דיאנה 35!!!

tully

New member
ובכלל זה נורא מכעיס אותי

אין פה אף אחת או אחד שהוא רופא (חוץ מאלוןשהוא בדרך( שיכול להגיד למישהימה טוב או לא טוב. יכול להיות שהרופא ראה בבדיקות שלה משהו שדורש דיאנה, אולי לפי המבנה האנטומי שלה הוא הרגיש במשהו 1- דיאנה לא מפוצצת הורמונים בכלל 2- יש בנות שהיא עושה להן ממש טוב 3- גלולות מגנות על הגוף מפני הרבה מחלות קשות מאוד 4- כשאומרים משהו על תרופה שמישהו לוקח צריך להבין שמדברים פה על חיים ובריאות של אנשים, וכל עוד למי שאומר את זה אין תואר ד"ר לרפואה, זה לפי דעתי גובל בחוצפה ויכול להיות גם מסוכן. 5- אם הייתי מאמינה לכל מי שאמר לי שלא בריא לקחת גלולות, יכול להיות שהייתי פוגעת במערכת הרבייה שלי באופן בלתי ניתן לתיקון ולא יכולתי בחיים להיכנס להריוןץ 6- אם יש לך שאלות על הגלולה שנתנו לך, תחזרי לרופא ותשאלי למה דווקא את הגלולה הזו 7- לי אמרו שסוס מנצח לא מחליפים. אם היא עושה לך טוב, תישארי. אם יש לך תופעות לוואי שעושות לך לא טוב, תספרי לרופא שלך והוא יחליף.

estee lauder

New member
טלי תודה רבה../images/Emo9.gif

בכנות שאגיד לך שאני לא מתפוצץ? אני ממש מחזיק את עצמי לא לכתוב תגובה. כי מה שאכתוב רק יהווה פתח לכך שאנשים ירדו עלי ועל דעותי. אומר רק דבר אחד, שכל הדו שיח הזה ובזמן האחרון כל מה שהולך פה עם התרופות, העצות והמידע הלא מבוסס פשוט הסית קצת את הפורום. ולא אוסיף. שוב תודה, אכן שנה 4 לא הולך ברגל, רק הולך ונהייה יותר מעניין. אלון

girl111

New member
אם אתה מתכוון אלי, אני לא ארד עליך

אז אין לך ממה לחשוש יקירי

girl111

New member
ובלי קשר, אתה הרופא כאן אז..

למה אתה חושב ירדו עליך- דעתך היא מקצועית ואתה יכול להביע אותה, יותר מכל אדם אחר ואתה לא צריך לחשוש מזה שירדו עליך

zoeid

New member
ככה העניינים התנהלו

לפני שבאת בזמן שבאת ואחרי שתלך. וזה רק להחלטת הילה איך יתנהלו כאן הדברים. חוצמזה שאף אחד לא אמר דעה מוסמכת, אלא רק סיפר על ניסיונות מהעבר.

טולי, אולי אנחנו אצל אותו רופא?

גם לי הוא אמר את זה, באותו ניסוח, "סוס מנצח לא מחליפים". או שזה מין קטע כזה של גניקולוגים וסוסים?

tully

New member
כשאני חושבת על זה...

אז לא הרופא שלי אמר את זה אלא דווקא הרופאת נשים הקודמת שלי. יכול להיות שזה משהו שמלמדים בבי"ס לרפואה... כמו שלכל המורות יש משפטים קבועים - בטח יש מבחן כזה של משפטים לפני שמקבלים תעודה...

girl111

New member
אני אומרת את מה שאמרו לי רופאים

אחרים. נתנו לי גם פעם דיאנה ואחרי זה לפחות 3 רופאים אמרו לי שזאת לא גלולה לבנות צעירות, וזהו.

