דיאס דה נוצ'ה ומייל

ziliyoni

New member
דיאס דה נוצ'ה ומייל

לפני כ 3 שעות חזרתי מדיאס...... שנערך בים המלח ע"י לדינו חיפה ואני רוצה להגיד רק דבר אחד חבל על הזמן . הייתה חוויה מיוחדת במינה. ממש ממש לא רק לחזור לשורשים אלא לגעת . ובהזדמנות זאת אני רוצה להודות ללדינו חיפה ולכל אלה שהשקיעו מרצונם ומזמנם להצלחת האירוע

אסטרלו

New member
../images/Emo45.gifכיף לך, חבל שלא עושים את זה

בסופש"ים, כך היינו יכולים להצטרף.

דיאס דה ליצ'ה אי מייל

גם אני חזרתי לא מזמן מהמפגש. חייבת לציין שזו היתה חוויה אדירה. התחושה שהשפה והתרבות והאווירה חיים ונושמים בין רבים כל כך, ריגשה אותי עד דמעות. זו לי הפעם הראשונה במפגש מסוג זה, ורק עתה שמעתי והבנתי שמתקיימות הרבה פעילויות בתחום זה. אשמח לתת "קפיצה" לפורום זה מידי פעם ולשמוע ולהתעדכן בפעילויות שמתקיימות בתחום מורשת הלאדינו. ובהזדמנות זו - יישר כוח למארגנים, על ארגון למופת ועל תכנים מרגשים ומעניינים שהיו במפגש.

רחילו

New member
../images/Emo140.gif כוכי ברוכה הבאה לפורומינו

ראשית שמחה שנהניתם והמפגש היה מוצלח, שנית נשמח לקרוא אותך "קופצת" מידי פעם לפורום הזה, האמיני לי שלא תתחרטי, זה ממש
חם ומרגש לכולנו.

כוכי ../images/Emo24.gif בואן ונידה אמיגה ../images/Emo140.gif

ואוו נכנסת לפורום עוד לפני....כן, את כוכי ואמא המקסימה הכרנו שם... ואני רואה עוד עוד חברה Zיליוני שחבל שלא הזדהנו ונפגשנו שם... אז כמו שאמרו לפני היה ג-ד-ו-ל!!!! באמת 4 דיאס דה לצ'ה אי מייאל... האוירה בכנס היתה כמו בפגישה משפחתית - ללא מחיצות ועם אהבה ענקית לתרבות, למנהגים ולשפת הלאדינו. היה כנס מכובד שהתכבד גם בנוכחותו של יצחק נבון נשיא המדינה ה-5. נכחנו בהרצאות בלאדינו מעניינות ומבדרות, עונג עילאי לאוזן ולנשמה היה לשמוע את השפה הנהדרת, הצטערתי שלא הבאתי איתי להרצאות נייר ועט - אבל פתגם אחד אני זוכרת "קן אספרה קומה לה פרה" "ken aspera kome la pera" יפה הא? הארוע רק חיזק בי את הרצון ללמוד עוד ועוד את השפה ולהתעמק יותר בתרבות העשירה שנגלית נדבך אחר נדבך בעברנו.

רותי ב.

New member
אני כל כך מצטערת שלא מצליחה

להגיע לשם, זו השנה השניה שאני מפסידה, וכל פעם שאני שומעת כמה נפלא זה אני נעשית ירוקה מקנאה באותם שחוו את החוויה המיוחדת הזו.

למעלה