דיווחים לשבת

../images/Emo214.gifשבת ומה עשיתם ומה אכלתם?

אני כמעט סוגרת את הבסטה להיום, בערב מתכננת משהו הכי קל בעולם לפני השניה. ומה היה לנו היום: ניקוי הבית אחרי האורחים שגזל ממני כמעט 5 שעות מטורפות של ריצות ברחבי הבית והררי כביסה שלא הספקתי מאתמול. וזה בנושא ההתעמלות. לגבי האוכל: 3 כריכים. 2 עם קוויאר וירקות ואחד עם ממרח ביצים. ליטר וחצי לימונה טבעית חצי כוס קולה דיאט מנה אחת סיני ללא אורז רק הבשר והירקות ועכשיו הולכת לשלאף שטונדה הרווחתי אותה ביושר היום ונראה לי הולכת לבלות במיטה כמה שעות טובות עד השרדות ואז אולי הבת שלי תואיל בטובה להכין לנו פופקורן אז אני אוכל קצת עם לבן וזהו.

jesie12

New member
ברכותיי../images/Emo140.gif

שברת שיא פורומי בסגירת הבאסטה
14:00 בצהריים , מה נסגר איתך?

אני מותשת ומרגישה מלאה מאוד מבחינת אוכל

גם אתמול בקושי רב נכנסה ארוחת הערב.

לילית462

New member
גם אני סוגרת להיום, היה לי יום גרוע ../images/Emo10.gif

בוקר, רק קמתי בעשר... - עוגיית גרנולה שלוש דקות אחרי זה 2 קוביות שוקולד לבן, כל כך מיותר והאמת גם לא כל כך טעים. הפוך עם סוכרלייט צהרים - מסעדה עם המשפחה - חצי צלחת נאצוס שהיו טעימים בצורה פלילית עם גבנ"צ חזה עוף בגריל תפוח אדמה אפוי כמה כפיות (3-4) של גלידה וניל מימית למדי - לא שווה את הקלוריות שנת צהריים ארוכה של כשלוש שעות על בטן מלאה - התעוררתי עם בחילה ועם בטן נפוחה, שונאת לישון על בטן מלאה. 2 קוביות שוקולד לבן - אחרי המסקנות של הבוקר, בשביל מה בדיוק הייתי צריכה את זה שוב ? סוגרת את הבאסטה, למרות שמתכננת להכין לי עוד קפה הפוך אחד אחרון. מרגישה שאכלתי הרבה יותר מידי - בכמויות, באיכויות... הורמונים של לפני מחזור

זהו בדיוק. קמתי מהשינה לגלות ש.......כן נכון.

קיבלתי. ועדיין התעוררתי לא מזמן, נכין לי משהו חם לשתות ומחכה להשרדות לחזור אחרי זה למיטה ולאמבטיית הקצף שתיכף אני נכנסת אליה. ואם שכחתי לספר אני פצועת מלחמה השבת - נחתכתי בזמן הכנת האוכל המשפחתי לשבת והחתך ממש עמוק ומציק לי מאוד. אני חבושה אבל עדיין מרגישה פעימות במקום הפצע. מקווה שזה לא יפריע לי מחר בעבודה יותר מדי.

איזה כיף לך שהילדים שלך כאלה גדולים אני ממש מקנאה בתוכניות שלך. מצד שני, לפצועי מלחמה מגיע גם לנוח, אז קדימה. החלמה מהירה שתהיה לך ../images/Emo24.gif אגב, אם זה מציק ממש, נסי להשרות את האצבע בתוך קערה עם הרבה תמיסת פולידין ורק אחר כך לחבוש מחדש. זה יכול לעזור.

תודה רבה על העצה . הבעיה שאין לי פולידין בבית

אז אני חבושה בפלסטר וזהו. מזל שהתחתנתי עם חובש קרבי. לפחות החבישה מאוד מקצועית.

אז אולי בגלל זה את מרגישה ככה, כי לא חטאת ואיך בבית עם ילדים אין פולידין?? (אולי כי הם כבר גדולים). בקיצר, לא תקין. הצטיידות בפולידין במיידי!

אין לי פולידין. לא משתמשת בזה בכלל.

רק במשחת עיניים הצהובה של פעם שהיתה והיא יותר טובה מפולידין. הבעיה שנגמר לי ובקופת חולים מסרבים לתת אותה ללא מרשם.

אור685

New member
אז כן הלכתי היום!

אתמול לא,גם כי יום שישי וגם כי ההורים שלי באו לארוחת ערב והלכו מאוחר. אבל היום,היינו בטיול(בגלבוע הפעם), וכשחזרנו, החלטתי אני הולכת, חצי שעה. מחכה לצל"ש... אמרנו שמתמידים,לא?

הנה הצל"ש שלי ../images/Emo106.gif אכן כל הכבוד, בעיקר כשהיה לך תירוץ אולטימטיבי לוותר (היינו בטיול, הלכתי גם ככה, אני עייפה, חם בחוץ, מחר....) אז כל הכבוד שלא ויתרת ושרק ימשיך כך! ../images/Emo45.gif

DANIELI06

New member
יפה מאוד ../images/Emo25.gifבאמת רציתי לשאול אותך

איך היה יום חמישי בהליכה? גם אני למרות שהלכתי לאחותי שמתי נעלי ספורט וגררתי גם אותה להליכה איתי במשך 35 דקות. אז אנחנו בינתיים מתמידות, ראית ?

אור685

New member
היה קשה,וגם אתמול

אני ממש לא בכושר. אבל נתמיד,נכון? אז בסוף אני אהיה בכושר. וכל הכבוד גם לך! שנמשיך ככה...

למעלה