דיגיטלית חדשה

Erz2

New member
דיגיטלית חדשה

שלום לאנשי הפורום, אני צלם חובב ועד היום השתמשתי ב-Canon EOS300 הלא דיגיטלית. ופתאום בא לי דיגיטלית... בהתחלה חשבתי על כל מיני קומפקטיות (כמו A70) אבל לא בא לי להתפשר כ"כ. הSLR הדיגיטליות גדולות עלי. ממעט שיטוטים הגעתי לשתי אופציות: 1. Canon G5 בעיקר כי אני מעדיף קנון, אבל אז ראיתי את: 2. Nikon Coolpix 5700 שהזום שלה הוא פי 2 מהקנון!! האמת, זה היה קצת מעליב כי תמיד העדפתי קנון... אבל די לשטויות, ברור לי שאני בעצם לא מבין כלום לכן החלטתי לפנות למומחים: מי עדיף??? תודה רבה, ערן.

ted

New member
סוני 717 הטובה בסדרה לדעתי וכיום

גם זולה מאוד יחסית, שווה לבדוק.

ת ו מ ס1

New member
אכן, כנראה הכי טובה

היא הסוני, מחירה נמוך כי היא מיועדת להחלפה ע"י ה 828 (אכא "המשקולת"). מצד שני ממליץ שתתרשם מהגודל ומאיכות ההרכה לפני שאתה קונה, לא כולם מתים על גודל של סוני. הגודל של קנון מעולה אך היא ללא שום ספק פחות טובה. תומס

לדעתי הקנון,ואם יש לך גם פלאש חיצונ

מהמצלמה שלך,תוכל להשתמש בו גם בה. הניקון יקרה מדי לעומת מה שנותנת,ואם כבר אז ה5400 ,בגלל הזוית הרחבה (זה מה שאני זוכרת כרגע) .אם כבר משהו לא קנון,אז לסוני יש הרבה מעריצים,והייתי בודקת גם את מינולטה - כיף של מצלמה לצלם בה,במיוחד למי שבא מרקע של רפלקס. גם לפוג'י דגמים נחמדים של דמויות רפלקס - בדקת לגבי ה7000 ? לכולן ד"א עינית אלקטרונית

idohal

New member
אם אתה רוצה להרגיש כאילו אז

המינולטה 7HI היא המצלמה שתיתן לך את ההרגשה שאתה מצלם ברפלקס והיא גם איכותית אבל מייצרת יותר רעש מאשר הסוני. איכות יוצאת דופן תמצא בסוני אם כי זאת מצלמה מוזרה למראה וגם גדולה יותר פיזית מהאחרות. הניקון יקרה ללא הצדקה וקנון פשוט לא נכנסת לסדרה הזאת כי לא דמוי רפלקס אבל עדיין אחת הטובות בקבוצתה.

למעלה