שששששששששש נבלההה
י ירדנושששששש New member 4/4/07 #106 ../images/Emo42.gif את בכלל שקט.. אני מתקשרת והפלאפון מכובה אהאא. =\
מ מיכלוש יוסף New member 4/4/07 #64 ../images/Emo15.gifפ'סדר , לא אמרתי שאת מפגרת ! פשוט סתם אמרתי לך שתדעי . . .
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 4/4/07 #120 ../images/Emo110.gifלאאאאאאאאא קודם כוללל אני לא יתקשרתיייי כולם יוםםםםם וגם בפעם השניה שיתקשרתי זה היה בשביל שחףף ואחריזהה מורן יתקשרה עליו כי היא רצתה לדבר איתו אז זה היא יתקשרה מהפוןן שלו ונתנה לי לדבר איתו זה ממש לא הטרדה!
../images/Emo110.gifלאאאאאאאאא קודם כוללל אני לא יתקשרתיייי כולם יוםםםםם וגם בפעם השניה שיתקשרתי זה היה בשביל שחףף ואחריזהה מורן יתקשרה עליו כי היא רצתה לדבר איתו אז זה היא יתקשרה מהפוןן שלו ונתנה לי לדבר איתו זה ממש לא הטרדה!
נ נופר סלב שכזאת New member 4/4/07 #98 ../images/Emo20.gifספיר כנסי דקה ! זה כבר לא יפה את לא מבינההה.. כמה פעמים את מתקשרתת זה מטרייד זה מציייק הוא גם בן אדם ולמה ניראלך שאם ישלו איסיי הוא יביא לך אותו?!!?
../images/Emo20.gifספיר כנסי דקה ! זה כבר לא יפה את לא מבינההה.. כמה פעמים את מתקשרתת זה מטרייד זה מציייק הוא גם בן אדם ולמה ניראלך שאם ישלו איסיי הוא יביא לך אותו?!!?
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 4/4/07 #127 ../images/Emo110.gifכנסיייי אני רק ישאללל מי אמר שיביא לי??? ועזיבי כבר דברנו בפון על זה........
נ נופר סלב שכזאת New member 4/4/07 #69 ../images/Emo20.gifהיא התכוונה מהאיסי לפלא \ : , מסכןן היא מתרידה אותו הסתוונית הזאת !