דיבוב ילדים

or19951

New member
דיבוב ילדים

איזה אולפנים מעסיקים ילדים [בני 10+]? קראתי בשנה שעברה במגזין כתבה על ילדים שמדבבים וזה ממש עשה לי חשק... יש כמה בעיות... 1. לאף אחד מהאולפנים [נ.ל.ס., אלרום ודאבי דאב] אין אתר אינטרנט 2. ממה שהבנתי הם לא קרובות לביתי [ליד רחובות] 3. אני לא יודע איך מתקבלים אליהם אתם יכולים בבקשה לעזור לי?
 

or19951

New member
מקפיץ../images/Emo163.gif

 

mikeys barking

New member
ענו לך על השאלה-

הקישור בתגובה של רותם מגיע לרשימה של אולפנים ופרטים שלהם. אם יש לך עוד שאלות, אתה מוזמן לבדוק פה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ForumFAQCat.asp?id=1662&CatID=3529
 

chen010189

New member
מזה להתקבל, אתה לא שחקן

אתה לא חותם איתם על חוזה. יש עבודה באולפן, אתה הולך. אין עבודה, לך לאולפן אחר. בתור מדבב אתה לא מתחייב לאולפן יחיד שאך ורק איתו אתה תעבוד (יש מקרים אם אני לא טועה ודיברו עליהם בפורום, שכן ואני לא זוכרת מהם, אבל זה לא נוגע אל אף אחד מאיתנו בדוק) ממה שהבנתי מיפה עכשיו בעיקר מחפשים ילדים. זה לא שיש אולפנים שמעסיקים -רק- ילדים או -רק- מבוגרים, פשוט להתקשר לאולפן ולשאול אם יש אודישנים ואם כן, הכל תלוי בסוג התפקיד. (אם תפקיד של ילד אז יחפשו קול של ילד, אם זה תפקיד של מפקד קשוח עם קול בס אז יחפשו קול של מבוגר וכו')
 
אור?!../images/Emo12.gifמה אתה עושה פה?

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אוומייגוד...זה אור,אני מכיר אותו הוא מהפורום שאני נמצא בו (פורם סימס וסימסיטי (שליטה!))ואגב,אם אני מעליב,אני מצטער,זכותך להתעניין בדיבוב...סליחה סליחה סליחה
 
למה מעליב?

לי הייתה תקופה חשוכה שכל אחד חדש עם כינוי מוכר כלשהו הייתי שואלת אותו אם הוא מפורום השיר שלנו.. (שאגב פרשתי ממנו בסיום הסדרה. יותר מדי שרשורים. יותר מדי הודעות. מחשב נהיה כבד. עצוב.)
 
למעלה