דיבורים לסופ"ש

כנסו כולם!!!

באמת סליחה שאני פותחת הודעה חדשה אבל אני רוצה לספר לכם משהו: הרגע שמעתי את השיחה של אדם ופלורין המתוקה הזאתי
איזה כיף לה אני מזה שמחה בישבילך !הא וכל מי שלא האמינה אז עכשיו הנה לכן הוכחה שזה אמיתי!כל מי שרוצה שתיכנס לאיסי של פלורין: 320161377 ושתישמע את השיחה , השיחה היתה מאד מעניינת חחחחח .. זה היה הקול שלו באמת!!! כיף לךךךךךךך הלוואי שהיתי מדברת עם שרון ככה!עם היתי מדברת עם שרון אז לא היתי יודעת מה להגיד בירצינות חח. טוב אז לעניינו..השיחה היתה בערך ככה: אדם התקשר אל פלורין והיא ענתה ושאלה מי זה והוא אמר אדם והיא כזה אדם איזה אדם? אז הוא כזה אדם יוסף! אז היא כזה התרגשה והכל כדאי לכם להכנס לאיסי שלה ולשמוע את השיחה חח... טוב אז עכשיו אני צריכה לעשות שיעורים!
הדבר הכי משעמם! אז עפתי פלורין אני שולחת לך נשיקה וחיבוק כזה:
חח.. אוהבת את כולן!ביוש.. מריה סנדלר

אמל'ההההההה:(:(:(

די את לא מבינים מה קרה עכשיו.. טוב בטח אתם יודעים ראשון לציון?פיצוץ?מכונית? בקיצור אני גרה בראשון ואני בדיוק שתי שניות והפיצוץ הזה אני הולכת נכון הכביש שהראו זה הדרך שאני הולכת לחטיבה יו איזה פחד אתם לא מבינות ואני שמעתי ת'בום כל כך קרוב שתי שניות לפני שזה קרה יצאתי בדיוק ב 2 מהבצפר כמה שניות אחר כך כזה בוםםם! מזה פחדתי וראיתי מלאאא אנשים צועקים רצים אבלנסים משטרה אליקקופרים מה שאתם לא רוצים וםג עכשיו יו אני עדיין רועדת מפחד אתם לא מבינים ראאייתיי הכלל!!! גי אמאאא כל כך פחדתי וגם הרגשתי תהדף באמת..יקחו אוצתי אולי עוד מעט לרופא או משהוא כי אני לא יודעת עדיין בשוק כזה ואולי חס וחליחה וחס נפגעתי או קיבלתי שוק.. אני יודעת שזה ארוך אבל הייתי חייבת חייבת! לפרוק את זה איתכם:(:(:( כמה טלופונים רצו בבית שלי ועוד היום הייתי צריכה לצאת אבל אני לא יצא בחייים היום אני לא יצא.. בני כלבים הערבים המטומט ממים האלה {סליחלה על השפה] ררררר מזל שהוא מת חבל על הפצועים הקליןם האלה לא חשוב אולי תעודדו אותי קצת?!?!?!

../images/Emo16.gifSHABAT SHLOM../images/Emo16.gif

שיהיה לכולם ש.ש לקשה הבנה..שבת שלום,או משולששווהשוקיים..
אל תתפלאו..זה מהבצפפר..בגאומטרייה חעחע לא קשוור.. ממ..רציתי לדעת איך כול אחת ואחד עבר את השבווע.. אז אני מצווה
שכול אחת ואחד יגיבו..מובן.? אני פשווט הזנחחתתי המון, סוריי פשווט סידרתתי,וניקיתתיי הקיצר חרשתיי בבית! טווב אבל לא להגזים..יצאתתי..הקיצצר פפוורום שלי?
אוהבת אותכםםםם
ל ה ג י ב

גם לך סיתוש שליי..

שבת-שלום לכולםם פורום שלי חולה עליכםם 1417 מואההה משפחה שלי שבת שלום לכולםם אני פה אז תעשו צחוקים קצת..

../images/Emo47.gif דדדדוווששששששששה ,, ../images/Emo13.gif

איזה מושלם דמוווווששוששששוון (:) #@%
חחחחחח שמעת ת'קול הנדיר הההזה ? + איזה כייפ לפולררינננקקקי @#$ :]]]]]]]]]]]]]] .

חח כה...

יוו האדםם הזהה איזה כל ואיך הוא אמר טוב חח לאכול אותוו אם קטשופפפ חח נסיךך פשוט מושלם הדמושלם חח ואיזה קרועתת חח עלק פלורינקי חחחחח באמת כיפלההה חח =] אדם יוסף נישמתי היחידה SHAHAF LOVE ADAM דוש יוסף!! ותיראי החלפתי כינוי באיסי

../images/Emo47.gif דדדדוש חחחחחח

חחחחח עם הקקטשוופ ה ר ג ת .......................... #$&@ קיצר אני באה איתך לגבעה אבל איך נפגשגש ?

חחחחחחח ../images/Emo5.gif

שששח . גם ללי חחחחחחחחח . @ אוופ איפשר לקבבוע |||||||||; . @#$ טרילילילילילילייייייייייייייי וואי שורפת לי הבטן אכלתי יותר מדיי היום P; אוהבת .

../images/Emo47.gif אמ . אני עברתי תשבוע ,, $#%@

ביצפר , ביצפר , ביצפר ... קניון ארנה בהרצליה P; @#%& והיום זכיתי לשמוע ת'קול הכי יפה בארץ של דמוש בזכות פלורינוש (:) תודדדה ........... $@ ש.ש מאמיייי

שבוע נחמדד../images/Emo210.gif

ברובו הייתי בביציפפרר =\ חח , אבל היה בסדדר [; שבת שלום לכוווללםם (=

סתוונית ... שבת שלום גם לך

איך עבר אצלי השבוע..? אממ .. בסדר ... קנו לי משהו שרציתי המון זמן שזה תמונה כזו שמכניסים לתוכה מסטיקים ויש ידית וכשאתה רוצה מסטיק אתה מסובב ת'ידית ויוצא לך מסטיק .. וכל השאר היה סבבה היום הייתי עם הבן של בת דודה שלי זהו...

תתחדשי...

אני עונה פה לכולם אה טוב תיצטרפי גם לשיחה שלי ושל ליקה חח סתם דברים מצחיקים אני אוכלת עכשיוו ככה ליד המחשב יש לי בסנדוויץ את אדם ומלא קטשופ ומלח וחומוס חח יאממממיי טעיםם

למעלה