דיברתי איתו.

michelle2113

New member
דיברתי איתו.

כבר יום שלם שהם מחוץ ללבנון... "חזרנו לארץ ונישקנו את האדמה" הוא מספר לי... הוא כל כך אדיש להכל......... איך עושים לפרחים שלנו דברים כאלה? המ"פ שלו וחבר שלו לצוות נהרגו. זה אסון...והוא כל כך אדיש... כואב לו לשמוע את המשפחה שלו (שכל כך תומכת בו ומחזיקה אותו) ככה שבורה...מדאגה. והוא רק רוצה שהכל ייגמר כבר.............ובטמטום רב מאוד אמרתי לו שאני מקווה יותר ממנו...מאיפה לי?... אני מרגישה רע עם זה שהוא שם...אדיש...כולי הערצה אליהם...שישמור אותם האל! בבקשה...בבקשה...רק שייגמר כבר...

י רדן

New member
אני שמחה לשמוע ששמעת מחברך

והוא בסדר ומרגיש טוב, בטח הוקל לך קצת.

michelle2113

New member
לא ממש...:(

זה רק גורם לי לדאוג ולפחד עליו יותר... הוא לא רוצה להיות שם! ועושה את זה כי מן הסתם אין לו בררה... וזה באמת קשה להיות חלק ממה שעובר עליו, ובגלל זה להיות קשובה לחדשות ולמה שקורה בלבנון, ועם כל "חילופי אש קשים" להחסיר מאתיים פעימות... והוא לא הפסיק לקוות שזה ייגמר. והרס אותי לשמוע אותו אומר שקשה לו לשמוע את אבא שלו ואת אחותו שבורים כל כך. אני מרגישה שאיבדתי חלק מהתקווה...

סמדר בנ

New member
אל תאבדי תקווה

תמיד צריך לחשוב שהמצב יכול להשתפר - אלמלא התקווה הזו באמת מצבנו היה רע. כולנו מתפללים איתך לשלום חברך, שיחזור במהרה ובשלום

ע ו מ ר 4

New member
ואש ותמרות עשן"

ואתה שם למעלה...האם אתה שומע? עשה שיחזרו בשלום. כותרת מעט ארוכה? אפשר לעשות כותרת בהמשכים וככה תהא התפילה אל האל שבמרומים חזקה יותר.

michelle2113

New member
לא. הם אומרים שזו הדרך היחידה להמשי

להמשיך כרגיל. להלחם בשפיות. לא מתוך כעס ועצבים ועצב...מתוך שיקול דעת והגיון. ככה הם פועלים...נראה כאילו מלמדים אותם לעשות את זה...:)

little moon

New member
גם אני דיברתי עם החבר...

דווקא אצלם היה היום בלגן... הוא לא יכל וגם לא כ"כ רצה להסביר מה קרה... אבל אמר- "אני מקווה שלוחבשים לא יהיה כ"כ מעניין" אז כנראה שנפצעו שם... אני מדברת איתו ומנסה לעודד אותו ולהשמע עליזה ומסביב אני שומעת צעקות ויריות, והוא אומר בבהילות שהוא חייב לזוז ומנתק... מה יהיה...

michelle2113

New member
יהיה בסדר...חייבים להאמין בזה.

גם אם לא כל כך רוצים. איפה הוא נמצא?

למעלה