דיא דה פרגונתאס

דיא דה פרגונתאס

סי אלגונו סאב'ה אדרסו דה פורום לאדינו אן אונידוס אסתאדוס מה ב'ה פאזר פלאזר גראנדה סי מה לו אסקריב'ה. מוצ'אס גראסיאס.

Sarika

New member
סי נו סי דמאנדה נו סי סאב'י

אן YAHOO איי פורום קי סי יאמה LADINOKOMUNITA

SuzieRS

New member
../images/Emo51.gif ל-Sarika וגם ל"חונה לרגע"

על הרצון,המעמץ ועל ההשקעה בזמנכן היקר בהעשרת ידיעתנו בשפתנו וספרותינו הנפלאה.
למנהלותינו: אני חושבת שיהיה PEKADO I MANZIYA שחומרים כאלה ירדו לארכיון ללא שום תועלת לאף אחד. לדעתי הצנועה, כתבות מסוג זה היה טוב לסווג אותם ולשמור בצורה שיהיה קל למצוא למי שמתענין, רוצה לקרוא,ללמוד ולדעת על שפתנו, ספרותנו ותרבותנו הנפלא. ושוב
ויישר כח

Sarika

New member
../images/Emo51.gif גם לך סוזי ולעוד הרבה חברים

בפורום הנפלא הזה, אני בהחלט מסכימה אתך שכדאי לסווג ולשמור חומרים מענינים בקישורים של הפורום כדי שאפשר יהיה להפיק מהם תועלת.

may55

New member
סוזי קרידה וכולם הקישורים המעניינים

אנו משתדלים להכניס מיד לקטגוריית :קישורים האם הכוונה שנרכז את הכתובות בתוך מאמר??? גם את החומרים עצמם אנו משתדלים לרכזכמאמרים ואום משהו שכחנו נא להזכיר ונעשה זאת בכייף

SuzieRS

New member
לרותי ול-May ,תגובה לתגובתכן

תגובה להודעתה של מאי מה -17 בינואר ושל רותי מה-20 בחודש להודעה שלי בתאריך-17 ח"ז. בין האותיות שבהודעות של שתיכן הרגשתי מין כאב והכזבה ומצטערת מאוד שאני גרמתי לזה. רציתי לברך ויצאתי מקללת.ובאמת רציתי רק לברך. אומנם אני מייצגת רק את עצמי, אבל אני בטוחה שכל אחד ואחת בפורום זה מעריך,מכיר ומוקיר את עבודתכן הקדושה ולשם שמיים, ומבלי לצפות אף תודה מאף אחד,רק מתוך אהבה עמוקה לשפתנו לתרבותנו, וכל זה למרות ששתיכן נשים עובדות ובעלות משפחה. כשרק רציתי לשבח את מאמציה של שריקה להביא לפורום כתבות מעניינות, התברר שבאיזו צורה גם פגעתי בכן. אני באמת, באמת מצטערת.

may55

New member
סוזי ???? לא מבינה גם אנחנו משבחות

את שריקה ואת כל אחד ואחד שמביא לכאן דברים יפים הכל למען הלאדינו בכלל לא מרגישה פגועה אני רק עדיין לא התאוששתי ולא חזרתי לעצמי ולכן עדיין לא כותבת הרבה מאוד שמחה ומעריצה את הידע שלך בשפת הלאדינו והשליטה שלך של דיוק כתיבה באותיות לטיניות אני לא מבינה על מה ולמה כתבת כך קרידה נהפוך הוא

may55

New member
קראתי את שכתבתי הכוונה ממש לדעת

האם קל לקרא זאת בתוך מאמר???,ריכוז ממש כך ולא ביקורת רק עיצה בכדי לארגן הכל כנידרש לכן אנו פה העבודה שלנו פה היא טכנית את רוב הדברים הטובים החברים פה מביאים וכך זה צריך להיות

רותי ב.

New member
אווו לא פגעת , באמת שלא

וכל מה שהאנשים מביאים בהחלט חשוב, אבל מה שניסיתי להסביר זה שצריך "לעבד" את הדברים, לפני שמכניסים אותם לפורמטים אחרים שיש לפורום (או בכלל לתפוז) להציע - מאמרים, קישורים, הודעות לוח מילון וכו'. וכל הנושא הזה של לעבד את הדברים - למיין ולשבץ במקומות הנכונים לוקח המון המון זמן. אבל בעקרון, כל מה שנמצא בפורום בעיני יקר ערך מאין כמוהו, וחשוב. מה עוד שכל הצעה וגם ביקורת מתקבלת בברכה. תמשיכי להעשיר את הפורום ואת האנשים שבו עם ידיעותיך, ואת יודעת כמה מעריכה דברים שאת רושמת. תודה על כל הערה.

רותי ב.

New member
סוזי

המנהלות עושות כל מה שביכולתן להכניס כמה שיותר תכנים שנרשמים בפורום לפורמט של מאמרים מחולקים לפי נושאים, קישורים, אפילו התחלה של מילון, לוחות וכו'. לא מזמן וזו לא היתה הפעם הראשונה ששאלתי אנשים מי מהם מוכן להצטרף לניהול בכדי לקדם את הנושא של איסוף החומרים לתכנים, כי כמו שכתבת, אכן חבל שהם יישכחו בין דפי הארכיון. אין שבוע שאני לא משוטטת בארכיון ואוספת משם חומרים ומסווגת למאמרים השונים ולכלים האחרים שהנהלת תפוז מספקים לנו בפלטפורמה הזו. אני מאד אשמח אם יהיה פה עוד מנהל/ת שלישי על מנת לעזור קצת. אני רוצה לציין שזה כרוך בהרבה עבודה ונוכחות בפורום, ושזה בהתנדבות. כלומר לא ניתן שכר כלשהו על ניהול פורום. יותר מזה, אני קצת מאוכזבת מזה שלא הרבה טורחים בכלל להכנס למאמרים או לקישורים.

Sarika

New member
רותי,מאי

אולי כדאי מידי פעם להכניס הודעת אזכור בקשר למאמרים והקישורים. וכמובן גם במקרה של עדכונים שונים.

רותי ב.

New member
קישורים בדרך כלל אני רושמת

במיידי, וגם מציינת בפורום. המאמרים מתעדכנים על בסיס כמעט יומי, ולא תמיד זה מורגש. לפעמים עוד כתיבה של מילה בכתיב לועזי, לפעמים הוספת מתכון, לפעמים הוספת מילים חדשות למילון או לשיחון, ויש גם מלא דברים ששמחה עושה. לא רק פה בפורום, אלא עדכונים שוטפים באתר שהיא בנתה בשביל הפעילויות בכל הארץ.

למעלה