דיבוג Stored Procedure...

adam222

New member
דיבוג Stored Procedure...

יש לי Stored Procedure עצום בגודלו 550 שורות... היכן שהוא יש שם שגיאה, כלי הניפוי של SQL, הם בלשון המעטה יעילים... כך שאני לא מצליח לאתר את השגיאה. נזכרתי שבאחד מכנסי MS בנושא dotNet נאמר שאפשר לדבג Stored Procedure ע"י לשים Breake Point על אחד מהשורות, ולדבג את זה שורה שורה... חיפשתי ומצאתי שניתן לעשות ע"י הוספת השרת לסביבת הפיתוח אבל לא מצאתי היכן לשים את ה- Brake Point... הלמישהו יש רעיון... או אולי אפילו ניסה את זה... ואולי אולי גם הצליח

gilad g

New member
המממ

אני חושב שאתה שם את ה-BP כמו שאתה שם כל BP.. לא? (כלומר, לחיצה על הצד השמאלי של התצוגה). אגב, ניסית את גוגל/MSDN?

adam222

New member
חרשתי

על DEJA (למי שלא מכיר DEJA=Google, עוד לפני שהיה גוגל... תנסו www.deja.com... ולא מצאתי בינתיים, שלחתי שאילתה למיקרוסופט... אני ממתין לתשובתם. אני אעדכן אם יהיו התפתחויות מענינות

adam222

New member
יש לי Query Analyzer

אבל הוא לא מספק את הסחורה, הוא לא עוצר ב- BP... והוא לא מאתר היכן השגיאה...

צר לי, אבל הבעיה היא בגוף השאלה

"יש לי Stored Procedure עצום בגודלו 550 שורות" זו כבר התחלה רעה... פשוט, ידנית תחתוך אותו, קריאה קריאה עד שתגלה איפה הבעיה...לדבג SP זה סתם כאב ראש

adam222

New member
אין מנוס מהכמות הזו

בקוד זה היה הרבה יותר כבד \ מסורבל \ לא-יעיל. אין מקום לחתוך, הכל מקשה אחת: UNION-ים המחוברים ל-VIEW-ים עם קריאות ל-USERDEFINEDFUNCTIONS... עם עשרות טבלאות... חלקם לעידכון וחלקם לקריאה... מטורף לחלוטין! אבל זה הכרחי.
אם יש אופציה כזאת בסביבת הפיתוח שלי, אז למה לא??

למעלה