דיאנה 35!!!

אני הפסקתי לגדול בגיל 13...

מגיל 13 אנשים חשבו שאני בת 18, את מבינה...? מגיל 13 לא גבהתי, לא גדלו לי הציצים והתוי פנים שלי היו נראים כמו של בחורה בת 18...

girl111

New member
אז זה נדיר ../images/Emo13.gif

בדר"כ הגדילה נמשכת עד גיל 18. אבל אין חוקים בזה

עד היום אני נראת מבוגרת לגילי

ואני שונאת את רצחחחחחחח זה מחרבש כמעט כל דבר שקיים, פעם שהלכתי לקומסטיקאית חדשה היא שאלה אותי אם אני נשואה וזה היה שהייתי בת 16! כ"כ נעלבתי, ואם לא נעלבתי אז הבחורים הלא נכונים כמובן היו מתחילים איתי, מה הכוונה בלא נכונים? אנשים שגדולים ממני מאוד כי הם חושבים שאני בגילם ואז שהם שומעים את גילי הם היו לוקחים את הרגליים שלהם ועפים... באסה להראות מבוגרת

girl111

New member
אבל את לא מבוגרת וזה העיקר ../images/Emo13.gif

אולי תשני תסרוקת, ביגוד.. אולי זה יעזור? אולי עוד כמה שנים לא תראי מבוגרת? אולי את שמה איפור לא נכון? לפעמים איפור יכול מאד לבגר. ובקשר לגברים? עזבי, אם את יוצאת למועדונים שיש שם אנשים צעירים, לא יתחילו איתך מבוגרים. מבוגרים מתחילים תמיד ולאו דווקא בגלל שאת חושבת שהם מתחילים איתך כי את נראית מבוגרת- הם מתחילים עם כל הצעירות
לא אכפת להם שהם מבוגרים ואת צעירה

את יודעת מה זה מזכיר לי?

שחייבים לעשות שרשור תמונות אצלנו בפורום, ככה אני אשים ותגידי לי מה את חושבת ובת כמה אני נראת בעיינך

נו ומה איתי?

אני בת 18 , ואם אני לא מתאפרת , שמה עקבים ומתלבשת מבוגר , אני נראית בת 15-16 , תחשבי שבני 15 מתחילים איתי , זה כבר באסה!

girl111

New member
לא באסה, זה כיף ../images/Emo9.gif

הכי כיף להראות צעירה. מקסימום את מעיפה אותם וזהו

פחחח:)

בתכלס גם אחותי כמוני שזה מנחם אותי.. הבחורה בת 28 אמא לשניים ואנשים עדיין חושבים שהיא בתיכון

Honey Bunny

New member
../images/Emo5.gif

היא גרמה לי להשמין, לבחילות, ואפילו הקאות פעם ב.... אם כבר תקחי גלולה במינון קצת יותר נמוך, יש יסמין וכאלה, ואפילו במינון ממש נמוך יכול לעזור, לא צריך להעמיס על הגוף הורמונים

girl111

New member
גם אני לקחתי דיאנה להסדרת המחזור

זה היה בגיל 15 ורשמו לי דיאנה. כל הרופאים אח"כ אמרו לי שזאת הייתה טעות שהרופאה הספציפית רשמה לי דיאנה. זה גרם לי להשמנה, בחילות משהו נוראי, עייפות וזה עוד קצת לעומת מה ששמעתי שזה עשה לנשים אחרות

אני משתמשת מגיל 14

בגלולה עם כמות הורמונים קטנטנה בשם הרמונט, אין לי בעיות של אקנה פה ושם יש לי פצעון כזה (אדום עם ראש לבן) למרות השימוש בגלולות. אז אולי גלולות עם כמות קטנת הורמונים לא מסייעת בהעלמת פצעונים?

יש לי סיוטים מדיאנה ../images/Emo5.gif

השתמשתי בדיאנה שלוש פעמים על מנת להסדיר את המחזור.. זה עשה לי גודש רציני בשדיים, כל השדיים שלי היו מלאות בוורידים וזה היה כל כך כואב
לא יכולתי לרוץ או לקפוץ בגלל הכאבים ואי הנוחות. לא יכולתי לישון על הבטן בלילה
אמנם זה היה נחמד כי זה גם קצת הגדיל את השדיים
לפי דעתי יש טיפולים אחרים לאקנה כמו מסיכות וקרמים למיניהם, לא נראה לי שצריך לדחוף לך בהכרח גלולות דיאנה..

girl111

New member
ואללה? ../images/Emo13.gif זה הגדיל לך את השדיים?

וכשהפסקת הן קטנו חזרה? אני לא ממש צריכה הגדלה, יש לי B ואני מרוצה( כי זה מתאים לגוף שלי-אני רזה). לC לא הייתי מגדילה אבל טיפטיפה היה יכול להיות נחמד

גם לי זה הגדיל

אם כי הייתי שופעת גם לפני, אבל לי נראה שזה היה נלווה של ההשמנה הנוראית שנגרמה לי בגלל הדיאנה (לפני כן לא היתה לי שום נטיה להשמנה ואחרי חודשיים עם דיאנה אנשים שאלו אם אני בהריון! ואני לא צוחקת!) אבל עד כמה שידוע לי כמעט כל גלולה מגדילה את החזה, חברות שלי לקחו מינולט וסוגים אחרים וזה הגדיל להן באופן משמעותי.

פחחח הלוואי וזה יגדיל לי:)

אני בין B-C כך תלוי בחזיה...ועוד אני ממש פיצפונת בגוף , אבל אני עדיין הייתי רוצה יותר:)

girl111

New member
אני B ../images/Emo13.gif אבל לא יזיק עוד טיפה

אני לא רוצה עטינים
, אבל עוד קצת זה בסדר. כי מה שחשוב זאת הפרופורציה

זה הגדיל מעט וכשהפסקתי קטן..

הקטע הוא שיש לי מבנה גוף קטן (אני נמוכה ורזה) והחזה שלי לא ממש פרופורציונאלי לגוף שלי, ויחד עם השפעת הגלולות זה נראה בכלל מוזר.. החזה שלי גם ככה די גדול, בגלל זה זה הגדיל..
אבל מישהי שהחזה שלה קטן גם ככה זה לא יגדיל לה..

למעלה