דיברתי אם שרון....

דיברתי אם שרון....

עכשיו חזרתי מהטיול... היה כיפי ואתמול הייתי אמורה לדבר אם שרון כי אחותי חברה שלה אז ידיד שלה הוא דוד שלו ודיברתי אם דוד שלו כמה פעמים.. ואתמול הוא הביא לי לדבר איתו אבל שרון היה איפשהו לא יודעת כי שמעתי צעקות וזה חחח.. הוא אמר לי הופעה שרוןן חח לא דעת אז קיצר הייתי אמורה לדבר איתו ב-11 וחצי ועבר 12 אז הלכתי לישון אמרתי בטוח אני לא ידבר איתו ואני והמזל שלי אז הלכתי לישון פיתאום ב-1 שרון מיתקשר טוב הנה אני ירשום תשיחה אני: הלו? שרון: שלום שחף? אני: כן מיזה? שרון: שרון. אני: יאא שרוןןן אני אוהבת אותךךך שרון: חח תודה מאמי שלי שרון: אני מיצטער על השיחה פשוט דוד שלי אמר שאת ממש רוצה לדבר איתי אני: זה בסדר חח אני מיתרגשת יש לי מלא דברים להגיד פשוט עכשיו הכל עף לי מהראש חח שרון: חח נשמה שלי אני עכשיו סיימתי תהופעה וזה.. איפה את גרה? היית בהופעה שלנו? אני: ברחובות שרון: ברחובותת אה והיית בהופעה שלנו? אני: כן 1 בנתניה אתה אם כל הגיים בויז (בימקום להגיד לו אם כל הלהקה אמרתי אם כל הגיימבויז חח סתומה) שרון: לא מאמי אני: אה טוב שרון: טוב אז נדבר מאמי לילה טוב אני: שרון רגע שרון: מה מאמי? אני: יש לי חברה בשם סתוונית במנולקר והיא ממש אוהבת אותך אם אתה מכיר אותה שרון: כן תגידי לה שאני אוהבת אותה ותימסרי לה נשיקות תודה מאמי חח איזה חמודה אני: חח תודה שרון : בי מאמי אני: בי יו אחרי זה בכיתיייייייי מוות מזה בכיתי כי מרוב שרציתי לי לדבר אם אדם ואדם היה הכי חשובבבב שחכתי איך איךך גם לא היה לי נעיםם יו מזה בכייתיי אבל אמרתי טוב אני בטוחה שניא ידבר אם אדם אבל עדין המשכתי ליבכות כי אדם הוא הבנאדם הכי חשוב לי בעולם!!!!!!!!!! טוב אבל היום בדרך מהטיול דוד של שרון יתקשר ליראות אם שרון יתקשר ואמרתי לו שכן ואמרתי תודה ושלא הספקתי לדבר איתו הרבה והיה לי משהו מאוד חשוב להגיד לווו (על אדם) אז הוא אמר טוב אני יתן לך לא רק לדבר איתו גם להיפגש איתו שהוא יבוא אלי אני יגיד למורן (חברה של אחותי) לקחת אותך איך שמחתי יששששששש סופסוף יוצא לי משהווו שרון כמה חמודד ובאמת היה מושלם!!!! אני אוהבת אותך שרוני אדם נסיך שלי אין עליךךך אני אוהבת אותך SHAHAF LOVS ADAM דושה יוסף!!!

אבל זאת לא כל השיחה!! חח

הוא גם שאל אותי מה קורה וזה.. תגיבו בנות יא רעותתתתתת סתוונית ביכלל צריכה להגיב

רותעע שליייי../images/Emo99.gif

ק-ש-ה לי בלעדייךךךךך אני
אותךךךך!!!

חחחחחחח

הרגגגת אותי
קיצר לא נורא העיקר דיברת עם שרוניקקקקס (:) %& ליללה דוושששי יווסססף
אוהבת אותךךךךךךךך 3>

שחף....

איה כיף לך מאמי שמחה בשבילך....... הלואי עלי לדבר איתו אוף היום יתקשרתי לדמוש ואביחי והם מכחישים אוףףףףףףףףף הם אומרים שזה לא הם וזה הםםםם איזה עצבים אוף אין לי מזל יאלהההההההההה

תודה נשמה ו..

למה לי יש מזל?? כן נכון דיברתי אם שרון וכיף וזה אבל לא אמרתיי על אדםם ועוד קניתי לאדם מתנה מה איתה??? טוב אולי אני יפגש אם שרון אז אני יביא לו תמתנה של אדם וזה.. ומסתומרת יתקשרת לדמוש????????? איך את יודעת שזה הוא מאמי? אם הוא אומר שהוא לא

לא תקשיבי שחפוש

כי אני יודעת שזה המספר שלווווו בודאות!!! אז יתקשרתי והוא אומר לי כאילו אמרתי אדם אז הוא אומר רגע טוב חיכיתי לא עונה אחריזה אמרתי עוד פעם אלו אז הוא אמר חכי רגע טוב? אז אמרתי טוב וזה הקול של אדם אניי מכיחרה תקול שלו טוב טוב חחח ואז הוא אמר כזה אני ידבר איתך עוד.... ולא שמעתי תהמשך הטלפון יתכבה איזה עצבים יתנתק השיחה ואז שיתקשרתי עוד פעם אמרתי הלו והוא ניתק הוא אמר שזה לא הוא ואם זה היה טעות היו אומרים טעות ולא משאירים אותי על הקו כנראה היה לו מלא טלפונים כי שמעתי אותו מדבר אם עוד..... הבנת???? הוקצור אין לי מזל!

למעלה