דיווחים לשבת

לילית462

New member
כי ש...

אוכלים יותר מידי בהריון ומעלים במשקל :
כל הנשמות הטובות יודעות שאת בהריון עוד לפני שסיפרת לבוס שלך ולחברה הכי טובה
כל ביס שאת אוכלת נכנס לך ישר לתחת במקום למוח של התינוק (ורוצה להישאר שם)
גם בחנויות של בגדי הריון המידות מוגבלות
קיבה מלאה ועובר ברחם הם מתכון בדוק לצרבת וללחץ על השלפוחית
ההריון הרבה יותר קשה / כבד / מעייף / מתסכל / מעצבן
הלידה יותר קשה, ההחלמה מהלידה יותר קשה
כשאת אחרי הלידה אנשים ממשיכים לשאול אותך "נו עוד כמה זמן נשאר לך"

אתן צודקות, אני יודעת שאתן צודקות אבל אני רואה כבר איך המוח שלי עובד, במיוחד בימים כמו אתמול, כשגם פיזית אני מרגישה רע, חלשה ולא מאוזנת. עוד לא סגרתי את היום, דיווח יבוא מאוחר יותר, אבל אני באמת מקווה שאצליח להמשיך נורמלי. מצד אחד אני לא רוצה לאכול יותר מדי, מצד שני אני גם לא רוצה לקצץ מדי כי אני כן בעניין הבריאותי כרגע. מנסה למצוא את שביל הביניים איכשהו תודה על כל התזכורות, מייד ארשום לי אותן בגדול על דף שאתלה על המקרר ועל ארונות הבית ואשנן בכל רגעי החולשה.. ../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif

r122

New member
יום שבת

אני מתחילה להתאושש מהמחלה וגם התאבון יותר טוב בוקר -מעדן דיאט +בננה צהרים -כוס אורז מלא ערב-שוב כוס אורז ב1600 2 ופלים עם קפה ביחד עם חברה זהו להיום

לילית462

New member
את רוצה שאני אשים אותך בפינה עם ג'סי ../images/Emo35.gif

מה עם לאכול ? כל היום אכלת 2 כוסות אורז, בננה וכמה וופלים ? זה הכל ? איך את בדיוק אמורה לתפקד על זה ? אני נותנת לך הזדמנות נוספת בגלל שהיית חולה

r122

New member
צודקת../images/Emo67.gif

אבל זה המחלה לא יכולה לאכול יותר מזה . זה עוד טוב יומיים לפני זה אכלתי 2/1 מזה

יעל י

New member
עשינו טיול מים...

עם הפיצקל'ה והיה משהו קינחנו בגלידה תל חנן (אכלנו יחד מנה אחת לא גדולה) חוצמזה די שמרתי למרות הזלילות הקטנות שהיו באמת בקטנה ובמקום אוכל ממחר משטר (איפה פינת ההתחייבות?)

jesie12

New member
אז ככה:

אני כנראה הולכת לחטוף מכן על הראש התפריט שלי היה ממש דל, לא היה לי תיאבון , אני מוטרדת בנייד על ידי מישהי, רוב היום שלי עבר בנסיונות לאתר אותה
בוקר: נס קפה עם פרוסת לחם קוביות עם גבינה במשך היום חטפתי שתי ביצים קשות שהכנתי לג'חנון לילדים ערב: פרוסת לחם קוביות עם גבנ"צ התוכניות שלי לצאת להליכה וריקודים לא יצאו לפועל

לילית462

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif אני קוראת אותך לסדר

נראה לי בקרוב אנחנו מעבירים אותך לפורום הפרעות אכילה. אני יודעת שהגוף שלך התרגל לנורא מעט, אבל את חייבת לעצמך להכניס קצת יותר - קצת יותר בכמויות וקצת יותר במגוון

howami39

New member
אני קוראת כאן הרבה ג'סי

ואני לא יודעת איך להסביר לך שאת נשמעת ממש לא טוב, ובכלל אם את אוכלת כל כך מעט במקומך לא הייתי כותבת את זה על גבי הפורום, את לא מפחדת שנשים אחרות יקחו ממך דוגמא? אני מצטערת שאני לא כל כך נעימה אבל אני קוראת אותך כבר הרבה זמן ולא מבינה יש לי תחושה שאת מאדירה מדי אכילה לא מספקת, הירידה שלך נפלאה- ואת לקראת הסוף כזאת נהדרת את- אבל באמת תזהרי .

jesie12

New member
מה אתן רומזות לי?

להפסיק לדווח? לעזוב את הפורום? מה?

DANIELI06

New member
סליחה שאנ אומרת אבל...

אולי לא היה מקום לרשום את הערה בפורום...אלא לשלוח מסר אישי... גם לי יש ימים ללא שום קשר לדיאטה שיש פחות תאבון(זה יכול לקרות לכל אחת ואחד בגלל כל מיני סיבות, אני אישית לא רוצה שתעזבי את הפורום ג'סי.

DANIELI06

New member
ואני מה אכלתי היום...

בוקר: 4 פרוסות חם קל עם סלט חצילים וגמבות וירקות (אני יספר לכן באיזה סביבה אכלתי את זה בפינת ה"פיתויים וחיות אחרות" צהריים: 3 פרוסות לחם קל עם ירקות וגבינות 5%. ערב: כוס פופקורן מוכן. 4 כוסות נס קפה במהלך היום 2 עם חלב דל ו2 עם רגיל. נראה לי שאני עוד מעט יעשה לי 2 צנימים עם ירקות וממרח חלבי כלשהו.

למעלה