דיגי, סתם שאלה...

Fuck Love The 1

New member
דיגי, סתם שאלה...

מה התפקיד שלך ב-HOT או בשירות ה-VOD אם ביכלל... סתם שאלה שמסקרנת אותי...

asaf1988

New member
DIGIPOPOO אינו קשור להוט בשום צורה

הוא מנהל על מנת לעשות סדר ועל מנת להעביר תשובות המבוססות על מידע שהוא מקבל ממקורות בHOT [כדון אביב הוד, מנהל רכש VOD או אנשי יח"צ].

DIGIPOPOO

New member
תשובה

אני אינני עובד בהוט, זה 5 שנים שאני מתעסק בנושא מדיה ותקשורת, במשך השנים ניהלתי במספר פורומים המתעסקים בנושא, וכיום אני חבר בצוות ניהול של פורום סלקטיוי במקביל לפורום זה, ומפעם לפעם אני שולח כתבות לאתר scoop. בעיקבות כך אני גם מתעדכן מכל אתרי האינטרנט בנושא מדיה, מאנשי קשר שלי בחברת הוט (ובהקשר לפורום זה גם מאביב הוד), וממיילים שאני מקבל מיחידות היח"צ השונות (וטלפונים במקרה הצורך). יש לי ידע גדול בנושא הטכני והממרים וכן בתוכן ובשידורים. יש ברשותי אוסף צילומי מסך של כל שירות ואפליקצייה שהייתה בכבלים (תבל מתב וערוצי זהב), למדתי, ואני לומד גם היום תקשורת.

omri120

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ואוווו...דיגי.....

איזה רזומה מרשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פשוט מדהים!! בן כמה אתה,אם מותר לשאול,אח שלי.

omri120

New member
אהההה...18????????

זה אומר שבקרוב דיגי שלנו,פורש כנפיים...מסיים את התיכון...ומתגייס לצבא הגנה לישראל. מה יהיה על גורל הפורום??? דיגי??? ---האם כבר התחלת לחשוב על ממלא מקום זמני (או קבוע) לפורום,בהיעדרך??? על מנת שיוכל להמשיך את דרך ניהולך (המקצועית,כבר אמרתי??? בברכה עומרי

elii1988

New member
למה אתה קורא לו בכינוי?../images/Emo163.gif

שמו ליאור, זה עדיף מדיגי. בכל מקרה, אם הוא יחליט לתת לך ניהול אאחל לך בהצלחה. לפי מה שאני רואה עמרי אתה בן 25, זה נכון?

DIGIPOPOO

New member
דיגי,ליאור,כל אחד איך שבא לו,,,,

ממ אם כבר התחלתי, אז אני מתעסק גם בנושא תיאטרון ומשחק על במה. בבית-הספר אורט הייתי חבר בסדנה 3 שנים, שהעלנו 3 הצגות 24 פעמים על הצגה. במקביל שנתיים שימשתי גם כעוזר במאי. היום אני בצוות של רשת בתי הספר אנקורי שמעלה הפקה שתציג ב"הבימה" לפני כל הרשת. זו הסיבה אגב שיש ימים שאני מגיב רק בערב, אני מהבוקר בחזרות בתל אביב.

elii1988

New member
מימוש עצמי..כן, מכיר את זה..../images/Emo163.gif

אבל אני לא אוכל לפתוח חנות מחשבים...למרות שאני ממש רוצה..זה חתיכת עבודה

omri120

New member
../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif תשובה כ"כ ארוכה...

ומשום מה לא ענית לדבר הכי חשוב ששאלתי!!! מה לגביי מחליף?? ממלא מקום?? עוזר??? (לכשתתגייס לצבא הגנה לישראל,כמובן!!!!!

DIGIPOPOO

New member
נמחקו כל ההודעות שחורגות מהנושא

אנשים תהיו פחות ישירים,

omri120

New member
דיגי

אני בסה"כ כתבתי בצורה מתורבתת את ה"אני מאמין שלי"----לא השתלחתי. וזה כן הנושא : מועמד לניהול הפורום. לא רואה איפה הבעיה. זה לא שדיברתי על מכבי חיפה....מה הקשר??

למעלה