דיברתי איתוווווווו..

../images/Emo15.gifאההה . . . ../images/Emo9.gif

בכל זאאאת חעחע , יש לי ת'איסי שלו , אבל אני כמעט בטוחה שזה שלו .

hen love noli

New member
מאמימייייי

שמחה בישבילך כפרעע איזה חמודדדד הוא איזה יחסס הוא נותןן אווווף למה אלי בחיים לא מתקשרים חח מאיפה אתם משיגים מספרי טלפון יאלללהה חיחי אוהפ'תותך
חנו'ש:]]

מאמוש.....

תודה נשמה אני בטוחה שיתקשרו אלייך בסוף גם יל זה היה ככה פעם גמאני אוהבתת אותך חחח ממוואאה

../images/Emo110.gifחנוש????

חחחח אני סדרתייי לה כול כך רציתי שהיא תדבר איתו אז נתתי לה תפון שלוXD גם לך זה יהיהי מתישהו חייי=]

../images/Emo103.gifמה חמוד בו? אני עצבנית אש

עלייייייייייו.
שחף אומרת לו "אני אוהבת אותך" והוא כזה אדיש ! ! ! במקום להגיד לה "גמני מאמי", הוא אומר "תודה תודה". אוווח דורשד כאפה. אביחי בחיים לא היה אומר תודה. הוא היה אומר גמני נשמתי ...

../images/Emo110.gifכנסי נבלההההה

לא נכון שאנינ דברתייי איתו הוא אמר ליי יא חמודהה גמאני גמאנייייי וגם את כולכיםם כאליו תמעריצות אז ששששששששששששש

יאא שחףףףףףףףףףף

איזה כיף לך.. שמחה בישבילך!!! באמת את לא יודעת כמה שאני שמחה עכשיוו בישבילך.. כ"כ מגיע לך.. אני מאחלת לך שיהיה לך עוד מלא מלא פעמים שתדברי איתו ותיפגשי אותו.. חח איזזה חמוד אדםם ואי..אוכל פיצה חח.. שחף?אני פשוט אוהבת אותך!!!! מריה סנדלר.

חחחח יפשלי...

תודה נישמתי אני כ"כ אוהבת אותךך כה אדם כזה נשמה חמודי כזה מריה? גמאני נורא נורא אוהבת אותך תודה אהבה שלי

../images/Emo207.gifבנותתת

מלא זמן לא כתבתיי אבל שתדעו שאני פה תמיייידדד מתה עליכןןן דילב הזכויות לךך על הנצלשש חחח חג שמח וכשר לכולכןן ולבנים גם כמובןן אוהבתת את כולכןן ואותם לור-אן אשר=]]

../images/Emo15.gifחח זכויות על הנצל"ש ? , ../images/Emo12.gif

ממתי יש ? . D: מאמי היית צריכה לנצלש במקום אחר . . .
עד שסופסופ זה קשור לבנים , :][: אבל לא משנה , כבר נצלשת - רק לפעם הבאה תזכרי .

למעלה