דיבורים [ :

מיוש94

New member
מישהו יודע לאן אישתי נעלמה?!

היא כבר כמה ימים לא פה.. אורפז אורפז הילדים קוראים לך!!! <חח רק היא תבין>

מיוש94

New member
אורפזי כפרעע עלייך חיים שלי!!!!!!../images/Emo99.gif

מה סיימתם את השיפוץ? או שסתם הלכת הביתה? ה=ת=ג=ע=ג=ע=ת=י א=ל=י=ך!!!!!!!!!! תגידי לי פעם הבאה התקפת לב עשית לי!

כפפרה עלייךך נסיכה שליי

לא סימנו את השיפוץץ אבל אנחנו גרים בבית חחחח אבל עוד מעט בעזרת השם נסייםם והמחשב שלי לא מחובר בבית חח

מיוש94

New member
חייבת להגיד שזאת פעם אחרונה שאני אוכלת בארומה

ישבתי היום בארומה עם חברות שלי וחברה שלי הזמינה לנו איזה ארוחה והיא אמרה והדגישה שבאחת מהארוחות(הארוחה שלי)לא תהיה טונה. הארוחה כללה סלט,גבינות,לחם,שתייה וחביתה. אחרי שקיבלנו את הארוחות אני מתחילה לאכול את הסלט,ומה אני מגלה? יש בו חרק....ישר הלכתי עם חברה שלי הם ביקשו סליחה והביאו לי סלט חדש. התחלתי לאכול את הסלט ואני מרגישה טעם מוזר וגם ראיתי בתוך הסלט משו מוזר.זה היה טונה!!!!!!!!!!!!! ואני שונאת טונה!!!!כל כך נגעלתי והתעצבנתי!(בסוף חברה שלי אכלה את הסלט). והחביתה הייתה חסרת טעם! בסוף אכלתי מכל הארוחה הזאת לחם עם חמאה ושתיתי אייס קפה! לא חוזרת לשם יותר בחיים שלי!

reut444

New member
היי כולם :]

אממ סליחה על ההזנחה הארוכה :] לא יקרה שובב:] חזרתי לפורוםםם! :] להפציץ בהודעותת חח כי סהר הכריחה אותי D: חחחחחחח סתםם D: חזרתי לתמידד ! :] אז מה קורה איתכם ? איתי חראא ..שיעורי בית לחופשש..

חיחחיחיחי

האמת שאני לא בטוחה שאנחנו ממש מכירותת חחח אבל ברוכה השבהה :] ותפצצי בהודעותת חחחח מה קורה איתי? קורה שחם לי מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד ויד לי שתי עבודות להגיד =/

למעלה