דיברתי עם דווצ'ה!!!!!

דיברתי עם דווצ'ה!!!!!

אחרי יומיים ניסיונות זה סוף סוף קרה!!!! וטודא לענבר שהציע לי לשאול את ניצן, כי זה מה שעשיתי וניצן הביאה לי את המספר של טלאור. ומשם הדרך הייתה פחות או יותר קלה... בכל מקרה הוא מוסר לכולם ד"ש.. סתם, הוא לא. והתעלומה בנוגע לפלאפון שלו נפתרה. לפחות לגביי... סתם היה חשוב לי לציין את זה. עכשיו ויינר את יכולה לשים את זה בשרשור אוף...

אך אם הגאונות הייתה ים...

כולכם הייתם טובעים בגללי... חחחח סתם... נגה אין בעיה מתי שתרצי את יכולה לבוא לשמוע ממני דברי חוכמה (אני מאמינה שהבנת
) שמת לב כמה הועות הגבנו כבר אחת לשניה בלי לריב... עדי מסכנה כמה היית צריכה לשרשר ביומים האחרונים... אז מזה משנה עוד הודעה פחות הודעה... נ.ב. אפרים דוידי תעשה לי ילד!!!

נגה אומנות השרשור...

זה בסדר גם אני לא תמיד מצליחה להבין למי מכוונת ההודעה.. אגב מאיפה כל הגרעינרים כותבים לפורום?

כחילה

New member
גל כותב כל שני ורביעי

כלומר- הימים שהוא בא אליי, הוא פשוט בא מתיישב על המחשב ומגיב לכל דבר, גם השרשור על החומוס בועידת נוער, נולד מויכוח כשישבנו אצלי והתווכחנו אם הוא היה קפוא או לא

kedeman

New member
פעם הייתי כותב מהמתנ"ס.....

אבל אז סגרו אותו ומאז אני רואה מחשב בדרך כלל רק כשאני בבית (דבר שלוקח זמן של שבוע עד ארבעה...)

חחחחח כפרעליכן../images/Emo70.gif

ושרשרתי את כל ההודעות האלה אתמול - כל כולן. נראה לי לקח לי איזה חצי שעה לשרשר הכל [זה היה לא רק העמוד הזה.. גם העמ' שאחרי נכנס לשרשורים פה:].. חחח ועדי לא מסכנה - יש ילדים באפריקה שאין להם דיוידי!!!! [מה אכפת לי גמככה מחר זה יהיה שרשור אוף:] [אין לי כח עכשיו מה
] לילה טוב אנשים!!! אני ביומיים האחרונים ישנה 8 שעות בלילה [מהועידה בערך] ואני לא הולכת לשבור אתזה!!!
- ענקי ביותר :] אני [אלא מי? :]

למעלה