יש בעיתיות בגלולות

בגלל שזאת לא ממש "תרופה" כמו נגיד אנטיביוטיקה וכדומה, לרופאים יש נטיה לרשום אותן בלי לבדוק יותר מדי, ואת זה אני אומרת גם על סמך הנסיון שלי וגם על סמך הנסיון של אחרות שאני מכירה. כל רופא/דיאטנית שהייתי אצלו בשנים האחרונות חטף שוק לגלות אילו תרופות לקחתי בחיי בדגש על הדיאנה, שניתנה לי ממש "סתם" - ללא כל בדיקה או מחשבה, כי אם הרופא היה חושב שניה לפני שרשם לי את הדיאנה או לפחות מבצע כמה בדיקות חינויות, אולי הוא היה מבין שזה ממש לא מה שצריך לתת לנערה בריאה בת 16 שהבעיה היחידה שלה זה אקנה, ולהרוס לה את כל הגוף כפי שקורה לעיתים קרובות עם דיאנה. בנוסף גם להרבה בנות לא מסבירים את תופעות הלוואי הכרוכות, וכבר פנתה אלי מישהי ששאלה אותי בתור אחת שלקחה דיאנה מה זה עשה לי, כי הרופא שהייתה אצלו אמר שאין לדיאנה שום תופעות לוואי שזה בפירוש לא נכון! נכון, לכל אחת מתאים משהו אחר אבל עדיין יש אלטרנטיבות הרבה יותר מתאימות לנערות צעירות עם אקנה עם הרבה פחות תופעות לוואי.

H e l p3

New member
אממ...

לי הרופאה נתנה הרמונט (לצערי, לא לקחתי בזמן ואני עכשיו צריכה ללכת לקחת מרשם נוסף). הן יעזרו לי עם החצ'קונים?

מ ס ט י ק

New member
לי בהתחלה הרופא רצה לתת הרמונט בסוף

הוא החליט על דיאנה, אני אמורה לחזור אליו החודש לבדיקות ולקבל מרשם חדש, אני כנראה אבקש גלולה אחרת ולא דיאנה מכיוון שהיא עושה לי מעט תופעות לוואי כמו בחילות וכאבי ראש... אמנם אני לא יכולה לקשר בין הגלולות לכאבי ראש כי זה משהו שיש לי לפעמים אבל בשבוע הפסקה בין חפיסה לחפיסה אין לי את הכאב ראש אז אני מניחה שזה בגלל זה.

אני לוקחת הרמונט מגיל 14

כי זו גלולה עדינה כ"כ שבקושי יש לה השפעה, אני לא מאמינה שהיא תמנע מהפצעים להגיע, אבל כן מאמינה שהתופעות לוואי שלה יהיו עדינות ולא מסעירות
כי הוא ממש ממש עדינה.

girl111

New member
ורק שתדעי לך שקראתי אח"כ

שבגיל 15, 16 אם מקבלים עמות גדולה מידי של אסטרוגן אז נפסקת הגדילה. אולי הייתי יכולה להיות גבוהה יותר באיזה 3 ס"מ

אז זה מה שעצר לי את הגדילה?../images/Emo46.gif

בכלל לא הבאתי את האפשרות הזאת בחשבון! האמת שהפסקתי לגדול בגיל 13, ואני זוכרת שרופאת הנשים שאלה אותי על הצמיחה שלי אז אבל ממש לא קישרתי. אז בנוסף לכל הצרות שהדיאנה גרמה לי יכול להיות שבנוסף היא השאירה אותי גמדה? צריך להוציא את הגלולה הזאת מהחוק!

girl111

New member
לא מפסיקים לגדול בגיל 13

מה פתאום.. אולי הייתה לך צמיחה מהירה לפני המחזור והגדילה נהייתה איטית יותר, אבל לא נראה לי שהפסקת לצמוח לגמרי- אין מצב. בעיקרון הבנות מפסיקות לגדול בגיל 18. אני לא יודעת אם זה בגלל הדיאנה הפסקת לגדול, אבל קראתי שאסטרוגן גורם לסגירת העצמות משהו כזה והגדילה מפסיקה. ובדיאנה יש כמות גדולה של הורמונים.(אלון בטח יודע
(אני לא רוצה לדבר סתם) לא צריך להוציא מחוץ לחוק, כי לנשים שמתקרבות לגיל הבלות זה בהחלט מתאים כי זה מונע את תופעות גיל המעבר וכאלה, ואולי לבנות צעירות שיש באמת בעיה הורמונאלית של חוסר הורמונים זה מתאים, אבל סתם ככה לתת אותה כדי לסדר מחזור או נגד הריון? זה לא ממש מתאים(כל רופא והשיקול שלו)

למעלה