דיאנו בארץ !! ל2 הופעות 10 לדצמבר תל אביב 11 לדצמבר חיפה
M MetalliKosta New member 25/9/04 #3 OMFG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רגע מה הלהקה שלו מנגנת? קאברים לקילרס ואיירון מיידן,לא ?
D DarkLuPuS New member 25/9/04 #5 כן אחי הרביצו אותה בRTN בתורכיה... בטח הם ינגנו את אותם שירים. Prowler, Wrathchild, Remember Tommorow, Phantom Of The Opera... ויהיה נחמד אם הוא יביא את בלייז לעשות איתו דואט ל Running Free
כן אחי הרביצו אותה בRTN בתורכיה... בטח הם ינגנו את אותם שירים. Prowler, Wrathchild, Remember Tommorow, Phantom Of The Opera... ויהיה נחמד אם הוא יביא את בלייז לעשות איתו דואט ל Running Free
M MetalliKosta New member 26/9/04 #6 וואי ענק היום ראיתי הופעה של מיידן שהם עושים את ראנינג פרי זה כזה שיר קהל! יהיה ענק לראות את זה לייב
I itaikuskus New member 5/10/04 #12 אמנם זה לא מיידן אבל אני אעדיף את האלבום הראשון (עם דיאנו) על כל אלבום עם דיקנסון שתביא ובכן זה שווה מאוד.
אמנם זה לא מיידן אבל אני אעדיף את האלבום הראשון (עם דיאנו) על כל אלבום עם דיקנסון שתביא ובכן זה שווה מאוד.
T THE ULTIMATE LIOR New member 26/9/04 #9 כפי שפרד פלינסטון אומר: יאבהדאבאדו! אני עומד להגיע לאחת ההופעות בלי צל של ספק, בהחלט זה יהיה דבר נחמד ביותר שמגיע לארץ/m\
כפי שפרד פלינסטון אומר: יאבהדאבאדו! אני עומד להגיע לאחת ההופעות בלי צל של ספק, בהחלט זה יהיה דבר נחמד ביותר שמגיע לארץ/m\