דיבורים דיבורים

sporTV

New member
דיבורים דיבורים

ערב נפלא, אומרים לי שאני מדבר המון! וזה נכון, אני גם לרוב שומע את עצמי אז אני מבין. אבל כשאני ישן מסתבר שאני מחסל חשבונות עם העולם התחתון וחברות שמייצרות חלב וטלויזיות... ועם אחותי שאני מטורף עליה! למישהו מכם זה קורה גם? הוריי אומרים שאני מדבר צועק לפעמים וכו' וכו', אני מניח שזה מלחצים פסיכולוגיים, השאלה היא האם זה יכול להיות גם מתרופות. למישהו יש מידע בנושא? מזל שאני מדבר רק שטויות.

A n t o n

New member
לא הבנתי

אתה מדבר בשינה? אם לא אז מה הבעיה מה זה מפריע?

sporTV

New member
הקלטות עדיין אין!

אנטון!! מה לא הבנת? תקרא! כן מדבר משינה.

A n t o n

New member
תרגע

רק לך מותר להיות דיסלקט?
עכשיו אין לי שום בעיות אבל כשהיתי קטן סיפרו לי שקרה לי כמעט כל לילה, התישבתי על מיטה באמצע השינה והתחלתי לבכות או לדבר שטויות אבל לא זכרתי כלום בבוקר... כמה פעמים אפילו הלכתי בשינה. פעם אחת התעוררתי כשאני פותח חדר של אחותי, לא הבנתי איך הגעתי לשם ולמה... היא התעוררה ואז היתי חייב להמציא תירוץ, שאלתי אותה האם היא לא צריכה לקום כבר חחח (4 בלילה..). אולי יש קשר לתרופות או שקיבלת יותר מדי חמצן...

sporTV

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הצלת עצמך ממבוכה בפני אחותך. אחותי הגדולה (הבריאה ברוך השם) לפני שנים מספר, פשוט קמה בשעה שבה הוריי היו ערים עדיין, ויצאה מהבית תוך כדי שינה, פתחה השער של הבית ובמזל אמא ראתה אותה ורצה החוצה. משהו מוזר קורה באיזורנו!!! אולי זה החמצן...נראה.

A n t o n

New member
חחח לקחת ברצינות שאתה דיסלקט אהה

תגיד לי אולי החמצן שאתה משתמש בו מיוצר בצ'רנוביל? עכשיו הכל מובן... תזהר שלא יצמחו לך עוד זוג ריאות.

למעלה