דיגיביט, זוכרים...?

DJ JuVi

New member
דיגיביט, זוכרים...?

הראפר דיגיביט חוזר מהשאול. לוותיקים יותר הוא זכור כמפיק של "המשחק" של כלא 6 ממקרופון למקסימום הראשון, הוותיקים פחות אולי זוכרים אותו מהשיר "הורה 2001" עם אמורה מ-"מקרופון למקסימום 2". אחרי שנים של התעסקות בכל מה שלא קשור למוזיקה, כולל תואר אחד בפילוסופיה, וכולו בן 19, דיגיביט חוזר עם שיר ראשון מאלבום הבכורה. השיר, "מה נכון", נשלח לתחנות הרדיו בשבוע הקרוב, ומתארחת בו הזמרת הישראלית הבינלאומית, ליאל. על ההפקה - מי אם לא דיגיביט, ובאמת שזה עוד כלום לעומת החומרים שהוא עוד שומר בשרוול. לשמיעה והורדה של השיר - www.myspace.com/djjuvi. תרגישו חופשיים לתת תגובות לעניין.

Pootie Tang

New member
בלי קשר- הסרחת אתמול במוגדור.

לפני שבוע היית ממש ממש טוב, אבל אתמול בכלל לא נהניתי מהמוזיקה.

DJ JuVi

New member
טוב נו, גם סוג של ביקורת...

גם אני לא נהניתי, יש גם ערבים כאלה ואני מצטער. לשמחתי רוב התגובות ששמעתי היו חיוביות לחלוטין. שבוע הבא יהיה טירוף ב"ה.

moshe alfasi

New member
נשמע מצויין.

בהחלט התגעגעתי לטקסטים הבועטים שלו... בהחלט וורסים מצויינים. ליאל זמרת ברמה בין לאומית, מצויינת עם קול ענק, אבל לא מתאימה לשיר, לא יודע, הפזמון מציק למרות הקול הענק שלה. ממש טוב לשמוע מהבנאדם הזה... ולא כל ההנפצות האלה שאמרו שהוא למד "ניצוח מקהלה" או משהו כזה.

שיר ראשון מאלבום בכורה-שייצא

בעוד שבועיים? :) מממ האמת שהוא אחד מהיותר מוכשרים בתחום.טוב שהוא חזר

וואו

דיגיביט ,בהחלט אחד השמות שפעם הייתי בטוח שייתנו ראפ בועט בארץ.... ואז בזמן המשפט של אבא שלו הוא הוריד פרופיל....ועכשיו הוא חוזר ,טוב לשמוע שיהיה לו בהצלחה!

pLaz

New member
אם זה לא היה דיגיביט

הייתם שוחטים את השיר הזה כאילו אין מחר, והורגים אותו על כך שזה בסך הכל עוד שיר עם הפקה מעולה וזמרת שעושה את השיר וזה נכון, וורסים חלשים.. ראפ מאוד ממוצע.. ליאל הזאת מטורפת לגמרי וזה סבבה לגמרי, השיר כן יתפוס ברדיו אני מניח.. כי יש לזה פוטנציאל ללהיט אבל אני מקווה שכל האלבום לא נשמע אותו דבר

תמיד אמרתי שאם היו לו יותר מ4

שירים שהשתתף בהם הוא יכל בכיף להכנס לרשימת 5 ואמסיז הטובים בארץ שלי.

למעלה