פיתויים זו לא מילה...
קודם כל הכבוד לכל המתגברות, זה באמת לא קל, אני עוד בהתחלה של הדיאטה אז זה עוד יחסית קל אבל היום הרגשתי שזה מתחיל להיות קשה ועכשיו אולי תבינו למה... אז בעיקרון ביום חמישי סגרתי עם 2 הגיסות שלי שהולכים לעשות פיקניק עם הילדים באיזה פארק. אני ארשום לכן מה היה שם : ג'חנון בייתי שגיסתי עושה שאחרי שאוכלים אותו לג'חנון התעשייתי יש טעם של נייר. בורקסים שאני עשיתי.(אין מה לעשות זה מה שהוטל עלי) בורקיטס שגיסתי עשתה. פיצוחים, במבות ועוד כל מיני חטיפים שגיסתי השניה הביאה. אני התארגנתי מראש והבאתי: לחם קל 4 פרוסות רק לי, בכמות שמספיקה לכולם אבל התאימה בעיקר לצרכי, ירקות(חתכתי שם במקום), לבבות דקל, תירס גמדי, חמוצים, חומוס, סלט חצילים שאני עושה (אבל פעם הבאה אני יעשה עם מיונס 5%, פשוט לא היה במכולת, יום שישי מצאתי בסופר), וסלט גמבות שגם עשיתי. אכלתי לי את המנה שלי עם הלחם הקל קצת מהסלטים שהכנתי והרבה ירקות, אני אומרת לכם שהבורקיטס ממש קרץ לי ואמר לי קחי אותי, קחי אותי ואני כמעט לקחתי אבל בסוף שכנעתי את עצמי שזה לא טעים (למרות שזה לא נכון). גיסתי אמרה לי "טטעמי מהג'חנון חתיכה קטנה" אמרתי לה "בסדר אחר כך" אז אחרי שסיימתי את האוכל שלי היא אמרה לי שוב "טטעמי מהג'חנון" אמרתי לה "אני לא יכולה אני מפוצצת" :מה שבאמת היה נכון, ככה גם לא התחשק לי לנשנש שום דבר אחרי זה, מסקנה בנות יקרות : או לאכול בבית או להכין לכן מראש לקחת איתכן את האוכל הדיאטטי שאתן אוהבות, זה מאוד יכול לעזור, למרות שהסלט חצילים שאכלתי הוא לא הכי דיאטטי אבל זה עדיף על בורקס וג'חנון.