דיבובים

וואו, יש פה כ"כ הרבה אנשים נחמדים.../images/Emo60.gif

עכשיו מבינים למה הפורום נהיה חרא.

B o B cat

New member
קליינטה, קָלְיֶינְטֶה!

דינה נינה קָלְיֶינְטֶה...זה בספרדית...לא קליינט [אני יודעת שבא לכם להרוג אותי, אני נורא דקדקנית
]

אני

לאישה נקרא נינה ולגבר נקרא ג'ון נינה:מה אתה קורא? ג'ון:ספר על התכוננות לחתונה,מה את? נינה:לומדת בישול ג'ון:יפה,את ממלאת סופסוף את חובותיך כאישה בבית נינה:איך אתה מדבר?אתה רוצה שאני אעזוב אותך? ג'ון:לא נינה:אתה יודע כמה גברים התנגדו שגולדה מאיר תהיה ראש ממשלה?אתה יודע כמה היא סבלה? ג'ון:אה...לא נינה:אה,אם אתה חושב שנשים נחותות אז זה סימן שאתה לא רוצה להתחתן איתי.טוב,שיחת טלפון אחת-כולם יודעים שאתה הומו! ג'ון:לא!!! כעבור כמה דקות: נינה:טוב,הבאתי לך מישהו שמאוד ישמח להתחתן איתך... גון:מי? נינה:עברי לידר!
ג'ון:לאאא!!! תוך כמה שניות עברי מהפנט אותו והוא גם הומו וטסים רחוק... או יותר נכון:כל שיר של עברי לידר הוא זיכרון בלתי נמנע...

בלה בלה../images/Emo55.gif

נוווווווווווווווווו הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! \! ! ! ! ! 1 2 3 4 5 !

למעלה