דיבורית BLUETOOTH למחשב נייד?

asafwoow

New member
דיבורית BLUETOOTH למחשב נייד?

שלום, בשעה טובה קניתי מחשב נייד עם תקן bluetooth בילדאין. רציתי לדעת אם יש דיבורית אלחוטיות (דוגמת אלו שנמכרות למכשירים הסלולארים) שתומכים גם בחיבור אלחוטי למחשב, וגורמים למכשיר לתפקד כ"מקרופון ורמקול". האם כל דיבורית אלחוטית BLUETOOTH שתומכת בסלולאר יכולה לתפקד בתור מקרופון ורמקול? מטרת השימוש היא דיבור בסקייפ/ תוכנת VoIP אחרת, מבלי להיראות "מגוחך" בבתי קפה. יש לכם הצעות/ רעיונות בסכומים של עד 200 ש"ח ? אשמח לשמוע ותודה מראש,

YossXP

New member
בעקרון..

כל דיבורים BT מזדהה בתור התקן שמע. אם תגדיר אותה כהתקן המועדף עבור יישום מסוים, או עבור המערכת כולה, היא תשמש גם בתור רמקול וגם בתור מיקרופון כך שתוכל להראות מגוחכך פחות כאשר אתה עושה בה שימוש.. רעיונות... www.zap.co.il

asafwoow

New member
asafwoow

תודה רבה :) ברשתות הגדולות (אני לא אציין שמות כדי לא לפגוע) לא ידעו לענות לי, ולחלק אפילו אמרו שהמחשב יזהה את ההתקן BLUETOOTH אבל לא ידע כיצד להתייחס אליו. תודה.

nova

New member
ניסיתי את זה ולא הצליח לי.

זה תלוי איך הדיבורית מזדהה מול המחשב. אולי בדגם אחר זה כן יצליח..

YossXP

New member
דיבורית של מוטורולה

עבדה ללא בעיות.. הגדרתי אותה כקלט/פלט מועדף עבור אודיו וכל הצלילים יצאו ישירות ממנה

asafwoow

New member
סוללת מחשב ו-BLUETOOTH

האם כשחיבור ה-BLUETOOTH במחשב פתוח הסוללה במחשב הנייד מתחילה להיזלל משמעותית? ואם כן, האם יש הבדל בזלילה בין אם יש שימוש ב-BLUETOOTH הפתוח, ובין אם אין שימוש ב-BLUETOOTH הפתוח?

YossXP

New member
אכן...

כאשר ה-BT פעיל, הוא צורך יותר חשמל אחרי הכל, זה רכיב רדיו שמשדר. למרות שאין לי מידע מדוייק על ההבדלים בזמן הסוללה בשני המצבים, אי אפשר לומר שמדובר ב'זלילה' משמעותית.

למעלה