כיף לךךך
מ מיוש94 New member 13/6/08 #45 היה עכשיו היי סקול מיוזיקל 2 חח סרט חמוד..לא יותר... יש שם קטעים מפגרים ויש קטעים חמודים. רוב השירים יפים חחח לא יודעת למה כתבתי אבל מה אכפת לי יותר הודעות שסהר לא תגיד שאנחנו לא משקיעים
היה עכשיו היי סקול מיוזיקל 2 חח סרט חמוד..לא יותר... יש שם קטעים מפגרים ויש קטעים חמודים. רוב השירים יפים חחח לא יודעת למה כתבתי אבל מה אכפת לי יותר הודעות שסהר לא תגיד שאנחנו לא משקיעים
מ מיוש94 New member 13/6/08 #47 שבת שלום חבר'ה!!!!! איפה אתם ישנונים?~?~? מה אוכלים לארוחת ערב? עושים היום משו? יוצאים? ישנים?
S Sahar Sweet Girl New member 14/6/08 #52 דג וקציצות חחחחחחחחחחחחחחח מדברת עם החבר בעיקר והיום חוזר לי המחשב לקצת זמן.. מיה תמשיכי עם מה שביקשתי אם תוכלי בבקשה בסדר? תודה ענקית מואה
דג וקציצות חחחחחחחחחחחחחחח מדברת עם החבר בעיקר והיום חוזר לי המחשב לקצת זמן.. מיה תמשיכי עם מה שביקשתי אם תוכלי בבקשה בסדר? תודה ענקית מואה
ר רותמוששששששששששששש New member 14/6/08 #62 נענה באיחורון D: אז אמממ... D: יצאתי לחברה שליי לראות סררטים D: היה מצחיק אאאאאאאאאשששששש... D: וזההו
נענה באיחורון D: אז אמממ... D: יצאתי לחברה שליי לראות סררטים D: היה מצחיק אאאאאאאאאשששששש... D: וזההו