דיהטסו פרוזה , שילוב 4x4

hitrick

New member
דיהטסו פרוזה , שילוב 4x4

אני יודע שברוב הרכבים (כמו סמוראי , סופה ועוד) שילוב 4X4 מתבצע ע"י סיבוב של נעילות ידניות שעל הגלגליום הקידמיים . בפרוזה אין נעילות כאלו , האם השילוב הוא חשמלי או דומה . תודה

hitrick

New member
זה פורום סגור ? או אתם ממש

לא מכירים רכבי שטח ? סליחה על השאלות אבל ביקשתי עזרה ושאלתי 3 פעמים שאלות על רכבים מוכרים כמו ויטארה , סמוראי ופרוזה . לא זכיתי לאף התייחסות . אני שואל לא כדי לפגוע ברגשות שלכם , אלה פשוט לדעת . מניסיוני בפורומים מקצועיים שונים בתפוז - תמיד אתה זוכה לתשובה או לפחות להכוונה למקום אחר . האם אתם שייכים למועדון או קבוצה סגורה שלא עונה לשאלות של אנשים חדשים שצריכים את עזרתכם כדי להכנס לתחום ?
בפורום מכוניות של תפוז כבר קיבלתי תשובות מקצועיות על רכבי שטח וזאת לאחר שלא קיבלתי תשובה כאן. טוב אני מקווה שבפורומים אחרים באתרי השטח ובפורטלים אזכה לקבלת פנים חמה יותר אשמח עדיין לקבל עזרה , המלצה . אז חברים נפגש בשטח ומקווה ששם תהיו יותר ידידותיים. תודה

benya

New member
מצטער לא מכיר פרוזה

לגבי סמוראי וויטארה לא ראיתי שום הודעה חוצמיזה קצת סבלנות. אנשים עייפים אחרי סופשבוע יומטוב

-רוני-

New member
אדון ניכבד

מפליא אותי מה שכתבתה מה עוד שלא ראיתי הודעות קודמות שלך שלא נענו שנית שלא כמו בפורומים אחרים שהם וירטואליים אנו נפגשים כל שבוע או שבועים ונוסעים לטיולים ביחד, כמו בשבת האחרונה שהיתה שבת יפיפיה ליתר ההשמצות שאתה מעלה כלפי חברי הפורום פשוט אין כח ורצון להגיב ולרדת לרמה של ילדים בהצלחה רוני

hitrick

New member
עזוב להעלב

אתה יכול לראות מסר קודם שלי לעזרה על ויטארה וסמוראי מספר שרשורים מטה (בעמוד זה) . איזה השמצות אתה מדבר , לא השמצתי - ציינתי עובדות ודיברתי מתוך הלב, לא צריך לצעוק השמצות ולהעלב . אתה לא חייב לי שום דבר . פשוט התאכזבתי , במקום לקבל את הביקורת שלי בצורה בונה ועניינית - אתה בוחר להתלהם ולהחזיר את הכדור אלי - בטח זה מקובל בחברה אבל חשבתי שבין קהילת השטח אמצע את זה פחות . אז תכתוב לי שאני צודק מדובר בקהילה סגורה שמטיילת ביחד ועוזרת לחברים . מקובל עלי לחלוטין . אתה בוחר לא לראות מה שאני כתבתי בשלושה מסרים שונים בשבוע האחרון בלי לזכות להתיחסות (לעומת פורום מכוניות שנתנו לי תשובות לנושאים של 4X4 מתוך כוונה לעזור וחלקו איתי את מעט הידע שיש להם בנושא) בקיצור אני לא כועס עליך סה"כ זאת היתה קריאה לעזרה , כמו שאני רגיל בשטח שעוזרים אחד לשני הציפיות שלי היו גבוהות דווקה מפורום זה. (ואני לא חדש בשטח , ויכול לתרום לכם רבות במסלולים וב GPS - ים למשל) עדיין אשמח לקבל תשובות עינייניות . ניפגש בשטח בידידות היטריק .

למעלה