניראות כמו טנק). 3. אני זוכרת שהמוכרות אמרו לי שהן כבר רגילות לשמוע ולראות נשים בוכות כי הן לא מוצאות בגד לברית. 4. באסה להגיע לאירוע שלך ברית / בריתה ולהראות כמו פרה מנופחת. 5. אני לא יודעת מה איתך לגבי הנקה אבל לי עבר כמה פעמים בראש להפסיק את ההנקה כדי לרדת המשקל (מה שלא בריא לתינוק) 6. ללכת לאירועים ולהראות כמו טנק ולא למצוא משהו ללבוש... אם לעוד מישהי יש משהו להוסיף היא מוזמנת ...

למעלה