דיבורית לקסדה PARROT Vs CARDO

R-יק

New member
דיבורית לקסדה PARROT Vs CARDO

מי יכול להמליץ/ לשלול?

cafesito

New member
על אילו דגמים אתה מחפש מידע?

לכל אחת מהחברות מספר דגמים. לפארוט יש דגם עם שלט רחוק שמותקן על הכידון והוא נוח ועמיד מאוד. יש דגמים זולים ללא אינטרקום ועם שמע פחות מוצלח לדעתי. לקארדו שירות מצוין בארץ ובסטים הזוגיים של ה- G4 והדגם שלפניו יש איכות שמע מצויינת ומרחק דיבור קבוצתי עם שלושה רוכבים, גדול משל הפארוט. לשניהם יש מתחרים במחירים זולים יותר עם יבואנים מסודרים בארץ, אם אתה מחפש דגם ברמת הביניים ולא את היקר והמשוכלל ביותר. בקיצור, מה אתה מחפש ומה הצרכים שלך? כי אין תשובה חד משמעית ושניהם טובים.

anigodin

New member

T0MERKE

New member

הסקאלה FM החזיקה יפה הרבה זמן, שידרגתי ל G4, הסאונד פשוט עולם אחר.

בוריס נ

New member
את סקאלה FM ניסיתי מזמן ואני לא זוכר, אבל

את הסאונד של G4 קשה להגדיר "עולם אחר". ההשוואה שלי היא למערכת NCOM2 של NOLAN שמותקנת בקסדה שלי. יש הרבה פיצ'רים ב- G4 שהופכים אותה למערכת מצויינת. סאונד זה לא אחד מהם. הנסיון שלי עם G4 די קצר - כמה ימים, אבל הסאונד שם היה ממש לא משהו. חלקית זה נובע מהרמקולים הקטנים. לפי מה שנאמר לי, ב- G9 זה ישופר משמעותית. הרמקולים אמורים להיות איכותיים יותר וגדולים יותר.

xfwind

New member
כמה גרוע יכול להיות המוצר מבית DX

אם חשקה נפשי בדיבורית והתקציב הוא עד 250 ש"ח, אין משהו סביר
מישהו מכיר את המוצר הזה או אחר דומה במחיר
באתר שלהם יש קצת המלצות.... לנסיעה בעיר במהירות חוקית.

aaronc76

New member
יש יד 2

חוץ מזה, התענוג האמיתי הוא שאני לא זמין בזמן רכיבה...

xfwind

New member
אני בד"כ נהנה מהסטטוס של לא זמין

אבל מידי פעם האינטואיציה עוצרת אותי לענות, או אם בא לי להתעסק עם החיבור - אני מחבר אוזניה חוטית ומניח הטלפון בכיס העליון של המעיל. אתמול, עצרתי לענות - וקיבלתי הודעה לקחת משהו שחיכיתי לו ממקום שהייתי ממש בסמוך אליו - מסוג הדברים שגורמים לך לחשוב על כל העניין פעם נוספת.

anigodin

New member
חפש באיביי

אני את הסקאלה ריידר שלי קניתי משם חדש. עלה חצי ממה שנמכר בארץ.

xfwind

New member
רואה ב-300$ וב- 40$ מה ההבדל?

מה אני אמור לחפש? רוצה דיבורית פשוטה בין הסלולרי אלי BT.

anigodin

New member
יש כמה דגמים

החל מהדגם הפשוט ביותר שאם אני לא טועה, נקרא סולו והוא פשוט דיבורית שמתחברת דרך השן הכחולה לטלפון או ל-GPS. הדגם השני הפשוט הוא ה-FM. הוא זהה לראשון בתוספת של רדיו FM (זה הדגם שיש לי כבר שלוש שנים). הדגמים המתקדמים יותר כוללים כבר אוזניות לשני רוכבים (או רוכב ומורכב) ואפשרות להתחבר לרוכב מקביל ולדבר דרך ה-BT. אם אתה צריך רק דיבורית בלי כל השטויות מסביב - קח את הדגם הפשוט. ואם מוזיקה לא מפריעה לך להתרכז בנהיגה - קח את הדגם עם הרדיו (אם הבנתי נכון מהשרשור יש לו דגם חדש שנקרא G4). המחיר ע"פ איביי - החל מ-60 דולר (אחד חדש שנמכר ללא אריזה ולא היה בשימוש - השלישי ברשימה בלינק המצורף). חדש מהחנות עולה בסביבות 150 דולר (לא כולל משלוח). http://www.ebay.com/sch/?_kw=scala ...=100&_localstpos=&_sc=1&_sop=15&_stpos=&gbr=1

knightrider

New member
תודה

בדקתי את המפרט,לא צויין שם לגביי אפשרות חיבור של שני מכשירים שונים לדיבורית אחת.

למעלה