דיבורי פאצ' (0.48) את כל השיחות על הפאצ' החדש, בבקשה לשרשר לפה, תודה.
ו ווינגז New member 13/12/07 #1 דיבורי פאצ' (0.48) ../images/Emo47.gif את כל השיחות על הפאצ' החדש, בבקשה לשרשר לפה, תודה.
N Noa98 New member 13/12/07 #2 שאלה - כשיש פאצ'ים חדשים אמורים לראות במשחק איזשהם שינויים או משהו ? סליחה על הבורות , קצת חדשה
מ מאור כהן1 New member 13/12/07 #5 כן, יש לאחר שתתקיני את הפאץ'. סעי לאילנה...איפה המונית השחורה.. למעלה..יש פיה..תלחצי עלייה ואת בעיר!
ר רועי כוכבי New member 13/12/07 #4 מההההה..??? שאלה... אני מנסה להכנס והוא לא נותן לי בכלל... דוחה אותי בסף... קרה לעוד מישו?
ר רועי כוכבי New member 13/12/07 #9 אהאה... גם משנים את ההודעות הישנות של פריטי.. הקאש ה"""""חדשים"""""... גם את המד חיים של המפלצות... וגם המפה של וויקטוריה עם העיצוב החדששש... וווווהו... זה יקח זמן.
אהאה... גם משנים את ההודעות הישנות של פריטי.. הקאש ה"""""חדשים"""""... גם את המד חיים של המפלצות... וגם המפה של וויקטוריה עם העיצוב החדששש... וווווהו... זה יקח זמן.
ר רועי כוכבי New member 13/12/07 #12 נמממ... אני לא זוכר מי בדיוקקק אמר... אבל ראיתי שזה מה שיהיה בפאצ החדש... ואז... בום! ב15 בינואר עבודה 4!!! |דרמה||פחד||דם||רצח|
נמממ... אני לא זוכר מי בדיוקקק אמר... אבל ראיתי שזה מה שיהיה בפאצ החדש... ואז... בום! ב15 בינואר עבודה 4!!! |דרמה||פחד||דם||רצח|
ה המכשפה מפורטובלו New member 13/12/07 #28 כמה דברים יש בתאריך הזה../images/Emo12.gif יומולדת לכלב שלי יומולדת לבנדוד שלי, וסוף הפגרה של נמלטים (בקשר לעבודה הרביעית, זה לא כלכך משנה לי.. כי אני רמה 38 ועולה ל-א-ט כי בקושי יש לי זמן לשחק (כל היום אני עובדת ) )
כמה דברים יש בתאריך הזה../images/Emo12.gif יומולדת לכלב שלי יומולדת לבנדוד שלי, וסוף הפגרה של נמלטים (בקשר לעבודה הרביעית, זה לא כלכך משנה לי.. כי אני רמה 38 ועולה ל-א-ט כי בקושי יש לי זמן לשחק (כל היום אני עובדת ) )
ד דוראן2 New member 13/12/07 #27 למנהלת הפורום עם כל הכבוד אם אסור בפורום ביטואים פוליטים לא כדי לצנזר את החתימה שלה