דיברתי עכשיו עם מרינוש

דיברתי עכשיו עם מרינוש

והקראתי לה את הדשים שאנחנו כתבתנו לה היא מאוד מאוד שמחה ומוסרת את אהבתה ודש חזרה

sidi

New member
קראתי

ולא הספקתי להגיב, אם משהי מכן מדברת איתה שוב אז תמסרו לה רפואה משלימה אה.. שלמה. באמת שתחזור לפה מהר.

GALI02

New member
רק עכשיו ראיתי

אם את מדברת איתה שוב תמסרי לה גם את אהבתי ושתרגיש טוב ו... ו... ו... שהיא חסרה פה!

GALI02

New member
../images/Emo36.gifחבר´ה כנסו שנייה../images/Emo26.gif

רק רציתי להגיד לכם שאתם באמת חבורה מקסימה (וזה מאחת שלא מרבה לתת מחמאות
) מדהים עד כמה אפשר להרגיש אתכם גם אם זה רק דרך מילים... לכל אחד פה יש את הגישה שלו לחיים ואפשר ללמוד מזה המון. חוץ מיזה עבר עליי יום מורט עצבים. סבתא שלי עברה היום בבוקר ניתוח די מסובך. אבל טפו טפו טפו היא מתאוששת יפה וכרגע אני בבית אחרי שמשבע בבוקר אני ואחותי היינו עם אמא שלי בבי"ח. ואני אחזור לשם בסביבות 6:00 שוב. מקווה להיות כאן יותר מאוחר. ועוד יותר מקווה לראות כאן אנשים... אמרתי כבר שאני
אתכם?
גילי

GALI02

New member
תודה על היחס- נפגעתי קשות../images/Emo26.gif

סתתתתתתםםםםםםםם!!!!!!!!! אבל האמת היא שציפיתי לתגובה כלשהי... שיהיה לכם לילה טוב

shiraz2

New member
מתוקה,

גם את נורא מקסימה, יש בך כל כך הרבה, תענוג להכיר אותך. מקווה שסבתא שלך תרגיש יותר טוב, העיקר שהניתוח כבר מאחורייה!!!!!!!!!! תדווחי לנו מה שלומה.... שיהיה לך לילה מקסים, ממש כמוך, אוהבת, נשיקות, שירז

GALI02

New member
או! יש צדיקה בסדום

שירזוש תודה על היחס. היה חשוב לי שמישהו ייקרא את זה כי הדברים האלו באמת נכתבו מה
גילי

למעלה