דיברתי ודיברתי...

rigoletto111

New member
לדעתי הכי טוב לקפוץ למים לבד

פשוט צריך להתחיל לחיות איך שאת רוצה. אין איזה רס"ר שיעמוד בכניסה לחיים (החילוניים) ויסביר לך מה כללי הבסיס. בשביל ללכת לסרטים והצגות לא צריך הדרכה. פשוט תלכי . וכיון שדיברת על הדרכה במין אני מניח שכבר קיבלת 400 מסרים מכל גברברי הפורום המציעים עזרה נדיבה... אז אני פטור מהעניין... <ריגולטו לועג בצורה מגעילה>

גם לקפוץ למים צריך לדעת איך../images/Emo178.gif

אחרת תטבע... הדרכה במין? לא תודה, יש לי כבר דוקטורט.

נ.ב- ללכת לסרטים והצגות ?!

זה כל מה שאומר לצאת בשאלה? אתה יודע שזה הרבה יותר מכך: זה התחבטויות ,שאלות, מצוקות, בדידות, יאוש והמון המון בלגן. אני מתארת לעצמי שרוב הדתלשי"ם הלכו גם כדתיים להצגות וסרטים, כך שבענין הזה הם לא צריכים הדרכה... <אם כי אני באופן אישי כן הייתי צריכה הדרכה בענייני הצגות...>

rigoletto111

New member
../images/Emo50.gif

מקווה שתצליחי לעזור לאחרים! כל הכבוד לך! |לא משתמש כאן באייקון של חיבוק ונשיקה רק כי אני שונא אותו. תחליף מפגר לחיבוק אמיתי|

מחופש

New member
לקפוץ אל העגלה?

הייתי לא מזמן באוקריינה ואהבתי מתי שראיתי סוס ועגלה לקפוץ עליו ולא ידעתי למה עושים סיפור כשאומרים לקפוץ אל העגלה? מה הבעיה מרימים שתי רגליים קופצים אל תוך העגלה כמובן שהיו פעמים בודדים שלא הצלחתי לתפוס את העגלה כי הסוס רץ מהר מדי אז ויתרתי אבל פעם אחד קפצתי אל העגלה ופתאום איך שאני שוכב בעגלה אני מקבל מבעל העגלה כאלו שני מכות עם הרצועה שבידיו (בו הוא מרביץ את סוסו) וכבר אז הבנתי וכמו שצריך מה הבעיה "לקפוץ את תוך העגלה" עד היום 2 המכות האלו עדיין בתוך עצמותי אז מאז הסקתי מסקנה שלפני שאני קופץ אל תוך העגלה אני בודק מה יש בפנים ובאיזה עגלה בדיוק מדובר מי הוא בעל העגלה מה מצבו אז מיכל המתוקה אנא תועילי לפרט באיזה עגלה מדובר מה אלו התוצאות שיכולות לצאת משם במה בדיוק כל אחד יכול לתרום מחלקו בעניין ביי

מחופש

New member
אני רוצה לעשות צבא!

זה יעזור? האם יש מישהו שיכול לסדר לי משהו בעניין הייתי שמח ורוצה שיבואו לקחת אותי בכח להתגייס לצבא מי שיכול לעזור שיואיל בטובו

ZVI Z

New member
אז אני הראשון שלא ציני..

ואני מתנדב..למרות שלא היה לי כוח ואין לי זמן לקרוא את כל השרשור שם אבל זה לא יכול להיות דבר רע. אני דתל"ש ולא לא גמרתי בגרות בתיכון בגלל שעזבתי ישיבה תיכונית בגלל בעיות בדת..ולסרטים בטח שהלכתי,מה קשור?

rigoletto111

New member
לא רוצה לקלקל את ההתלהבות

אבל לא הבנתי מה את מציעה ש"האגודה לדתיים לשעבר" תעשה בדיוק?

ephi79

New member
אני בעד כל דבר שתורם לדתל"שים

אבל כמו כולם, השאלה היא מה ואיך אפשר לעשות...

yaelsim

New member
כן לאגודה

אני איתך בנושא אגודה לדתל"שים. למרות שאינני ממש דתל"שית,כ"כ התפלאתי כשחיפשתי איזושהי מסגרת לדתל"שים דרך האינטרנט ו...נאדא,כלום.הרי יש מלא דתל"שים... יעל

למעלה